Sakis88888 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 9:38 ΠΜ, Pleo είπε Δεν είναι θέμα ποιότητας αλλά θέμα σωστού και λάθους. Ψάξτο, όλο και κάποιο soundmode θα έχει. Καλησπέρα φίλε Pleo. Μόλις συνδεσα το DAC. Σε πρώτη φάση ήρθε ήχος κανονικά. Μπορώ και τον ακούω και στα 5 ηχεία και στο γουφερ. Παρατηρήσεις που έχω είναι ότι ο ήχος δεν έχει την ένταση που έχω όταν βάζω ένα cd μουσικής στο h/c για παράδειγμα. Είναι πιο χαμηλά τα γκάζια όταν έχω τον ήχο της τηλεόρασης σε σχέση με το cd που αν τερματίσω την ένταση δεν αντέχεται. Και δεύτερον όσον αφορά τη ρύθμιση dsp που μου είπες, έψαξα τις ρυθμίσεις του h/c και έχει ένα drc το οποίο είναι στο on και δεν ξέρω τι κάνει, και vocal που επίσης είναι στο on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχουν όλες οι πηγές την ίδια στάθμη αφ' ενός και αφ' ετέρου πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις. τόσο σε ό,τι αφορά τα διαθέσιμα soundmodes για κάθε είσοδο όσο κι αν έχεις πειράξει κάτι στις σχετικές στάθμες των ηχείων. Γενικώς η φάση είναι RTFM όπως πάντα. Ποιο μοντέλο είναι το Home Cinema είπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis88888 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, Pleo είπε Δεν έχουν όλες οι πηγές την ίδια στάθμη αφ' ενός και αφ' ετέρου πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις. τόσο σε ό,τι αφορά τα διαθέσιμα soundmodes για κάθε είσοδο όσο κι αν έχεις πειράξει κάτι στις σχετικές στάθμες των ηχείων. Γενικώς η φάση είναι RTFM όπως πάντα. Ποιο μοντέλο είναι το Home Cinema είπαμε; Οι στάθμες των ηχείων είναι τέρμα σε όλα στα 5 dB, τα soundmodes τα δοκίμασα όλα, παρόλα αυτά τα γκάζια είναι σχετικά χαμηλά από την τηλεόραση σε σχέση με το ίδιο το μηχάνημα. Και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ενισχυτής ήχου που μπορεί νά μπει μόνο στην πηγή της τηλεόρασης. Το μοντέλο είναι LG LHS-55TB. Παραθέτω και φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Εγώ τα έγραψα αυτά για διάφορους λόγους. Για να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να πειράζεις τις σχετικές στάθμες των ηχείων γιατί βρίσκονται εκεί για να ρυθμίσεις το σύστημα να έχουν όλα τα ηχεία μεταξύ τους ίση στάθμη (θα χρειαστείς ντεσιμπελόμετρο γι' αυτό). Επίσης σου έγραψα ότι δεν έχουν όλες οι πηγές την ίδια στάθμη, επομένως κοιτάζεις τη ρύθμιση εξόδου της TV. Αυτό είναι καλή πάσα για το... ... Read The F****** Manual σχετικά με το πως λειτουργούν τα soundmodes και τι upmix κάνει με αυτά το σύστημα παίρνοντας ήχο δύο καναλιών, και γενικότερα για να κατανοήσεις την ηχητική αλυσίδα και πως γίνεται διαχείριση αυτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα