Predatorkill Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορει να φαινεται μαλακια εξαρχης, αλλα αξιζει το ΚΑΘΕ σεντς που θα δωσεις: https://www.headspace.com/ https://www.headspace.com/meditation/sleep Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Predatorkill 1
xrist0s4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η Γυναίκα μου έχει χρόνια αϋπνία.Εχει κάνει επισκέψεις σε παθολόγους σε ψυχολόγο σε ομοιοπαθητικό,βελονιστη κ Γενικά έχει δοκιμάσει διαφορα.Δεν έχει δει κάποια ιδιαίτερη διάφορα.Ηθελα να ρωτήσω ξέρει κανείς κάποιον ειδικό ιατρό σε Αθήνα να μας συστήσει; μιας κ πρόκειται να πάμε σε μερικούς μηνες;Να ασχολείτε δηλαδη σε αυτό το κομμάτι . Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από xrist0s4
Pokemon640 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 το παθαίνω και εγώ, είναι μέχρι να βρεις μια καλοπληρωμένη δουλειά για πρωϊ και θα δεις πόσο εύκολα θα ξυπνάς 😉 Συν αν κάνεις γυμναστήριο, χορό και δραστηριότητες θα σου έρχεται μετά ποιο εύκολα ύπνος. 2
Fotia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Αν δουλεύεις και δύο δουλειές κοιμάσαι καιθ όρθιος στο τέλος .Μια λύση πάντως είναι και το διάβασμα.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Αν κουραζόσουν στην δουλειά θα κοιμόσουν.Η έλλειψη κούρασης σε συνδυασμό με το φαγητό-ποτού και την χρήση PC σε κρατούν σε επαγρύπνηση-υπερένταση. Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις πράγματα που θα σε κουράσουν αλλά που ταυτόχρονα θα ωφελήσουν την υγεία σου.Το γυμναστήριο είναι μια καλή λύση.Η ο αθλητισμός. Εκτός αν έχεις κάποιο παθολογικό πρόβλημα.
cumulus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Για δοκίμασε να πάρεις circadin (είναι μελατονινη).Εμένα με είχε βοηθήσει σημαντικά για να μπω σε ένα ρυθμό ύπνου.
Jackob2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μήπως καπνίζεις στριφτο; Μήπως σε ενοχλεί παλινδρόμηση ή κάποια ενόχληση στην πλάτη όταν ξαπλώνεις; Μήπως σε παίρνει ο ύπνος καθιστός η μισόξαπλωμένος;
Donovan Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα,να παλεύω στο κρεβάτι μέχρι να με πάρει ύπνος.Παλιότερα μπορούσα να κοιμηθώ με ανοικτή την τηλεόραση,τώρα δεν με βοηθάει ούτε αυτό.Καλοκαίρι που έχει και ζέστη είναι χειρότερα.Έκοψα τον μεσημεριανό καφέ,αλλά δεν γίνεται να κόψω και τον πρωινό γιατί θα κοιμάμαι όρθιος.Πιστεύω ότι είναι θέμα στρες,όταν είσαι όλη μέρα σε εκγρήγορση,δεν μπορεί ο οργανισμός να χαλαρώσει εύκολα. 1
xgol Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 6:24 ΜΜ, xrist0s4 είπε Η Γυναίκα μου έχει χρόνια αϋπνία.Εχει κάνει επισκέψεις σε παθολόγους σε ψυχολόγο σε ομοιοπαθητικό,βελονιστη κ Γενικά έχει δοκιμάσει διαφορα.Δεν έχει δει κάποια ιδιαίτερη διάφορα.Ηθελα να ρωτήσω ξέρει κανείς κάποιον ειδικό ιατρό σε Αθήνα να μας συστήσει; μιας κ πρόκειται να πάμε σε μερικούς μηνες;Να ασχολείτε δηλαδη σε αυτό το κομμάτι . Ψυχίατρο χρειαζεται. 15 ώρες πριν, Donovan είπε Έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα,να παλεύω στο κρεβάτι μέχρι να με πάρει ύπνος.Παλιότερα μπορούσα να κοιμηθώ με ανοικτή την τηλεόραση,τώρα δεν με βοηθάει ούτε αυτό.Καλοκαίρι που έχει και ζέστη είναι χειρότερα.Έκοψα τον μεσημεριανό καφέ,αλλά δεν γίνεται να κόψω και τον πρωινό γιατί θα κοιμάμαι όρθιος.Πιστεύω ότι είναι θέμα στρες,όταν είσαι όλη μέρα σε εκγρήγορση,δεν μπορεί ο οργανισμός να χαλαρώσει εύκολα. Διαταραχές άγχους - καταθλιψη.
