Yperaspisths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Τελευταία αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα δυσπεψίας και μαζι με το βραδινό φαγητό πίνω 1-2 ποτηράκια και όντως χωνεύω καλύτερα. Δοκίμασα 2 φορές apelia(3ε το λίτρο) που ειναι και το πιο φτηνό και το ενα μπουκάλι μου φάνηκε λες και έπινα κόκκινο ξύδι και το άλλο μπουκάλι ήταν πιο ποιοτικό και είχε μια σχετική γλυκάδα,αλλά μάπα και αυτό. Δοκίμασα και ενα φτηνό αγιωργίτικο των 4ε και ήταν μάπα και αυτο. Σκέτο ξύδι. Οπότε θα παω σε λίγο πιο ακριβά κρασιά. Εχει ο Βασιλόπουλος ενα Αργεντίνικο με 5.5ε το λίτρο(CABERNET MERLOT) , σε Γαλλικό με 7.20ε το λίτρο(bordeaux luis eschenaur) και σε Ελληνικά Μακεδονικός-Τσανταλη με 8ε το λίτρο. Οπότε το ταβάνι είναι τα 8ε το λιτρο και θέλω ενα ελαφρύ κόκκινο κράσι με απαλή γεύση.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Κόκκινο κρασί και δυσπεψία δεν πάνε μαζί! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Ναι, δρα ως αναισθητικό, άμα κάνεις κεφάλι, μετά δεν καταλαβαίνεις και πολλά πολλά. Ο TS μάλλον το παρακάνει και θα πρέπει να τρώει ελαφρύτερα για βραδινό.
AristidisZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Προρωγος Λαφαζανη κοντα στα 4€ το μπουκάλι, παρά πολύ τίμιο το κακό είναι ότι δε το βρίσκεις εύκολα 1 1
Yperaspisths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 http://www.resveratrolnews.com/how-red-wine-improves-digestion/585/ Το κόκκινο κρασί και λιγότερο το άσπρο ανεβάζουν τα γαστρικά υγρά. Μιλάμε για 125ml. Καπου τόσα πίνω και εγω. Σκοπός μου δεν είναι να μεθύσω.
margaritagr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Εγώ θα έλεγα να πας σε καναν γιατρό άλλα ίσως να φανώ και γραφική ξέρω γω 10 1
xrist0s4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Κρασί Τιτακης. Εγγύηση αλλά δεν ξέρω αν το βρεις εκεί που εισαι
ELTASSOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Στα πεπτικα θεματα οι γιατροι μου λενε οχι ποτα, τσιγαρα, καυτερα, τηγανητα. Εντυπωση μου κανει που το κρασακι σε βοηθησε. Μακαρι.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Yperaspisths είπε http://www.resveratrolnews.com/how-red-wine-improves-digestion/585/ Το κόκκινο κρασί και λιγότερο το άσπρο ανεβάζουν τα γαστρικά υγρά. Μιλάμε για 125ml. Καπου τόσα πίνω και εγω. Σκοπός μου δεν είναι να μεθύσω. Πιες τρία ποτήρια νερό 2-3 λεπτά πριν το δείπνο και δες αν σε βοηθήσει, η καλή πέψη απαιτεί και παραπάνω υγρά. Το νερό επιταχύνει τη δράση των οξέων και των ενζύμων, δηλαδή την πέψη και επίσης το μεταβολισμό και επιπλέον δεν ερεθίζει το στομάχι... όπως το κρασί. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
adsl2+ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Το κοκκινο δημιουργει παλινδρομηση , οι γαστρεντερολογοι το απαγορευουν : Ποια Είναι η Θεραπεία της ΓΟΠΝ • Αποφεύγουμε να ξαπλώσουμε για 3 ώρες μετά το γεύμα, • Προτιμούμε μικρά και τακτικά γεύματα, με όσο γίνεται λιγότερα λιπαρά, • Δοκιμάζουμε να ανασηκώσουμε το προσκέφαλο στο κρεβάτι κατά 15-20 εκ, • Αποφεύγουμε «ερεθιστικές» ουσίες, όπως κρεμμύδι, σκόρδο, μπαχάρια, κόκκινες σάλτσες, μέντα, σιροπιαστά γλυκά, τηγανητά, σοκολάτα, αλκοόλ (ειδικά το κόκκινο κρασί), ξύδι, 1
Lakou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Ξυνομαυρο ναουσης κόκκινο φθηνο καλό.. ετσι το ζητάω υπάρχει σε κάβες χύμα αλλά μην παρεις μπουκάλι γιατί θα το πληρώσεις ακριβά. Επειδή μου αρέσει η προβατίνα και συνήθως παρασυρομαι το έφερε ένας φίλος και ομολογώ ότι εκτός από την ωραία γεύση του το ιδιαίτερο είναι ότι είναι χωνευτικό.... αξίζει να το δοκιμάσετε 3
Apoll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Yperaspisths είπε Τελευταία αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα δυσπεψίας και μαζι με το βραδινό φαγητό πίνω 1-2 ποτηράκια και όντως χωνεύω καλύτερα. Δοκίμασα 2 φορές apelia(3ε το λίτρο) που ειναι και το πιο φτηνό και το ενα μπουκάλι μου φάνηκε λες και έπινα κόκκινο ξύδι και το άλλο μπουκάλι ήταν πιο ποιοτικό και είχε μια σχετική γλυκάδα,αλλά μάπα και αυτό. Δοκίμασα και ενα φτηνό αγιωργίτικο των 4ε και ήταν μάπα και αυτο. Σκέτο ξύδι. Οπότε θα παω σε λίγο πιο ακριβά κρασιά. Εχει ο Βασιλόπουλος ενα Αργεντίνικο με 5.5ε το λίτρο(CABERNET MERLOT) , σε Γαλλικό με 7.20ε το λίτρο(bordeaux luis eschenaur) και σε Ελληνικά Μακεδονικός-Τσανταλη με 8ε το λίτρο. Οπότε το ταβάνι είναι τα 8ε το λιτρο και θέλω ενα ελαφρύ κόκκινο κράσι με απαλή γεύση. Πάρε ένα lansoprazole ή omeprazole με το πρωινό, και άσε το κρασί. 1
bromiaris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ ρε γαμώτο παθαίνω δυσπεψία με το βραδινό φαγητό… Και να πεις ότι τρώω βαριά…;;;; Πχ απόψε το βράδυ έφαγα μόνο ένα ελαφρύ στιφάδο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα