Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Johnig είπε

Οk,μπαίνω τώρα στο BIOS να κλειδώσω της μνήμες στα 2667 mhz

Φίλε δεν δουλεύω κανέναν!

Αν είναι φυσιολογικό αυτό τότε ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί γίνεται Μόνο με αυτήν την μητρική γιατί με το παλιό built Asus Ranger Vii δεν είχα πότε τέτοιο θέμα 

Πήγαινε ρώτα την ASUS. Σου ξανά λέω, αν αυτο που σου περιγράφω είναι το πρόβλημα σου τότε είναι φυσιολογικό. Και η δική μου Ζ370 MAXIMUS X HERO όταν κλείσω το PSU από πίσω και το ανοίξω και πατήσω το Power Switch, ανάβουν και σβήνουν τα leds και μετά ανοίγει το PC. Για λόγους ασφαλείας είναι, δεν έχει κάποιο θέμα η μητρική σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πάω να ρωτήσω την ASUS 🤣

Αφού είναι φυσιολογικό αυτό πάλι καλά!

Άπλα δεν μπορούσα να περιγράψω το πρόβλημα που είχα με την μητρική 

Σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσης σας!

Επεξ/σία από Johnig
  • Like 1
Δημοσ.

Σε AM4 με την μητρική της υπογραφής μου το έχω και εγώ αυτό... Δεν νομίζω πάντως ότι θεωρείται πρόβλημα..Αν και από το θυμάμαι τώρα που το ξανά σκέφτομαι, μετά το τελευταίο BIOS update που έκανα, δεν μου το ξανά έκανε..

Δημοσ.

δεν ειναι προβλημα,πρωτοεμφανιστηκε 2006-2007 με την αφιξη των υπερηχητικων κονροε/αλενταλε ,αλλα καναμε ολοι τουμπεκι λογω επιδοσεων.Συνεχιστηκε με wolfdale και μετα με sandybridge οπου το εχω απο τον ιανουαριο του 2011 εως τωρα.Δεν συμβαινει παντα.Δεν εχω δοκιμασει ποτε default τα συστηματα που ειχα ωστε να ξερω αν φταιει το κλοκαρισμα.Εχουν περασει abit,dfi,gigabyte,asus,asrock απο μητρικες και ολες το εμφανιζαν και καμια 8αρα τροφοδοτικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...