naftis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλύτερα είναι να έχεις άλλη ώρα για περπάτημα, δική σου με ανάλογα παπούτσια και πιθανόν φόρμα... Να πας σε νοσοκομείο με ιατρείο ύπνου.. Να μιλήσεις με τον γιατρό και θα σου πει αν καταλήξετε σε εξετάσεις μια ή δύο νύκτες ύπνου στο νοσοκομείο καλοδιομένος... Και να κάνεις τις αλλαγές που γράφω πιο πάνω... είναι standard, δεν είναι κομπογιαννίτικα είναι αλλαγή στο life style... 1
Klausx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε Καφέ/τσιγάρο/αλκοόλ δεν θέλω να τα κόψω, μ' αρέσουν και ειδικά το τσιγάρο θα είναι πολύ process στο κεφάλι μου για να το καταφέρω και δυστυχώς αυτό το καιρό δεν υπάρχει δευτερόλεπτο που να μπορώ να δώσω σε άλλα processes. Έχω παραπάνω κιλά ναι αν και ήδη το τελευταίο εξάμηνο έχω χάσει περίπου τα μισά (20kg) απ' τον στόχο (40) με μία νορμάλ διατροφή. Γυμναστική και περπάτημα δεν τα παλεύω λόγω και των κιλών αλλά λογικά και του τσιγάρου. Τώρα για τις λάμπες οκ, στο σπίτι όλες είναι στα θερμά Συγνώμη, αλλά σε λίγα χρόνια θα έχεις πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθείς αν συνεχίσεις έτσι, αντικατέστησε τα ποτά με τσάι (βαλεριάνα ή χαμομήλι 1-2 ώρες πριν τον ύπνο) & μέλι και σε βλέπω να κοιμάσαι σαν πουλάκι 1 1
tolhc1234 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Συγνώμη, αλλά σε λίγα χρόνια θα έχεις πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθείς αν συνεχίσεις έτσι, αντικατέστησε τα ποτά με τσάι (βαλεριάνα ή χαμομήλι 1-2 ώρες πριν τον ύπνο) & μέλι και σε βλέπω να κοιμάσαι σαν πουλάκι Βέβαια όταν λέω αλκόολ εννοώ 1 άντε το πάρα πολύ 2 φορές τη βδομάδα απλά είναι αρκετή ποσότητα (5-6) 1
Mindworm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ το εχω το πρόβλημα φίλε μου, λόγο άσχημων αναμνήσεων και ψυχολογικών μετά από τραγικό δυστύχημα. Όλη μέρα νυστάζω και το βράδυ δεν μπορώ, λόγο υπερέντασης. Ο γιατρός μου έχει προτείνει φάρμακα σε περίπτωση που δεν πιάσει το ένα από τα παρακάτω ή συνδυασμοί: 1. Από απόγευμα αράζεις και βάζεις το σώμα σου και το νευρικό σύστημα σε χαλάρωση βλέποντας ακούγοντας πράγματα που σου αρέσουν. Τα video games είναι στο μενού επίσης. 2. Βαλεριάνα 2-3 ώρες πριν το ύπνο, όχι υπερβολές όμως θα πέσει πίεση. 3. Μπορείς αν δεν έχεις κινητικά θέματα να πας μια βόλτα τόσο μεγάλη όση γουστάρεις ή θα αντέξουν τα πόδια σου. Μετά γυρνάς ξαπλώνεις χαλαρώνεις και μπορεί να κοιμηθείς(μπορείς να κάνεις και ζεστό μπάνιο). 4. Αυτό θεωρείται ως ασθένεια και πολλοί γιατροί ίσως σου πούνε να κοιμάσαι όποτε γουστάρεις, όποτε σου έρχεται άσχετα που είσαι. Με γνωμάτευση του γιατρού να την τρίβεις στα μούτρα(αν δουλεύεις για κάποιους) και να παίρνεις τον υπνάκο σου. 5. Η τελευταια extreme λύση είναι βαριά φαρμακευτική αγωγή ή ελαφριά ανάλογα τον οργανισμό. Εγώ απέτυχα σε όλα τα παραπάνω και είμαι με βαριά αγωγή. 6. Εξτραδάκι tip: Καλά διακριτικά ακουστικά, συνδρομή Spotify και θα βρεις από Podcasts μεχρι playlists που βοηθούν τον εγκέφαλο και σε κοιμίζουν. Αυτό το κάνω κάθε βράδυ και με την αγωγή βρήκα ελπίδα. Γενικά ψάξου... μπορεί να σε κάνει να κοιμηθείς και το sex αν έχεις κοπέλα/γυναίκα. Δεν είναι αστείο όντως ισχύει.... επίσης σου προτείνω wikipedia, ντοκιμαντέρ που σου αρέσουν ή ταινίες/σειρές. Σε ένα από αυτά θα πετύχεις ανάλογα τον οργανισμό, εχω περάσει και από κλινική διαταραχής ύπνου όπου κοιμήθηκα και με κατέγραψαν αλλά δεν κοιμόμουν με τίποτα και μου βάλανε αέριο. Τέλος ΟΧΙ άγχος... για το οτιδήποτε, στα %#$& σου όλα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Mindworm 11 2 1
umad Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, naftis είπε Καλύτερα είναι να έχεις άλλη ώρα για περπάτημα, δική σου με ανάλογα παπούτσια και πιθανόν φόρμα... Να πας σε νοσοκομείο με ιατρείο ύπνου.. Να μιλήσεις με τον γιατρό και θα σου πει αν καταλήξετε σε εξετάσεις μια ή δύο νύκτες ύπνου στο νοσοκομείο καλοδιομένος... Και να κάνεις τις αλλαγές που γράφω πιο πάνω... είναι standard, δεν είναι κομπογιαννίτικα είναι αλλαγή στο life style... Καλά ηρέμησε λίγο και μην προδικάζεις... Για να πας για μελέτη ύπνου χρειάζεσαι γνωμάτευση καρδιολόγου ο οποίος μετά από μια σειρά εξετάσεων ΑΝ υπάρχει κάποιο εύρημα θα σε παραπέμψει εκεί... Μέχρι τότε θέλει σίγουρα μια γενική αίματος με δείκτες θυροειδή (αυτό κοιτάς πρώτο καθώς φέρνει ταχυκαρδία και έχεις και θέμα βάρους) και ενα δυνατό checkup σε καρδιολόγο.
