Igognito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παίδες,μένω κοντά στο ΚΕΤΧ το στρατόπεδο (περιοχή Σύνορα) και ως τώρα δεν υπάρχει vdsl από ΟΤΕ,Wind,Forthnet,Vodafone γιαυτό και σκέφτομαι την Fibair.Την έχει βάλει κανείς να μου πει ping και μια γνώμη για το πως πάει? Την θέλω για streaming σε real time gaming online (fighting) που είναι απαιτητικά.Ευχαριστώ
jkoukos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι είναι ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και τι σημαίνει αυτό στις απαιτήσεις σου;
Igognito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, jkoukos είπε Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι είναι ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και τι σημαίνει αυτό στις απαιτήσεις σου; Eπειδή δεν έχω μεγάλη γνώση θες να μου πεις ή να μου αφήσεις κάποιο link αν βαριέσαι? ΕDIT: Γνωρίζω πόσο χειρότερο είναι να μπεις απο την κονσόλα-PC να παίξεις online ασύρματα σε σύγκριση με το να παίξεις ενσύρματα Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Igognito
jkoukos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Εννοώ ότι η εταιρεία κάνει συνδέσεις μέσω ασύρματων ζεύξεων και όχι με καλώδιο ή οπτική ίνα. Φαντάζομαι ως απαιτητικός gamer, γνωρίζεις την διαφορά ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης στην απόκριση κατά την πλοήγηση.
Igognito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, jkoukos είπε Εννοώ ότι η εταιρεία κάνει συνδέσεις μέσω ασύρματων ζεύξεων και όχι με καλώδιο ή οπτική ίνα. Φαντάζομαι ως απαιτητικός gamer, γνωρίζεις την διαφορά ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης στην απόκριση κατά την πλοήγηση. Το μόνο που ξέρω είναι πως εδώ και 2 χρόνια μας δουλεύουν απο τον πΟΤΕ πως θα βάλουν VDSL στην περιοχή αλλά δεν..Κατα τα άλλα γνωρίζω μόνο για την διαχείριση κατα το gaming (τύπου καλύτερα να έχεις fast path,να είσαι ενσύρματα στο παιχνίδι συνδεδεμένος,να μην έχεις τίποτα άλλο ανοιχτό,να κάνεις port forward ή DMZ κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα