Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω μια οθόνη στον οποίο είναι 5ms και τρέχει στα 60hz..Στις ρυθμίσεις τις οθόνης έχει μια επιλογή που λέει χρόνος απόκρισης και έχει επιλογές off,χαμηλό, μεσαίο και υψηλό..ποια επιλογή πρέπει να βάλω ώστε να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα ιδικά για games.. ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, VIRUSD είπε

Γεια σας έχω μια οθόνη στον οποίο είναι 5ms και τρέχει στα 60hz..Στις ρυθμίσεις τις οθόνης έχει μια επιλογή που λέει χρόνος απόκρισης και έχει επιλογές off,χαμηλό, μεσαίο και υψηλό..ποια επιλογή πρέπει να βάλω ώστε να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα ιδικά για games.. ευχαριστώ

Το υψηλό, αλλά ίσως σου ρίξει την φωτεινότητα η σου αλειωσει τα χρώματα. 

Ανάλογα την οθόνη 

Edit : πες πως στα γράφει ακριβώς στα αγγλικά, γιατί ο χρόνος απόκρισης θέλουμε να είναι ΧΑΜΗΛΟΣ 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε είναι το response time και η οθόνη μου είναι η lg 23ea63

Screenshot_2019-01-24-17-53-03-104_com.google.android.apps.docs.png

IMG_20190125_021125.jpg

Επεξ/σία από VIRUSD
Δημοσ.

Ναι γιατί έχω βάλει Γλώσσα Ελληνικά..αυτο θα επιλέξω..ευχαριστώ τώρα αν κάνας άλλος γνωρίζει η έχει καμία άποψη ας την πει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω ποία έχει την ποίο καλή ομαλότητα..

Επεξ/σία από VIRUSD
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αφού στο manual λέει HIGH για γρήγορη κίνηση.

Συγνώμη θείο, μην βαράς. Δεν διάβασα το Manual, ήμουν με το κινητό και δεν το είδα.

Βάλτο HIGH,  τώρα πώς γίνεται με HIGH RESPONSE TIME να είναι πιο γρήγορο μόνο ο κατασκευαστής το ξέρει.......Αντί να βάλουν επιλογή FAST,SLOW.....τι να πείς..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Συγνώμη θείο, μην βαράς. Δεν διάβασα το Manual, ήμουν με το κινητό και δεν το είδα.

Βάλτο HIGH,  τώρα πώς γίνεται με HIGH RESPONSE TIME να είναι πιο γρήγορο μόνο ο κατασκευαστής το ξέρει.......Αντί να βάλουν επιλογή FAST,SLOW.....τι να πείς..

Θειο, τι θείο;

Το είπα μπας και δεν κατάλαβα κάτι εγώ.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, VIRUSD είπε

Θα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω ποία έχει την ποίο καλή ομαλότητα..

Δεν είναι θέμα ομαλότητας, είναι χρόνος απόκρισης όταν αλλάζει αλλάζει χρώμα το pixel. θα προσέξεις να μήν κάνει ghosting. Δηλαδή να μην έχει ενα είδωλο ενα αντικείμενο που κινείται στην οθόνη.

Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Θειο, τι θείο;

Το είπα μπας και δεν κατάλαβα κάτι εγώ.

έλα τώρα...μην είσαι μαλωμένος με το χιούμορ

• Like 1
Δημοσ.

Στο high παιζει να εχει ghosting/overshoot.

Μη ρωτατε πως γινεται,συνηθως εχουν.Ας δοκιμασει και ας δει.

Κατα 99% η πιο οκ επιλογη θα ειναι η μεσαια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δλδ στο χαμηλό έχουμε ποίο αργή κίνηση της οθόνης και στο υψηλό ποίο γρήγορη σε ένα game;πάντως από τις εργοστασιακές ρύθμισης το έχει στο μεσαίο..

Επεξ/σία από VIRUSD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...