TechnoState Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, pth76 είπε Καλά πολύ αυστηροί γίνατε! Εχουμε κάνει συμβιβασμούς σε πάρα πολλές άλλες συσκευές για χάρη ενός νέου χαρακτηριστικού νομίζω! Ναι, δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να ανέβει κ αυτός ο πήχης? ....Οταν απο την άλλη μεριά έχει ανέβει υπέρμετρα ο πήχης της τιμολόγησης, απο τους κατασκευαστές??? Πιστεύω ότι αυτή η συμπεριφορά (κακή καταναλωτική συνείδηση) είναι άλλος ένας λόγος που συντελεί στο παραπάνω. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 1
dancer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 αντε παλι τα ιδια, μα ειπε κανεις οτι δε θελει κουμπακια? οσο πιο πολλους αισςθητηρες βαζουν τοσο πιο ευκολα θα χαλασουν. το να μην ελεγχο εγω το κινητο μου αλλα οι αισθητηρες σορρυ αλλα δε προκειται να το αγορασω τζαμπα να μου το δινουν, η χρηστικοτητα πλεον και η πρακτικοτητα πηγαινουν περιπατο. καλο ψοφο και στα δυο κινητα.
esykas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 innovation ......... μην προσπαθήσεις να κάνεις ένα γουρούνι να τραγουδήσει, θα ταλαιπωρηθείς εσύ και το γουρούνι 1
rocco84 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, amveria είπε Γράφει στο άρθρο... Ας μην σου στερήσω την χαρά της προσωπικής αναζήτησης. On topic. Αν δεν είναι τέτοιες συσκευές ορισμός του innovation τότε ποιες είναι; Κάποιες που και καλά είναι "ινοβεσιο"; Πραγματικό innovation έχεις όταν κάτι σου διευκολύνει την ζωή με τρόπο που ούτε καν σου πέρασε από το μυαλό. Αυτή η συσκευή πλην του full screen αισθητήρα τι ακριβώς διευκολύνσεις προσφέρει με τις sensitivity capacitive παπαριές. Γιατί αυτό που βλέπω είναι να κάνουμε ποιο λεπτές και bezeless συσκευές για χάρη της πρακτικότητας 10 ώρες πριν, amveria είπε Γράφει στο άρθρο... Ας μην σου στερήσω την χαρά της προσωπικής αναζήτησης. On topic. Αν δεν είναι τέτοιες συσκευές ορισμός του innovation τότε ποιες είναι; Κάποιες που και καλά είναι "ινοβεσιο";
mants118 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, malm32 είπε Η μπροστινη καμερα που ειναι?? την ξέχασαν!!! χαχαχα!!! 😛 Περίεργο που δεν ανακοινώσανε κάτι για τη μπροστινή κάμερα. Λες να είναι σε καμιά θήκη ενσωματωμένη εξτρά;;;
rikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Οταν δεν βλεπουμε πλεον καμια καινοτομια απο κανεναν, το να ερχεται ξαφνικα ενα κινητο χωρις τρυπες το θεωρουμε ινοβεσιο
solution1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρώτα η Meizu, τώρα η Vivo, αν συνεχίσουμε έτσι, βλέπω το usb type C να έχει την κατάληξη του blue ray.. Οι κατασκευαστές πρωτίστος κοιτάνε την τσέπη τους. Αυτός είναι και ο λόγος που μας "φουσκώσανε" τις οθόνες 16:9 στα laptop.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από solution1
exor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 ωραια συσκευη και μεγεθος αλλα εχω μια απορια καταλαβαινω τη μεταδoση ηχου οταν το εχεις στο αυτι οταν ομως θες να λειτουργησει ανοιχτη ακροαση η να παιξει μουσικη με εξωτερικα ηχεια _ ? θα ακουγεται _? αμα εισαι οξω και θες να φορτισεις_? τι κανεις παιρνεις τον ιρον μαν να ερθει να σου κανει επαγωγικη φορτιση?
coffeex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Darthrevan7 είπε Το χτυπάς ελαφρά στην πλάτη μετά από ένα καλό γεύμα 🤣🤣🤣 Κοίτα να δεις που σε λίγο τα κινητά θα τα φτιάχνει το ΙΚΕΑ. Σωστά και αν κάτι δεν πάει καλά θα κάνει εμετό 🤮 αυτό μάλιστα 😀
bahamut_zero Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 η apple κατηργησε το magsafe απο τους υπολογιστες της για να βαλει usb, και η vivo καταργει την usb για να βαλει magsafe.
AppleOnly Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, Gilmen είπε Τελικα η αμερικανοι οι κορεατες και οι ιαπωνες τους ειχανε υποτημησει πιο πολυ απο οτι επρεπε τους κινεζους ευγε αυτα ειναι εργαλεια σουπερ δειτε το και σε δραση στο βιντεο Στο τέλος κάτι είπε και δεν το κατάλαβα, η προφορά του ειναι περίεργη!!!😜
Crazygear Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Αφού θα ξεκλειδώνει όπου και αν το ακουμπήσεις στην οθόνη πως θα το κρατάς; Θα ξεκλειδώνει κατα λάθος συνέχεια .
Panikas13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/1/2019 στις 10:05 ΜΜ, Black Demis είπε αυτο το πραγματακη κατω κατω πισω τι ειναι? Ποιον τάκη λες? Στις 24/1/2019 στις 10:05 ΜΜ, Black Demis είπε αυτο το πραγματακη κατω κατω πισω τι ειναι? Ποιον τάκη λες?
cr77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/1/2019 στις 11:42 ΜΜ, ktm13 είπε Αν κολλήσει? Το πετάς? Περιμένεις να αδειάσει η μπαταρία.
andreas314p Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/1/2019 στις 10:10 ΜΜ, amveria είπε Γράφει στο άρθρο... Ας μην σου στερήσω την χαρά της προσωπικής αναζήτησης. On topic. Αν δεν είναι τέτοιες συσκευές ορισμός του innovation τότε ποιες είναι; Κάποιες που και καλά είναι "ινοβεσιο"; Εγώ πάντως είχα μιλήσει για τέτοιου είδους τηλέφωνο πριν από 3 με 4 χρόνια εδώ στο ινσομνια . Μου έκλεψαν τα πνευματικά δικαιώματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα