Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω συσκευή για την σύζυγο για να πετάξει το σάπιο P 8 lite (είχα ανοίξει ξανά παρόμοιο νήμα πριν μερικούς μήνες, είπα να δω αν έχει αλλάξει κάτι). Η ίδια θέλει Samsung γιατί είναι samsung, εντελώς άσχετη από τεχνολογία, κοίταξα τα Α7 Α8, αλλά και τα 2 με 32 μνήμη, θέλω 64. Της έχω προτείνει το Pocofone, ή να της δώσω το P 20 lite που έχω σαν 2ο, και να πάρω εγώ το πόκο, είπε θέλει καινούργιο. Να ναι ανθεκτικό λοιπόν, καλή μπαταρία, αξιοπρεπές κάμερες.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μαξ 300
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Παιχνίδια τα μικρά, viper, browsing
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Ως 6.2 αν υπάρχει κάτι λίγο πιο συμμαζεμένο ακόμα καλύτερα
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να ναι αξιοπρεπείς όχι σάπιες
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; αν είναι δυνατόν ευρωπαϊκή αλλά δεν είναι deal breaker 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙΙΙΙΙ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; προτιμώ την τοπική αγορά χωρίς να αποκλείεται το εξωτερικό
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;  καινούργιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα το Nokia 7 plus που βγήκε και πρώτο σε ανθεκτικότητα (δεύτερο βγήκε το Poco).

Επίσης και το Nokia 8 με δυνατα χαρακτηριστικά και πιο μαζεμένο.

Μην σε προβληματίζει η κάμερα του 8 με μια Gcam κάνει "παπάδες" γιατί η εφαρμογή που έχει το χαντακώνει.

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...