Προς το περιεχόμενο

X max 300 2019

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες καλησπερα .γνωμη για x max 300 .?αξιζει τα λεφτα του καινουργιο;οτι δίνεις περνεις λένε αλλα δν ισχύει παντα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλά τα σκούτερ της Yamaha αλλά πανάκριβα, να δώσεις 6k για 300 κυβικά είναι too much όπως λέει και ο φίλος παραπάνω.Τωρα αν δεν έχεις οικονομικό θέμα, χτύπα το. 

Τα Sym είναι πολύ vfm στα σκούτερ. 

Τσέκαρε σε αυτά τα χρήματα το TRK 502. Πολύ τίμια μηχανή με τα όλα της. 

• 1 χρόνο αργότερα...

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα xmax 300 18' έχω πρόβλημα. Δεν παίρνει πάντα μπροστά δείχνει ότι δεν έχει μπαταρία και η μπαταρία είναι καινούργια.Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι;

16 λεπτά πριν, MikeN67 είπε

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα xmax 300 18' έχω πρόβλημα. Δεν παίρνει πάντα μπροστά δείχνει ότι δεν έχει μπαταρία και η μπαταρία είναι καινούργια.Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι;

Μήπως είναι προβληματική η καινούρια μπαταρία; (πόσο καιρό την έχεις;) 

3 ώρες πριν, MikeN67 είπε

Πιθανότατα έχει θέμα η μπαταρία, και ο καλύτερος τρόπος για να το επιβεβαιώσεις είναι να την μετρήσει ηλεκτρολόγος, εγώ από αυτό θα ξεκινούσα.

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά! πήρα ένα xmax300 του 19 κ μου τρίζουν οι πίσω αναρτήσεις όταν βάζω δεύτερο άτομο αρκετά..συν μου τρίζει λιγάκι η ζελατίνα κ το πίσω πλαστικό στην ουρά 😫το χει ψάξει κανείς?

18 ώρες πριν, alexstam35 είπε

Καλησπέρα παιδιά! πήρα ένα xmax300 του 19 κ μου τρίζουν οι πίσω αναρτήσεις όταν βάζω δεύτερο άτομο αρκετά..συν μου τρίζει λιγάκι η ζελατίνα κ το πίσω πλαστικό στην ουρά 😫το χει ψάξει κανείς?

είναι γνωστό πρόβλημα-ευπάθεια οι αναρτήσεις στο xmax. και εμένα τρίζει όπως ακριβώς λες, από την αρχή. Δεν φτιάχνει

• 4 μήνες μετά...
Στις 17/11/2021 στις 1:05 ΜΜ, alexstam35 είπε

Φίλε μου και εγώ που πηρα ένα τώρα του 2022 το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει με το τρίξιμο πίσω μάλλον απο τα αμορτισέρ 

χωρια που είναι κούτσουρο παρόλο που τα ρύθμισα στην πιο μαλακή σκάλα .

εχει μήπως αλλάξει κάποιος αμορτισέρ ;;; Και τι έβαλε ;; Ευχαριστώ 

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 20/7/2024 στις 7:51 ΜΜ, panosdvvc είπε

Εγω εχω βάλει ohlins μπρος πισω σύνολο κόστους 1150 πίσω - 280 ελατήρια μπροστα γίνετε άλλο μηχανάκι

Και πολύ καλά έκανες και βελτίωσες το μηχανάκι σου.

Σόρρυ όμως που θα γίνω γκρινιάρης (δεν πάει προς εσένα προς θεού απλά παίρνω την ευκαιρία από το σχόλιό σου), αλλά είναι αδιανόητο οι εταιρείες να πουλάνε σκούτερ (ομολογουμένως πολύ καλά σκούτερ) 6 χιλιάδες ευρώ (κοντά 7χιλ για την ακρίβεια, η απλή εκδοση 6790 ευρώ) και για να είναι βιώσιμα να θέλουν aftermarket βελτιώσεις κοντά 1.5 χιλιαρικο (22% της αρχικής τιμής). Δεν νοείται δηλαδή να κοστίζει ένα σκουτερ μεσαίας κατηγορίας 8.5K . To έχουν παραξηλώσει οι εταιρείες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...