Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να κάνω ολικό στο yaris μου (2002) και ειχα βρει δυο τρία φανοποιεία και πάνω που λέω τον άλλον μήνα θα το κάνω μου είπαν για ένα φανοποιείο που κάνει την δουλεια με 50% κάτω στην τιμή και μου έκανε εντύπωση και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος απο εδω γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο φανοποιείο ή έχει γνώσεις πάνω στο θέμα να μου εξηγήσει πώς γίνετε να είναι τόσο φτηνότερο γιατί κάποιο λάκο θα έχει η φάβα σίγουρα..

Η σελίδα του καταστήματος.. https://www.autopappas.gr/

Δημοσ.

Οτι πληρωνεις κατα κανονα παιρνεις .Ολικη βαφη σημαινει ξεμονταρισμα του αυτοκινητου βαψιμο κα ξαναμονταρισμα.Κατω απο 2000-3000 αναλογα το αυτοκινητο δεν θα γινει καλη δουλεια .

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλά τι φάση με αυτό το μαγαζί? Η τιμή είναι δελεαστική πάντως.. αν και νομίζω τα παραλές γιατί και με έρευνα αγοράς που έκανα οι τιμές ήταν απο 600-1100 για μικρά αυτοκίνητα όπως το yaris.

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά που λες μην περιμένεις λύσιμο που λέει πιο πάνω ο Γιάννης.

Απλά θα σου καλύψουν με ταινία/χαρτί τα σημεία που δεν πρέπει να βαφτούν (φωτιστικά, κρύσταλλα, πλαστικά, κλπ), με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως σε πολλούς να "περνάει" και αυτό το σενάριο αλλά αν είσαι τύπος που τα στραβά σου χτυπάν στο μάτι (σαν και μένα) τότε μάλλον θα χαλαστείς. Και σίγουρα, ακόμα και με αυτή την προσέγγιση, υπάρχουν ποιότητες στη δουλειά. Άλλος "το 'χει" και άλλος όχι.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι κατάλαβα.. και εγώ έτσι είμαι γενικώς απλώς στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο να πω την αλλήθεια δεν με ενδιαφέρει και τόοοοσο πολυ... αλλά εντάξει μην είναι και για εναν χρόνο.. τέλος πάντων αν κάποιος ξέρει την δουλειά του συγκεκριμένου καταστήματος ας ποστάρει να μας πει..

Δημοσ.

Το να λέμε ότι ο τάδε που είναι φθηνός δεν κάνει καλή δουλειά ενώ ο άλλος που παίρνει τόσα (πολύ πιο πολλά)  κάνει καλή δουλειά χωρίς την παραμικρή προσωπική εμπειρία το θεωρώ τουλάχιστον ανώριμο και ανεύθυνο. 

2 ώρες πριν, SickMelody είπε

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να κάνω ολικό στο yaris μου (2002) και ειχα βρει δυο τρία φανοποιεία και πάνω που λέω τον άλλον μήνα θα το κάνω μου είπαν για ένα φανοποιείο που κάνει την δουλεια με 50% κάτω στην τιμή και μου έκανε εντύπωση και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος απο εδω γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο φανοποιείο ή έχει γνώσεις πάνω στο θέμα να μου εξηγήσει πώς γίνετε να είναι τόσο φτηνότερο γιατί κάποιο λάκο θα έχει η φάβα σίγουρα..

Η σελίδα του καταστήματος.. https://www.autopappas.gr/

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις ολική βαφή στο αυτοκίνητο?  Δηλαδή θέλεις να βάψεις και το μέσα? 

Αν σκοπεύεις να το βάψεις το ίδιο χρώμα δεν χρειάζεται ολική αλλά μόνο εξωτερικο βάψιμο. 

Για ότι απορίες έχεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας ο ίδιος στο συγκεκριμένο φανοποιειο και να ρωτήσεις με ποιόν τρόπο θα σου το βάψει. Αν βλέπεις ότι είναι οκ τα πράγματα προχώρα,  φυσικά μπορείς να πηγαίνεις όποτε γουστάρεις και να βλέπεις τι δουλειά σου κάνει. 

Μην περιμένεις από εδώ μέσα κάποια απάντηση για ένα συγκεκριμένο φανοποιειο, είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα! 

• Like 3
Δημοσ.

Μπράβο ρε φιλε πολύ σωστά το έθεσες.. ρωτάω απλως αν εχει καποιος εμπειρία απο το συγκεκριμενο κατάστημα.. πάντως δεν κατάλαβα τι ενωείς απο μέσα? με μπερδεψες μπορει να μην τα ξερω καλά... κοίτα το αμάξι είναι ασημί και το δν έχω προτίμησει και το ίδιο χρώμα και άλλο δεν με χαλάει το ίδιο μου κάνει αυτο με το μέσα με μπέρδεψε που είπες εγω ενοώ ολικό απο έξω το αυτοκίνητο μικροσπατουλαρισματα και βάψιμο.. :D

Δημοσ.

Ολική βαφή σ ενα αυτοκίνητο εννοούμε μέσα-εξω και συνήθως κάποιος κάνει ολική βαφή οταν θέλει να αλλάξει χρώμα . Δηλαδή αγόρασες ενα αμάξι μπλέ απο την "μάνα" του και σου ήρθε να το κάνεις κόκκινο ας πούμε , εκει πρέπει να κάνεις ολική βαφή , μέσα-έξω.

Εσένα αν το αμάξι σου είναι ασημί και θέλεις να το βάψεις πάλι ασημί  γιατι το χρώμα εχει χαλάσει απο τα χρόνια και τον ήλιο δεν του κάνεις ολική , αλλά θα πεις στον μάστορα οτι θέλεις να βάψεις ολο το εξωτερικό του .

Κατανοητό ?  

Δημοσ.

Ναι εννοείται οτι είναι πιο φθηνό επίσης χρειάζεται  λιγότερο χρόνο και κόπο.

Ολική βαφή σε αυτοκίνητο μέσα-εξω είναι μανίκι , πρέπει να ξηλωθούν μέσα έξω τα πάντα απο το αυτοκίνητο. Τι να πω στην καλύτερη περίπτωση ο μάστορας να το κρατήσει εναν μήνα.

Σε αυτον που θα πας για εξωτερική βαφή να τον ρωτήσεις αν θα σου τα βγάλει όλα απο το εξωτερικό του αυτοκινήτου  , κανονικά το μόνο που πρέπει να σου αφήσει θα πρέπει να είναι τα τζάμια ! Φανάρια , χερούλια , καθρέφτες , πλευρικά φλάς , πλευρικα προστατευτικά κτλ πρέπει να βγούνε όλα. Να μην μαρκαριστούν με χαρτοταινία , να βγουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, panoskatos είπε

Το να λέμε ότι ο τάδε που είναι φθηνός δεν κάνει καλή δουλειά ενώ ο άλλος που παίρνει τόσα (πολύ πιο πολλά)  κάνει καλή δουλειά χωρίς την παραμικρή προσωπική εμπειρία το θεωρώ τουλάχιστον ανώριμο και ανεύθυνο. 

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις ολική βαφή στο αυτοκίνητο?  Δηλαδή θέλεις να βάψεις και το μέσα? 

Αν σκοπεύεις να το βάψεις το ίδιο χρώμα δεν χρειάζεται ολική αλλά μόνο εξωτερικο βάψιμο. 

Για ότι απορίες έχεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας ο ίδιος στο συγκεκριμένο φανοποιειο και να ρωτήσεις με ποιόν τρόπο θα σου το βάψει. Αν βλέπεις ότι είναι οκ τα πράγματα προχώρα,  φυσικά μπορείς να πηγαίνεις όποτε γουστάρεις και να βλέπεις τι δουλειά σου κάνει. 

Μην περιμένεις από εδώ μέσα κάποια απάντηση για ένα συγκεκριμένο φανοποιειο, είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα! 

Τους χαρακτηρισμούς θα στους επιστρέψω αφού βάζεις στο στόμα μου (και του Γιάννη) λόγια που δεν είπαμε. Δε βλέπω κάπου να ειπώθηκε ότι ο φθηνός δεν κάνει καλή δουλειά ή ότι ο ακριβός κάνει.

Αυτό που είπαμε είναι ότι το καλό ολικό βάψιμο γίνεται πάντα με ξήλωμα και βέβαια με τα χρήματα που αναφέρθηκαν δεν παίζει να γίνει τέτοια δουλειά. Στα λεφτά αυτά παίζει μόνο μασκάρισμα. Δηλαδή τελείως άλλο είδος δουλειάς, καθαρά μη συγκρίσιμη.

Και απλά μετά είπα ότι ακόμα και στο συγκεκριμένο είδος δουλειάς (μασκαρίσματα και τα ρέστα) παίζουν καλοί και κακοί (ή έστω βιαστικοί) επαγγελματίες αφού μπορεί να δεις μασκαρίσματα αρκετά καλά και άλλα όπου η βαφή όχι μόνο δεν "κρατάει" τις γραμμές αλλά κάνει "βόλτες" πάνω στα πόμολα, στις κλειδαριές ή ότι άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...