BrwmogazoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Ειχα ενα MX 212 απο την Matrix Orbital και αποφασισα να το αντικαταστησω με ενα 4 line LCD ωστε να δεσει καλυτερα με το κουτι μου. Πηρα λοιπον το MX 204-25-USB και ενα double bay insert black απο την MO παλι... Τα εγκατεστησα μια χαρα αλλα προσεξα μετα απο λιγο οτι το μπροστα αυτοκολλητο στο bay insert δεν ηταν καλα κεντραρισμενο και φενοταν το μεταλο απο πισω του, λιγο βεββαια στην πανω δεξια γωνια του.Μιασ και ηταν απο την ΜΟ περιμενα να ειναι αψογο αφου φτιαχνει εξαρτηματα για case modding και πηρα τηλεφωνο να το στειλω πισω και να ζητησω αλλο απο το μαγαζι που το πηρα. Μου ειπαν οτι δεν χρειαζοταν να στειλω το ελλατωματικο πισω αλλα οτι 8α μου εκοβαν στα μετρα μου ενα αλουμινενιο κομματι για να μπει πανω στο bay insert. Για να μην το πολυτραβαω οχι μονο δεν με χρεωσαν τιποτα αλλα μου εστειλαν ενα καινουριο bay insert με το αλουμινενιο κομματι ηδη κολλημενο πανω του...Μιας και ηταν ασπρο δεν ειχε παλι κεντραριστει καλα το αλουμινενιο κομματι και το κεντραρισα μονος μου στο δικο μου μαυρο bay insert και ολα κυριλε... Το πηρα απο το kustompcs.co.uk και μου εστειλαν χωρις να με χρεωσουν δραχμη (ευρο μαλλον) τα αξιας £40 κομματια που μου εστειλαν.Το αποτελεσμα ειναι ακομα καλυτερο...Εξαιρετικο service λοιπον απο το μαγαζι αυτο που μονο καλα λογια εχω να πω οσες φορες εχω ψωνισει απο αυτους....
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Αχ ρε Μήτσο πάλι φωτιές μου ανάβεις. Φοβερό το display, αλλά μήπως είναι το LK204-24-USB-WB και όχι το MX που λες;
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Γιανναρα αυτο ειναι...Matrix Orbital LK204-24-USB-WB οπως το λες... ουτε ξερω πως μου ηρ8ε το 25 Μετα απο τοσο καιρο εκλεισα τα πλαινα του κουτιου που κοβουν και λιγο απο τον θορυβο του...ειδικα αν το εχεισ 40 ποντους απο το αυτι σου
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Παντως πολυ "ξηγημενο" το μαγαζι αυτο...και φαντασου οτι δεν εχουν τηλεφωνικες γραμμες αλλα απο μαιλ επικοινωνεις μαζι τους...
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Lol είδα και κυρίως άκουσα το Prommie του shido και ναι μπορώ να πω ότι κάνει θόρυβο το άτιμο, ειδικά όταν ανοίγει. Όσον αφορά το matrix orbital, φίλτατε το ερωτεύτηκα, και επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο Έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό: Matrix Orbital LK204-24-USB-WB....70GBP Bezel for 4 line LCD (Silver)...........10GBP USB Internal Cable.........................7GBP Σύνολο 87GBP δλδ 130 ευρώ Ήδη έβαλα αγγελία στο insomnia για κάτι πραματάκια και αν ξεπουλήσω... Απο ότι βλέπω γμτ δε στέλνει το σκασμένο Ελλάδα, αλλά φαντάζομαι ότι με ένα email θα βγάλω άκρη.
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 8eleis bay insert LL pou kanei £20 an 8ymamai kala...emena gyrw sta 100 moy hr8e an 8ymamai kala
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Ontws Bezel for 4 line LCD (Silver) Stick On Bezel for Double Bay Insert afto einai MONO TO AFTOKOLLHTO aloyminenio bezel pou mpainei PANW apo to bay insert ... tetoio mou esteilan tsampa mavro mazi me to bay insert. xreiazesai kai afto: B2041 Black Double Bay Insert
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Επισης το LCD εχει υποδοχη πισω του για 4 ανεμιστηρες οπως και για 4 temp probes κατι που ισως να σε ενδιαφερει...αλλα 8α χρειαστει να συνδεσεις το floppy power connector στο LCD σου για να τα τροφοδοτησεις...αλλιως μονο το USB καλωδιο ειναι αρκετο... ΤΟ LCDC το προγραμμα ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται ομως...8α πρεπει να το αγορασεις κανα 10α λιρο...αλλιως ειναι demo.
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 χμμμμ απο ότι βλέπω έχουν μόνο μαύρο, ενώ εμένα το LianLi μου είναι ασημί. Έχεις προσέξει αν υπάρχει ασημί αλλού ή τη δουλειά του "κρυψίματος θα την αναλάβει το ασημί αυτοκόλλητο
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 το κρυψιμο 8α το αναλαβει το αλουμινενιο αυτοκολλητο..και μαλιστα ειναι τελειο... αυτοι μου εστειλαν ενα ασπρο bay insert..μαλλον μπεζ που τους τα εστειλε κατα λαθος η ΜΟ...αρα ισως καλυτερα 8α ηταν να παρεις το μπεζ..αλλα 8α δειχνει ασχημο με το κουτι σου. Το αλουμινενιο κομματι εχει απο πισω αυτοκολλητο και ειναι τελειο.Κρυβει τα παντα... ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΟΜΩΣ για να το κολλησεις μονος σου αφου μονος μου το κεντραρισα αψογα πανω στο bay insert αποτι το εκαναν αυτοι Στειλε τους μαιλ...8α σου απαντησει ο Graeme αποψε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.