VIRUSD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Γεια σας έχω μια οθόνη στον οποίο είναι 5ms και τρέχει στα 60hz..Στις ρυθμίσεις τις οθόνης έχει μια επιλογή που λέει χρόνος απόκρισης και έχει επιλογές off,χαμηλό, μεσαίο και υψηλό..ποια επιλογή πρέπει να βάλω ώστε να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα ιδικά για games.. ευχαριστώ
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, VIRUSD είπε Γεια σας έχω μια οθόνη στον οποίο είναι 5ms και τρέχει στα 60hz..Στις ρυθμίσεις τις οθόνης έχει μια επιλογή που λέει χρόνος απόκρισης και έχει επιλογές off,χαμηλό, μεσαίο και υψηλό..ποια επιλογή πρέπει να βάλω ώστε να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα ιδικά για games.. ευχαριστώ Το υψηλό, αλλά ίσως σου ρίξει την φωτεινότητα η σου αλειωσει τα χρώματα. Ανάλογα την οθόνη Edit : πες πως στα γράφει ακριβώς στα αγγλικά, γιατί ο χρόνος απόκρισης θέλουμε να είναι ΧΑΜΗΛΟΣ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Acmilangr2
VIRUSD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ορίστε είναι το response time και η οθόνη μου είναι η lg 23ea63 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από VIRUSD
VIRUSD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 response time (χρόνος απόκρισης):off,χαμηλό,μεσαίο,υψηλο αυτά τα τέσσερα δεν λέει τίποτα άλλο
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα ελληνικά στο βγάζει; Χαμηλό βάλτο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Acmilangr2
VIRUSD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Ναι γιατί έχω βάλει Γλώσσα Ελληνικά..αυτο θα επιλέξω..ευχαριστώ τώρα αν κάνας άλλος γνωρίζει η έχει καμία άποψη ας την πει..
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Στα ελληνικά στο βγάζει; Χαμηλό βάλτο. Αφού στο manual λέει HIGH για γρήγορη κίνηση. 1
VIRUSD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω ποία έχει την ποίο καλή ομαλότητα.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από VIRUSD
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αφού στο manual λέει HIGH για γρήγορη κίνηση. Συγνώμη θείο, μην βαράς. Δεν διάβασα το Manual, ήμουν με το κινητό και δεν το είδα. Βάλτο HIGH, τώρα πώς γίνεται με HIGH RESPONSE TIME να είναι πιο γρήγορο μόνο ο κατασκευαστής το ξέρει.......Αντί να βάλουν επιλογή FAST,SLOW.....τι να πείς.. 1
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Συγνώμη θείο, μην βαράς. Δεν διάβασα το Manual, ήμουν με το κινητό και δεν το είδα. Βάλτο HIGH, τώρα πώς γίνεται με HIGH RESPONSE TIME να είναι πιο γρήγορο μόνο ο κατασκευαστής το ξέρει.......Αντί να βάλουν επιλογή FAST,SLOW.....τι να πείς.. Θειο, τι θείο; Το είπα μπας και δεν κατάλαβα κάτι εγώ.
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, VIRUSD είπε Θα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω ποία έχει την ποίο καλή ομαλότητα.. Δεν είναι θέμα ομαλότητας, είναι χρόνος απόκρισης όταν αλλάζει αλλάζει χρώμα το pixel. θα προσέξεις να μήν κάνει ghosting. Δηλαδή να μην έχει ενα είδωλο ενα αντικείμενο που κινείται στην οθόνη. Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Θειο, τι θείο; Το είπα μπας και δεν κατάλαβα κάτι εγώ. έλα τώρα...μην είσαι μαλωμένος με το χιούμορ 1
Dantε Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Στο high παιζει να εχει ghosting/overshoot. Μη ρωτατε πως γινεται,συνηθως εχουν.Ας δοκιμασει και ας δει. Κατα 99% η πιο οκ επιλογη θα ειναι η μεσαια. 1
VIRUSD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δλδ στο χαμηλό έχουμε ποίο αργή κίνηση της οθόνης και στο υψηλό ποίο γρήγορη σε ένα game;πάντως από τις εργοστασιακές ρύθμισης το έχει στο μεσαίο.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από VIRUSD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα