alexioannou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Έχω αγοράσει την εφαρμογη bolddeast recorder. Το κινητό μου είναι το huawei p8(3ram). Έχει γενικώς θεμα με τις εφαρμογές εγγραφής κλησεων οποτε αγόρασα την παραπάνω. Δεν ξέρω πως είχα καταφέρει να είναι μόνιμα Σταντ μπάι και επέλεγα μετά την κλήση αν θα την κρατήσω η όχι..... Έκανα μετα από 1 έτος φορμάτ να καθαρίσει η συσκευή....... Εγκατέστησαν πάλι την εφαρμογή. Γενικά μένει Σταντ μπάι αλλά κάποια στιγμή κλείνει....... Ξέρει κάποιος???????
saruman123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η google έχει καταργήσει την εγγραφή κλήσεων. Όταν είχα την έκδοση 8 υπήρχε τώρα με την 9 όχι. Αυτό ισχύει για όλα τα κινητά. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
Doubt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Στις 24/1/2019 στις 4:24 ΜΜ, alexioannou είπε Έχω αγοράσει την εφαρμογη bolddeast recorder. Το κινητό μου είναι το huawei p8(3ram). Έχει γενικώς θεμα με τις εφαρμογές εγγραφής κλησεων οποτε αγόρασα την παραπάνω. Δεν ξέρω πως είχα καταφέρει να είναι μόνιμα Σταντ μπάι και επέλεγα μετά την κλήση αν θα την κρατήσω η όχι..... Έκανα μετα από 1 έτος φορμάτ να καθαρίσει η συσκευή....... Εγκατέστησαν πάλι την εφαρμογή. Γενικά μένει Σταντ μπάι αλλά κάποια στιγμή κλείνει....... Ξέρει κάποιος??????? Πρέπει να την εξαιρέσεις από τις εφαρμογές που κλείνουν αυτόματα για εξοικονόμηση μπαταρίας, αλλά και να της επιτρέψεις να εκκινεί αυτόματα. Είναι 2 διαφορετικές ρυθμίσεις και θέλει ψάξιμο. Αν τα καταφέρεις, ενημέρωσε.
Delas.46 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Σε huawei πας Ρυθμίσεις, Μπαταρία, Αυτόματη εκκίνηση, βρίσκεις την εφαρμογή που θες, πατάς το toggle και μετά τα τσεκάρεις όλα (Αυτόματη εκκίνηση, δευτερεύον εκκίνηση και να τρέχει στο background)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα