pollop Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, εχω μαλλον καταληξει σε αυτες τις αγορες για να κανω αναβάθμηση στο πισι μου, το ποσο που διαθετω ειναι 350 ευρω, προοριζεται για ταινιες, ιντερνετ και ελαφρυ gaming, κουτι, τροφοδοτικο και παλιος σκληρος 1 τερα υπαρχουν, αξιζουν ρε παιδια αυτα που εχω διαλεξει: τα εχω ταιριαξει καλα; μην τα παρω και δεν ταιριαζουν φοβαμαι γιατι ειμαι ψιλοασχετος, αν εχετε να προτεινετε καποια αλλαγη πειτε την, ευχαριστω Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από pollop
Rhamnusia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 ναι ταιριάζουν το έχω στήσει ίδιο ακριβώς, επιλέγεις προφιλ 3000 και μετά 2933 συχνότητα στις μνήμες
pollop Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 οκ φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση
pollop Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Rhamnusia είπε ναι ταιριάζουν το έχω στήσει ίδιο ακριβώς, επιλέγεις προφιλ 3000 και μετά 2933 συχνότητα στις μνήμες μπορεις να μου εξηγησεις πως γιγνεται αυτο με το προφιλ και με την συχνοτητα: αν υπαχει καποιο βιντεο ή κατι σχετικα:
Rhamnusia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα μπεις στο bios, f2 νομίζω. Στην δεύτερη καρτέλα, OC tweaker, τέρμα κάτω λέει προφίλ και συχνότητα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Rhamnusia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα