Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πήρα αυτα: https://www.trust.com/en/product/22236-vigor-5-1-surround-speaker-system-for-pc-black πριν κάνα μήνα. Ολα καλά μέχρι σήμερα. Σταμάτησαν να λειτουργούν. Όταν τα ξεσυνδέσω από το pc, το γούφερ κάνει έναν ρυθμικό, δυνατό θόρυβο σαν καρδιοχτύπι. Σε κάθε χτύπο (περίπου ανά 1,5 δευτερόλεπτα) ανάβει το power led, και μετά σβήνει. Με το που τα συνδέσω ξανά, ή ακουμπίσω το βύσμα του 3,5mm L/R, ο θόρυβος σταματάει, αλλά δεν λειτουργούν, και το led σβήνει. Ξεσυνδέω-ξανασυνδέω τα πάντα, το πρόβλημα επιμένει. Δοκιμάζω μόνο με καλώδιο ρεύματος, χωρίς κανένα άλλο, πάλι τα ίδια.

Το θέμα είναι ότι επειδή τα ηχειάκια δεν είχαν βάσεις, αναγκάστικα να τα τρυπίσω για να τα κρεμάσω, οπότε μπορώ να ξεχάσω την εγγύηση. Ανοιξα το γούφερ και έβγαλα το καλώδιο προς το ηχείο. Το πρόβλημα επιμένει, και απλά αναβοσβήνει το led ρυθμικά χωρίς να παράγεται κανένας ήχος. Είναι σαν να προσπαθούν να πάρουν μπρος αλλά να ξανασβήνουν αμέσως. Δεν εντόπισα κανέναν κακό πυκνωτή ή κάποιο άλλο προφανές πρόβλημα στην πλακέτα.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί? Εγώ υποψιάζομαι τροφοδοτικό, αλλά τι ξέρω εγώ....

Υποθέτω πως τα ηχεία (δορυφόροι και γούφερ) λειτουργούν κανονικά και σκεφτηκα να πάρω απλά έναν ενισχυτή για να μην πάνε χαμένα, αλλά πρέπει να σκάσω 150€ στην καλύτερη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...