valandis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Αυτό το μήνα αγόρασα το tablet MLS Maic, μια πολύ καλή προσπάθεια, όσο αφορά το λογισμικό και μόνο. Στα θετικά θα έβαζα τον ήχο και την σχετικά καλή ποιότητα εικόνας. Παρατήρησα όμως πολλά προβλήματα όσο αφορά το Hardware. Πολύ κακής ποιότητας η μπροστινή κάμερα, σε επικοινωνία μέσω Skype είναι σχεδόν τελείως σκοτεινή. Πίσω υπάρχει υποδοχή Usb, η οποία δεν χρησιμοποιήται !!!!!! Δεν υπάρχει στο εμπόριο θήκη και το σημαντικότερο μεμβράνη ή τζάμι προστασίας. Δεν έχει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Το καλώδιο για το ρεύμα σε πάει 10 χρόνια πίσω. Δεν είναι usb και η είσοδος του στο tablet είναι το στρογγυλό φις, όπως εκείνο που είχε το πρώτο PSP. Είναι 1 μέτρο μόνο !!! Δεν υπάρχει δυνατότητα (έτσι είπαν μετά από κλήση στην MLS) να γίνει η αλλαγή στο καλώδιο. Τελικά είναι μια ταμπλέτα που δεν είναι φορητή, και δεν μπορείς να τη συνδέσεις με ένα εξωτερικό power bank. To χειρότερο από όλα είναι ότι η MLS μου απάντησε πως δεν φέρνει στα καταστήματά της τα απαραίτητα gadget που θα στηρίξουν την ταμπλέτα, και πως καλύτερα θα ήταν για εμένα να την επιστρέψω στον Κωτσόβολο να πάρω τα λεφτά μου πίσω !!!!!!!!!
zx1234r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Γενικά η MLS απορώ πως υπάρχει ακόμα. Όποτε είχα φίλο που έμπλεξε με προϊόν της, δεν είχε κανένα μα κανένα support. Είτε είναι κινητό είτε είναι gps είτε είναι τάμπλετ. Γενικά τους νοιάζει να βγάλουν ένα φθηνό προϊόν χωρίς καμία υποστήριξη απο πίσω για να έχουν και το μέγιστο κέρδος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα