ekkli Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 έχει κανένας συνάδελφος υπ'όψιν του site με λίστα από samplαρισμένα κομμάτια που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλού? μια ώρα ψάξιμο στο google δεν βοήθησε......... μπορεί να βοηθήσει κάποιος? :roll:
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 δοκίμασε online μαγαζιά με cd, έχουν κάποια δείγματα για να ακούσεις αν και δεν ξέρω αν σου κάνει για αυτό που θές
Cristina Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 ΒοομΒοομ, ο ekkli, μάλλον θέλει τραγούδια που έχουν samples από άλλα όπως το Sing For The Moment του Eminem από το Dream On των Aerosmith.
ekkli Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 μήπως να το πηγαίναμε στο internet section ? :roll: τώρα το σκέφτηκα ότι εκεί είναι μάλλον η φυσική του θέση...... μπορώ να το μεταφέρω κ εγώ ή μόνο οι mods?
Wintermute23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Brhka auto pou epsaxnes!!!! http://www.sloth.org/samples/samples.html
ekkli Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 παρ'ότι λίγο δύσχρηστο το συγκεκριμένο site, οφείλω να σ'ευχαριστήσω Wintermute23, είχα στο μυαλό μου βέβαια κάτι από την ανάποδη: το τάδε κομμάτι τι sample έχει πάρει και από που
Wintermute23 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 H alh8eia einai pws sto site pou sou edwsa anaferei se poia tragoudia yparxoun apospasmata apo tainies h biblia,eite ws hxhtiko sample eite ws symplhrwma sta lyrics. Auto pou isws psaxneis kai psaaxnw ki egw einai ena site pou leei sth mousikh poiwn tragoudiwn exoun basistei alla tragoudia.Opws anefere kai h glukhtath(krinontas apo thn eikona) Christina to "Sing for the moment" exei sample apo to "Dream on".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.