Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 28/1/2019 στις 7:03 ΜΜ, palawiaris είπε

Πάρε αυτό το προιόν που είναι δοκιμασμένο για αυτή την δουλειά.

Κανα 10ρικο έχει.Και είναι για τον αισθητήρα μείγματος αέρα.Χρόνια θα σε κρατήσει.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί λέρωσε η πεταλούδα τόσο πολύ;

Πετρέλαιο είναι;Βάζεις καλό φίλτρο αέρα;Αναθυμιάσεις;

22200003.jpg

Επέκταση  

Δεν ξερω γτ φιλε μου. Οχι βενζινη. Φιλτρο αλλαζει σε καθε σερβις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μακα και μαυριλα εχει γιατι πεταει την αναθυμίαση λαδιων ακριβως μπροστα στην πεταλουδα. Ποσο σου πηρε; Την ελυσε η εκανε εξωτερικο καθαρισμα;

Δημοσ.
  Στις 28/1/2019 στις 7:59 ΜΜ, alkis13 είπε

Μακα και μαυριλα εχει γιατι πεταει την αναθυμίαση λαδιων ακριβως μπροστα στην πεταλουδα. Ποσο σου πηρε; Την ελυσε η εκανε εξωτερικο καθαρισμα;

50 εδωσα (μαζι με λεβιε ταχυτητων γτ εσπασε ο προηγουμενος).  Την εβγαλε ολοκληρη

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 28/1/2019 στις 8:27 ΜΜ, Μάκαρος είπε

50 εδωσα (μαζι με λεβιε ταχυτητων γτ εσπασε ο προηγουμενος).  Την εβγαλε ολοκληρη

Καθαρισμο παιρνουν απο 20-30ευρω

Δημοσ.

Καλησπέρα,πρόκειται να προβώ και γω στην αγορά αυτού του μοντέλου θα μπορούσατε να μου πείτε γνώμες γενικά για το αμάξι και κατά πόσο είναι αξιόπιστο? 🤘

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο καιρος παγωσε αρκετα και δυστυχως το προβλημα επεστρεψε. Μολις γυρισα απο ενα αλλο συνεργειο που πηγα να παρω γνωμη. Εβαλε το αμαξι σε διαγνωστικο και συγκεκριμενα κοιταξε την θερμοκρασια του νερου (το αμαξι ηταν σβηστο αρκετη ωρα, σιγουρα μισαωρο) και εδειχνε 66 βαθμους, ενω οι σωληνες ηταν σχετικα κρυοι. Επισης μου ειπε την επομενη φορα που θα ειναι κρυο, να γυρισω τον διακοπτη της μιζας στο ρευμα 5-6 φορες και μετα να βαλω μπροστα, ωστε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο να εχει προβλημα ο ρυθμιστης πιεσης της αντλιας βενζινης. 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
  Στις 9/10/2019 στις 5:43 ΠΜ, protog26 είπε

Καλημέρα ,τελικά το πρόβλημα λύθηκε ή απλά έγινε καθημερινή συνήθεια ;

Καλημερα φιλε μου. Το προβλημα παρουσιαζοταν οταν ειχε αρκετα κρυα. Με ζεστο καιρο δεν το εκανε ποτε. Θα δειξει φετος το χειμωνα αν συνεχιζει. 

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...