Kostas_katal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα στο Forum, Είμαι αρκετά Rookie στο να γράφω εδώ, οπότε συγχωρέστε με σε όποιο λάθος κάνω από όλες τις απόψεις, Λοιπόν στο θέμα μας... Είμαι χρήστης ενός 20' tv Μονιτορ samsung πολύ βασικό 60hz, εδώ και πολύ καιρό ψάχνομαι να πάρω ένα καλύτερο, απλά έχω χαθεί, η κατάσταση πλέον έχει γίνει χάος με τις οθόνες μιας και οι τιμές έχουν κατέβει αρκετά και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Λοιπόν Αυτό που ζητάω από εσάς, είναι να με βοηθήσετε να βρω κάποιο τεσταρισμένα αξιόπιστο, δηλαδή να μην έχει προβλήματα όπως ghosting, flickering, και να έχει καλό ppi, γενικά δηλαδή να τιμάει το κάθε ευρώ που θα δώσω, παρακαλώ απαντήσεις μόνο από άτομα που γνωρίζουν καλά την οθόνη τους, και όχι άτομα που έχουν ενθουσιαστεί από την μετάβασή τους στα 144hz, δηλαδή άτομα που έχουν κάποιο μέτρο σύγκρισης, και μια εμπειρία. Είμαι "καμένος" με τα FPS Παιχνίδια, κυρίως online CS:GO και PUBG, αλλά κατά καιρούς παίζω διάφορα ατμοσφαιρικά παιχνίδια και αρκετές φορές και FORZA HORIZON Προτιμήσεις: Ίντσες: 24-27 Panel: ? (VA ή TN?) Hz: 144Hz + RT: 1ms Τιμή: 200-300 GPU: Asus GeForce GTX1060 6GB Strix OC Gaming Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα