Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !! Ξέρετε κανένα δωρεάν  πρόγραμμα για video editing ?? Δε ασχολούμαι επαγγελματικά έχω απλά κάτι βίντεο από διακοπές καλής ποιότητας (4k) και θα ήθελα να τα ενωσω να κάνω ένα βιντεάκι .. υπάρχει κάποιο που μπορω να βρω δωρεάν η έστω με κάποιο torrent ?  Το θέμα κυρίως είναι ότι δε πρέπει ν χαλάει η ποιότητα . Είναι κάποιος τέρμα απλά δηλαδή προγράμματα που την καταστρέφουν κ εντάξει αν είναι έτσι δεν αξίζει καν ο κόπος ...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AnaSio93 είπε

Καλησπέρα !! Ξέρετε κανένα δωρεάν  πρόγραμμα για video editing ?? Δε ασχολούμαι επαγγελματικά έχω απλά κάτι βίντεο από διακοπές καλής ποιότητας (4k) και θα ήθελα να τα ενωσω να κάνω ένα βιντεάκι .. υπάρχει κάποιο που μπορω να βρω δωρεάν η έστω με κάποιο torrent ?  Το θέμα κυρίως είναι ότι δε πρέπει ν χαλάει η ποιότητα . Είναι κάποιος τέρμα απλά δηλαδή προγράμματα που την καταστρέφουν κ εντάξει αν είναι έτσι δεν αξίζει καν ο κόπος ...

Εδώ θα βρεις freeware & trialware προγράμματα να δοκιμάσεις ποιο σου κάνει.

https://www.videohelp.com/software?orderby=Rating&toolsearch=&convert=&s=125&hits=50

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jeiko_22 είπε

Εάν έχεις έστω κάποιες βασικές γνώσεις, προτείνω Kdenlive.

Έχω .. Ευχαριστώ ! Θα το δοκιμάσω . Είναι free trial? Γιατί καμία φορά σε μερικά πας να το κατεβάσεις και σ ζητάει μετά ν πληρώσεις αν είναι μεγάλο σε μέγεθος κ κάτι τέτοια 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, AnaSio93 είπε

Έχω .. Ευχαριστώ ! Θα το δοκιμάσω . Είναι free trial? Γιατί καμία φορά σε μερικά πας να το κατεβάσεις και σ ζητάει μετά ν πληρώσεις αν είναι μεγάλο σε μέγεθος κ κάτι τέτοια 

Εννοείται πως είναι δωρεάν και υποστηρίζει 4k. Επίσης έχει δυνατότητες κανονικής επεξεργασίας με διάφορα εφέ.
Αφού το εγκαταστήσεις, προτείνω να παρακολουθήσεις αγγλόφωνα βίντεο στο Youtube.

Είναι το μοναδικό δωρεάν πρόγραμμα που διαθέτει 4k+. Τέλος πιστεύω πως είναι σχετικά εύκολο στη χρήση του.

Καλή συνέχεια και ελπίζω να σε ικανοποιήσει.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 24/01/2019 at 21:34, Jeiko_22 said:

Εάν έχεις έστω κάποιες βασικές γνώσεις, προτείνω Kdenlive.

Δεν είναι too much για να ενώσει απλώς τα βιντεάκια; Είναι και beta ακόμα εκτός αν ο φίλος τρέχει Linux.

@AnaSio93

Καλύτερα να προσδιορίσεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις με τα βιντεάκια. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.. Έχω ξανακάνει βιντεάκια στο παρελθόν δεν είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ αλλά τελείως ερασιτεχνικά .. Απλά θέλω να τα ενωσω ,να βάλω και καμία  μουσική .. αυτά ! Θα το κατεβάσω και θα σας πω 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
10 hours ago, liospi said:

δες και το davinci resolve, free και σχεδόν επαγγελματικό (υπάρχει και η studio επί πληρωμή)

Απολύτως επαγγελματικό θα έλεγα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και απλά πράγματα με λίγες γνώσεις. Το δουλεύω και το λατρεύω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...