Philippe Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα swannies είναι επώνυμα κίτρινα γυαλιά για το blue light. Δεν ξέρω όμως αν είναι το ίδιο με κινέζικα των 2€ από το Ali. Πάντως ψήνομαι να τα αγοράσω κι εγώ. www.swanwicksleep.com Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Philippe
billyg599 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ επειδή είχα θέμα με τον ύπνο και έχω δοκιμάσει χίλια δυο και διάφορους γιατρούς θα πω στον ts ότι η συμβολές του nafti είναι το πρώτο πολύ καλό βήμα (τα λένε γιατροί αυτά). Θα σε βοηθήσουν πολύ. Και επίσης αυτό που είπε ο mindworm να τα γράψεις όλα στα !@#$% το οποίο εμένα με βοήθησε περισσότερο από όλα. Τέλος για τα φάρμακα imo αποφυγή υπνωτικών όπως βενζοδιαπίνες και z-drugs γιατί δημιουργούν εξάρτηση. 2
spyroskonst Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Κοίταξε το θέμα διατροφής. Επίσης αν κάνεις "επιθετική" δίαιτα, ο οργανισμός αντιδρά πολύ άσχημα και μια απο τις παρενέργειες είναι έλλειψη ενέργειας, διάθεσης & ζωντάνιας. Δεν νυστάζεις όλη μέρα, είσαι εξασθενημένος όλη μέρα λόγω δίαιτας.
cumulus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Πας σε ενα ψυχιατρο,μη σε τρομαζει η ιδεα του ψυχιατρου δε σημαινει οτι εισαι τρελος και βρισκεις τη λυση.Ειχα δοκιμασει τα παντα που προτεινουν ολοι,βαλεριανες,μπλε φιλτρα, κλπ.Ενα καφε επινα την ημερα,το πρωι,αδυνατος ειμαι ,δεν καπνιζω,γυμναζομαι και μονο φωτοστεφανο δεν εχω,αλλα το ματι γαριδα ΥΓ Δεν πηρα φαρμακα 3
mic2mic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, billyg599 είπε Τέλος για τα φάρμακα imo αποφυγή υπνωτικών όπως βενζοδιαπίνες και z-drugs γιατί δημιουργούν εξάρτηση. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Επειδή αν πας σε γιατρό γι'αυτό το θέμα, είναι πολύ πιθανό ότι θα σου προτείνει κάποιο φάρμακο τύπου Lexotanil, Xanax ή Stilnox κτλ (δηλαδή ηρεμιστικά ή υπνωτικά). Εντωμεταξύ όλοι τα ξεκινάνε "για λίγο" και σιγά-σιγά εθίζονται. Και δεν είναι μόνο ο εθισμός, ας πούμε ότι αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι οι σοβαρότατες παρενέργειες που έχουν σε μακροχρόνια χρήση: https://en.wikipedia.org/wiki/Effects_of_long-term_benzodiazepine_use Με δεδομένες τις σοβαρότατες αυτές παρενέργειες, είναι εντυπωσιακό το πόσο διαδεδομένα είναι αυτά τα φάρμακα και το πόσο συχνά τα συνταγογραφούν πολλοί γιατροί. 4 1
mp123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Τι μ@........ λέτε του ανθρώπου για ψυχολόγους και φάρμακα. Βρες γυναικα. 2
ELTASSOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 2 ωρες διαδρομο, 20 χλμ περιπου, ντουσακι...ελαφρυ δειπνο γιαουρτακι φρουτα σαλατα, και μπαμ και κατω 1
kastorakos84 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Να κάνεις και εξετάσεις για βιταμίνη D
MAFAKA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε 2 ωρες διαδρομο, 20 χλμ περιπου, ντουσακι...ελαφρυ δειπνο γιαουρτακι φρουτα σαλατα, και μπαμ και κατω 20 χιλιομετρα σε 2 ώρες είναι μέσος ρυθμός 6 λεπτα/χλμ...για άνθρωπο που το σκέφτεται να παρκάρει 15 λεπτά μακριά με τα ποδια επειδή αναφέρει ότι είναι ανηφορικά (και δηλώνει 20 κιλά υπέρβαρος) το "μπαμ και κάτω" θα είναι κυριολεκτικό και όχι μεταφορικό αν το δοκιμάσει... 4
pabasis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 https://isembel.gr/ακουστικά/earphones-ψείρες/bose_sleepbuds.html η τελευταια λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις