bezan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Παιδες καλησπερα, εχω μια ερωτηση, ξερετε κανενα απο θεσσαλονικη προς ανατολικη μερια περαια και θερμη να ασχολειται με το car wrapping? εχουμε καποιο απο εδω? θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το που μπορω να προμυθευτω αυτοκολητα
vins Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/1/2019 στις 12:35 ΜΜ, bezan είπε Παιδες καλησπερα, εχω μια ερωτηση, ξερετε κανενα απο θεσσαλονικη προς ανατολικη μερια περαια και θερμη να ασχολειται με το car wrapping? εχουμε καποιο απο εδω? θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το που μπορω να προμυθευτω αυτοκολητα Καλημέρα, αν θες απλά να προμηθευτείς αυτοκόλλητα και όχι να τα περάσεις, παράγγειλε από το ίντερνετ κάποια με καλές αξιολογήσεις. Αυτοί που τα περνάνε βγάζουν λεφτά από τη δουλειά και όχι από τα αυτοκόλλητα, οπότε είτε θα αρνηθούν είτε θα στα πουλήσουν πολύ πιο ακριβά απ'όσο κοστίζουν. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2019 στις 10:36 ΠΜ, vins είπε Καλημέρα, αν θες απλά να προμηθευτείς αυτοκόλλητα και όχι να τα περάσεις, παράγγειλε από το ίντερνετ κάποια με καλές αξιολογήσεις. Αυτοί που τα περνάνε βγάζουν λεφτά από τη δουλειά και όχι από τα αυτοκόλλητα, οπότε είτε θα αρνηθούν είτε θα στα πουλήσουν πολύ πιο ακριβά απ'όσο κοστίζουν. Κάνα 2 που ξέρω δεν περνάνε αυτοκόλλητα που πας εσύ, ο λόγος απλός διαφορετικά δουλεύετε το 3M πχ και αλλιώς το κινέζικο του 5 ευρώ τα 10μχ1, 5 Ανάλογα τι θες τα αυτοκόλλητα ρώτα Μηιως μπορούμε να βοηθήσουμε και εδώ Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Inuyasha
bezan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Στις 3/2/2019 στις 2:58 ΠΜ, Inuyasha είπε Κάνα 2 που ξέρω δεν περνάνε αυτοκόλλητα που πας εσύ, ο λόγος απλός διαφορετικά δουλεύετε το 3M πχ και αλλιώς το κινέζικο του 5 ευρώ τα 10μχ1, 5 Ανάλογα τι θες τα αυτοκόλλητα ρώτα Μηιως μπορούμε να βοηθήσουμε και εδώ πολυ καλημερα, οροφη και καπο θελω να κολλισω, βρηκα τις προαλλες απο ενα μαγαζι , 37,5 ευρω το εναμιση μετρο, το αμεσως επομενο ειναι το 3μ στα χρηματα, θα κανω μια δοκιμη με αυτο και βλεπουμε, σκεφτομαι αυτο τον καιρο να αλλαξω το αυτοκινητο και το συμαζευω τελειωτικα τωρα για να εχω και την συνηδη μου καθαρη. εαν φυγει. εαν παλι δεν φυγει θα συνεχισω να το χαιρομαι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, bezan είπε πολυ καλημερα, οροφη και καπο θελω να κολλισω, βρηκα τις προαλλες απο ενα μαγαζι , 37,5 ευρω το εναμιση μετρο, το αμεσως επομενο ειναι το 3μ στα χρηματα, θα κανω μια δοκιμη με αυτο και βλεπουμε, σκεφτομαι αυτο τον καιρο να αλλαξω το αυτοκινητο και το συμαζευω τελειωτικα τωρα για να εχω και την συνηδη μου καθαρη. εαν φυγει. εαν παλι δεν φυγει θα συνεχισω να το χαιρομαι Αν θέλεις να το περάσεις μόνος κοίτα κι ebay θα σου βγει αρκετά πιο οικονομικά 1
bezan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Αν θέλεις να το περάσεις μόνος κοίτα κι ebay θα σου βγει αρκετά πιο οικονομικά δοκιμαζω τωρα αυτο που πηρα προς το παρον, να δω οταν καθεται πως φαινεται κτλ, μετα θα παρω και ενα κομματι της 3Μ να δω πως καθεται και αυτο, πρεπει να γινει σωστα )))))) η πρωτη δοκιμη και πρωτη φορα που κανω κατι τετοιο αιντε να δουμε)))) παραληλα επειδη δεν βοηθαει και ο καιρος εχω κατεβασει και την οροφη για αλλαγη ταπετσαριας γιατι ειχε κρεμασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα