Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα! Εγώ τα έβαλα 170ε

2ο Νούμερο φιμε της Llumar με εφορου ζωής εγγύηση! πριν 4+ χρόνια σε όλα τα τζάμια  εκτός το μπροστά σε Astra J Gtc 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Δε δίνεις λεπτομέρειες όπως μάρκα σειρά κλπ όποτε δε θα πάρεις σαφή απάντηση. Για έμενα πάντως είναι πολλα

Δεν ξέρω να σου πω φιλε μου δεν έχω ξαναβάλει.

Δημοσ.

Δε σου είπαν τι θα σου βαλουν;; Εάν είναι να βάλεις ότι να ναι έχει μια χαρα φθηνές μεμβράνες με 80€ όλα τα τζάμια πλην παρμπρίζ σε πολλά μαγαζιά 

Δημοσ.

Ανάλογα που θα πας τι σειρά θα βάλεις και τα σχετικά... Εγώ madico που έχω βάλει στο δικό μου και σε άλλους 3 φίλους 3 χρόνια τώρα είναι μια χαρά... Και ειδικά εκεί που πάω μου κανανε εξυπηρέτηση γιστι λόγο χαλάσμενου γρύλου γραντζουνιστηκε ολόκληρολη μεμβράνη και μου την άλλαξαν δωρεάν.. 90 ευρώ όλα εκτός από παρμπριζ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η αηδία  μεμβράνη ή χαλασμένη / ξεκολλημενη που βλέπω σε πολλά αυτοκίνητα στο πίσω τζάμι είναι κακής ποιότητας ή κάτι παίζει με τα θερμαντικά για το ξεθαμπομα οπότε κάποια στιγμή όλες οι μεμβράνες κάποια στιγμή γίνονται κωλος/ξεκολλανε?

Όποιος ξέρει απαντάει. 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Αυτή η αηδία  μεμβράνη ή χαλασμένη / ξεκολλημενη που βλέπω σε πολλά αυτοκίνητα στο πίσω τζάμι είναι κακής ποιότητας ή κάτι παίζει με τα θερμαντικά για το ξεθαμπομα οπότε κάποια στιγμή όλες οι μεμβράνες κάποια στιγμή γίνονται κωλος/ξεκολλανε?

Όποιος ξέρει απαντάει. 

Είμαι συνδυασμός των 2 μια κακή μεμβράνη θα γίνει μωβ και στα πλαϊνά 

Δημοσ.

Παίζει μεγάλο η εταιρεία.

Οι καλύτερες είναι οι madico, llumar, 3M, v-kool. 

Κ όντως, η μεγάλη εγγύηση που δίνουν σε αυτές, ισχύει!

Σε ένα απ τα δικά μου με v-kool εδώ κ 10 χρόνια σχεδόν, δεν έχει πάθει το παραμικρό (κ το μπροστινο-ενας τόνος)

Επίσης 190€ είναι πολλά... ανάλογα όμως κ ποια εταιρεία θα σου εφαρμόσουν.

Δημοσ.
Στις 26/1/2019 στις 7:02 ΠΜ, panoskatos είπε

Όποιος ξέρει απαντάει. 

Κακή μεμβράνη και κακός εγκαταστατης. Τα θερμαντικά δε πρέπει να παίξουν κανένα ρόλο εφόσον η μεμβράνη και αυτός που θα τη βάλει είναι καθώς πρέπει. 4 χρόνια έχω τις δικες μου (nexfil nanoceramic) και έως τώρα δεν έχει κάνει τίποτα και χρησιμοποιώ το μισό χειμώνα τη θέρμανση στο τζαμί. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/1/2019 στις 6:02 ΜΜ, vasilissouvlaki είπε

Παιδιά θέλω να βάλω φιμε στο αμάξι yaris 2018 και η τιμή που μου είπαν είναι 190 για όλα τα τζαμιά εκτός το μπροστά. Τι λέτε η τιμή είναι οκ?

Στις 24/1/2019 στις 7:32 ΜΜ, vasilissouvlaki είπε

Δεν ξέρω να σου πω φιλε μου δεν έχω ξαναβάλει.

Τα παραπανω ειναι σαν να λες "Παιδια μου πουλανε αμαξι 5000 ευρω, τι λετε ειναι καλη τιμη;" χωρις να ξερεις ουτε εσυ τι αμαξι ειναι.

επομενως ρωτας περι τινος προκειται και επανερχεσαι. σε αυτη την τιμη θα πρεπει να ειναι κατι πολυ πολυ καλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...