GoPatriots Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 επιτελους ηρθε το σημα VDSL και ενεργοποιηθηκε η συνδεση. μου ειπαν στην τεχνικη υποστηριξη οτι ολα ειναι τελεια.αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο FORTHNET VDSL IP . καθολου ομως.ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο,αλλα τιποτα. ΑΛΛΑ οταν συνδεομαι σε ΟΛΑ τα αλλα δικτυα μεσω του quick start στο μοντεμ μου πιανω 0.6 MB...το παραξενο ειναι οτι μπορω να συνδεθω OTE VDSL. CYTA VDSL. HELLENIC VDSL. etc ...κανω κατι λαθος εγω?
darkman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Τις ρυθμίσεις της βαζεις εσυ η της εχει έτοιμες το ρουτερ σου ?
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 7 hours ago, GoPatriots said: επιτελους ηρθε το σημα VDSL και ενεργοποιηθηκε η συνδεση. μου ειπαν στην τεχνικη υποστηριξη οτι ολα ειναι τελεια.αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο FORTHNET VDSL IP . καθολου ομως.ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο,αλλα τιποτα. ΑΛΛΑ οταν συνδεομαι σε ΟΛΑ τα αλλα δικτυα μεσω του quick start στο μοντεμ μου πιανω 0.6 MB...το παραξενο ειναι οτι μπορω να συνδεθω OTE VDSL. CYTA VDSL. HELLENIC VDSL. etc ...κανω κατι λαθος εγω? δεν βαζεις vdsl forthnet στο modem router διοτι θεωρει οτι πας στο ιδιοκτητο με vlan id 1102 ενω εσυ παιρνεις απο kv αλλου παροχου με vlan id 835. για αυτο παιζουν οκ αλλες συνδεσεις.οποια και να βαλεις το ιδιο ειναι και εχει να κανει με την ip.γραψε χαρακτηριστικα γραμμης μεσα απο το ρουτερ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα