Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια, εχω τα ηχεια KRK ROKIT 5 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κάθε φορά που παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή, ακούγεται ενας ήχος απο τα ηχεια σαν ανεμιστηρακι.
Googlara τα πάντα και δεν μπορω να καταλαβω ακόμα τι μπορεί να φταίει. Διάβασα πολλά άρθρα που αναφέρονται για πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ή το ρεύμα γείωση κτλ. :(

Spec:

Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
CPU
    Intel Core i5 4460 
RAM
    8.00GB
Motherboard
    ASRock H97M Pro4 
Graphics
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (Gigabyte)

Δημοσ.

Ειναι πανω se Focusrite 2i2 2nd generation. 

Το Έλυσα το πρόβλημα βάζοντας μια Extra μπαλαντέζα να τροφοδοτεί μονο τα ηχεία μου. Αλλα δεν καταλαβαίνω το λόγο.. πριν τα ηχεία τα ειχα μαζι σε μια μπαλαντέζα του τροφοδοτικού, Monitor κτλ.. και με το που τα εβαλα σε μια Extra solo δεν ακούγεται καμια παρεμβολή .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NyanKid είπε

Ειναι πανω se Focusrite 2i2 2nd generation. 

Το Έλυσα το πρόβλημα βάζοντας μια Extra μπαλαντέζα να τροφοδοτεί μονο τα ηχεία μου. Αλλα δεν καταλαβαίνω το λόγο.. πριν τα ηχεία τα ειχα μαζι σε μια μπαλαντέζα του τροφοδοτικού, Monitor κτλ.. και με το που τα εβαλα σε μια Extra solo δεν ακούγεται καμια παρεμβολή .

Δες την γείωση στις πρίζες, η κάποια από τις συσκευές σου που είναι στο πολυμπριζο δημιουργεί παρεμβολές. Καλό είναι αν έχεις τέτοια θέματα να βάλεις τα ηχεία σε ένα power conditioner 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ενδιαφέρον τόπικ. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παρατηρούσες το φαινόμενο αυτό μόνο σε παιχνίδια. Επειδή ενδιαφέρουν και μένα τα ηχεία αυτά για μουσική, games και ταινίες, θα τα πρότεινες;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Psyber είπε

Ενδιαφέρον τόπικ. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παρατηρούσες το φαινόμενο αυτό μόνο σε παιχνίδια. Επειδή ενδιαφέρουν και μένα τα ηχεία αυτά για μουσική, games και ταινίες, θα τα πρότεινες;

Τα ηχεία για τα λεφτά τους και με ένα υποτιποδες acoustic treatment στον χώρο είναι διαμάντια. Εγώ γράφω μουσική αλλά τα χρησιμοποιώ για τα πάντα απο παιχνίδια μέχρι ταινίες κλπ. Θέλει μια προσοχή στο σωστό στήσιμο των ηχείων στο χώρο καθώς και στην τροφοδοσία ώστε να μην έχεις τυχόν παρεμβολές όπως σε όλα τα Καλά monitor

Δημοσ.

Στο χώρο μου έχω ενισχυτή με ηχεία, τα οποία λόγω διαμόρφωσης είναι πίσω μου όπως κάθομαι στο pc. Σκεφτόμουν να παρω μονιτορ για καλύτερη τοποθέτηση μπροστά μου αλλα νομίζω ότι και αυτά θα δυσκολευτώ να τα στήσω όπως πρέπει. το positioning που κάνουν σε 3d games το θεωρείς ικανοποιητικό;

Δημοσ.

Το βασικο στα Krk από τη στιγμή που έχει το bass reflex μπροστά σε ενδιαφέρει κυρίως να δημιουργηθεί ένα ισοσκελες τρίγωνο μεταξύ των ηχείων αριστερά-δεξιά και εσένα στη μέση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...