Black Demis Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2019 στις 9:58 ΜΜ, bilios40 είπε και ποσο χρονων ειναι? αν ειναι πανω απο 20 μπορει να παρει ενα χαπακι valetonina ανα 2 μερες ειναι βαλεριανα με μελατονινη <ειναι πολλη δυνατο δεν ειναι καραμελα> και 20 χρονων να ειναι πρεπει να το ξερουν οι δικοι του γιατι δεν ειναι να παιζει με αυτα... xanax και αγιος ο θεος χαχαχαχα (μην το παρει προς θεου μια χαρα ειναι και χαλαροτικο βαλεριανας 😛 ) Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από Black Demis
mindreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Κι εγω καταληγω οτι μαλλον σε μεγαλο βαθμο, παιζει ρολο η ψυχικη διαθεση. Μαλλον, δεν ειναι θεμα 'κουρασης', το αν θα κοιμηθεις ή οχι. Πως φτανω σε αυτο το συμπερασμα; Οταν βλεπω οτι ολο τον καιρο που δουλευω και ειλικρινα κουραζομαι, φτανει το βραδυ και δυσκολα με παιρνει ο υπνος, ενω αντιθετα στις διακοπες που ειμαι πιο ξεκουραστος, κοιμαμαι πιο ευκολα! Παραδοξο θα ελεγε κανεις. Να χεις κουραση και να μην κοιμασαι, και να εισαι σχετικα ξεκουραστος και να κοιμασαι. Αρα τι αλλαζει; Οτι στις μερες της δουλειας, βγαινει υπερενταση απο το τρεξιμο της μερας, κι αυτο, αντι να σε κανει να κοιμηθεις απο την κουραση, σε κραταει ξαγρυπνο. Φυσικα, οργανισμος απο οργανισμο διαφερει, αλλα καπου εκει καταληγω. 1 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή κάποια βράδια έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, έχω καταλήξει πως φταίει το "ασταθές" ωράριο ύπνου που έχω και οι απογευματινοι καφέδες. Μου τυχαίνει πχ 10 μμ να νυστάζω πολύ, να πέφτω για ύπνο και κατά τη 1 πμ ξυπνάω και μέχρι τα ξημερώματα να είναι το μάτι μου "γαρίδα"! Κατά τις 5-6 πμ με πιάνει ξανά ο ύπνος και ξυπνάω νωρίς το μεσημέρι 12-1 και ίσα που προλαβαίνω να πάω για μάθημα. Το ίδιο βράδυ όμως, δεν κοιμάμαι καθόλου και ο ύπνος μπορεί να με πάρει και μετά τις 8 πμ! Υ.Γ. Κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, είναι τα ASMR videos. Ειδικά με ακουστικά, είναι πολύ καλύτερα. Εγώ κλείνω τα μάτια και με πιάνει νύστα. 😉 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από MitsosDaBest13
Jackob2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Όταν κάποιος δεν κοιμάται, συχνά έχει υπερένταση.
xgol Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Jackob2 είπε Όταν κάποιος δεν κοιμάται, συχνά έχει υπερένταση. Οταν ειναι μικρη η συχνότητα ναι. Οταν το θεμα με τον υπνο ειναι αρκετα βραδια το μηνα, οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις