Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, palawiaris είπε

Νοκια 7+

Προβλήματα με το pie.

Ενώ με το Oreo ήταν οκ.

Τι προβληματα συναντησες?

Κατα τα αλλα, απο σημερα περασε στο 5.

(δεν ανεβαινει το screenshot μου γαμωτο)

Screenshot_20190125-071353.png

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο σπαστικό οι αποσυνδέσεις από το ασύρματο που μόνο με επανεκκίνηση γίνεται.

Μετά την επανεκκίνηση αν έχει αναβαθμίσεις εφαρμογών,πολλές φορές αργεί πάρα πολύ να αναβαθμίσει.

Τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία,έχει μερικές εφαρμογές άχρηστες για μένα.

Και το ότι δεν συγχρονίζει ο edge με την καμία με το Desktop.Αυτό ίσως να οφείλεται και αλλού,αλλά πιο πριν με το oreo δεν είχα θέμα.

Ακόμα και αν δείχνει στο desktop ότι συνδέθηκαν και οι 2 συσκευές,τίποτα νεκρό.

Ούτε και από την σελίδα της ms δεν μου δείχνει εύρεση κινητού κτλ.Πιο πριν δούλευαν οκ.
Στα windows κινητά οκ.

Με hard και soft reset δεν έγινε τίποτα.

Επεξ/σία από palawiaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bill19742019 είπε

Εγώ πάντως με sony x z1 έχω android 9 p που τρέχει νερό από τέλος Νοεμβρίου

Αν θυμάμαι σωστά στο δικό μου η 9 ήρθε μέσω OTA μέσα Νοεμβρίου.Με την 8 το χρησιμοποίησα λίγες ώρες μόνο.Η 9 είναι πιο βελτιωμένη.

Επίσης απο τότε έχει πάρει 2 security patches,το 2ο προχθές.Κανένα bug,αντιθέτως ίσως βελτιώθηκε ακόμα πιο πολύ το Wi-Fi.Είναι θέμα κατασκευαστή,πχ στο S9 και S8 που είναι πολύ πιο ακριβά άργησε να δώσει την 9.Η Nokia φαίνεται πως στο Nokia 8 δεν έδωσε βελτιώσεις με την 9 στην κάμερα και γενικά, συν τα bugs.

Δυστυχώς με το XZ1κάποιοι έχουν η είχαν προβλήματα με το Wi-Fi και με γραμμές στην οθόνη και η Sony το θεωρεί φυσιολογικό.Κάποιοι άλλαξαν οθόνη αλλά τα ίδια.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Αν θυμάμαι σωστά στο δικό μου η 9 ήρθε μέσω OTA μέσα Νοεμβρίου.Με την 8 το χρησιμοποίησα λίγες ώρες μόνο.Η 9 είναι πιο βελτιωμένη.

Επίσης απο τότε έχει πάρει 2 security patches,το 2ο προχθές.Κανένα bug,αντιθέτως ίσως βελτιώθηκε ακόμα πιο πολύ το Wi-Fi.Είναι θέμα κατασκευαστή,πχ στο S9 και S8 που είναι πολύ πιο ακριβά άργησε να δώσει την 9.Η Nokia φαίνεται πως στο Nokia 8 δεν έδωσε βελτιώσεις με την 9 στην κάμερα και γενικά, συν τα bugs.

Δυστυχώς με το XZ1κάποιοι έχουν η είχαν προβλήματα με το Wi-Fi και με γραμμές στην οθόνη και η Sony το θεωρεί φυσιολογικό.Κάποιοι άλλαξαν οθόνη αλλά τα ίδια.

Δεν είχα , ούτε έχω κανένα θέμα με το WiFi ή γραμμές στην οθόνη μέχρι στιγμής . Απεναντίας έχω τρελαθεί με το smoothly και την ταχύτητα της συσκευής 

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι εδω και λίγες μέρες με το 5.110 και το μονο "περιεργο" ειναι τα διπλα εικονίδια στην camera....
Ειδα οτι λείπει η επιλογή του Adaptive battery και κανα 2 ακομα που δεν τα ειχαμε και με το 8.1 οπότε δεν εχω πρόβλημα να τα πάρουμε σε update,...

Δημοσ.

Η Nokia πάντως όταν λέει Ιανουάριο πχ, εννοεί τέλος του μήνα. Καλύτερα θα ήταν αν έλεγε τον επόμενο :P
Τώρα, και μετά από έλεγχο ήρθε και σε εμένα η Pie στο 8 που την περιμένουμε τόσο καιρό.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, mphxths είπε

Καταλαβαινεις οτι πεταξες κατι ασχετο ετσι ?Ειδες ?Το ειπα ευγενικα.Το οτι ΔΕΝ ειναι android one , εχει μονο να κανει με το γεγονος οτι δεν θα δει επισημα digital wellbeing τουλαχιστον στο αμεσο μελλον.Ανεπισημα μπορει να περαστει.Τιποτα αλλο.
Απο την αλλη οταν υποσχεται την pie τον Νοεμβριο , και αρχιζει τις μαλακιες με το beta testing , και αυτο μετα απο παγκοσμιο κραξιμο , και τελικα δινει την beta ως official μετα τον Γεναρη , μονο γρηγορη αναβαθμιση δεν την λες.Δεν με ενδιαφερει ποτε θα την παρουν αλλες ναυαρχιδες , ο sarvikas υποσχεθηκε Νοεμβρη και εδωσε μια κουτσουρεμενη , προχειροδουλευεμενη pie μετα  απο 2 μηνες.
Ειναι γνωστο οτι δινει προτεραιοτητα στο νοκια 8.1 , 7plus και εχει γραμμενα τα υπολοιπα μοντελα και ιδιως το νοκια 8.

Και μετα σου λεει για pure android και γρηγορες αναβαθμισεις...γελανε ολοι με αυτα.Το επομενο κινητο μου θαναι κανα pixel..θα χω γρηγορες αναβαθμισεις , τρελο google camera app και ο,τι αλλο φερνει απο τεχνολογιες η γοογλε...

Το ασχετο με το topic ειναι οτι το επομενο σου κινητο θα ναι κανα ΠιΚσΕλ μαλλον.Οι καθυστερησεις οφειλονται περισσοτερο στο οτι ειναι η μονη εταιρεια που εχει επιφορτιστει με πολυ συχνο software support σε ολη την γκαμα των μοντελων τους τωρα το αν εσυ με το 8αρι σου θεωρεις κουτσουρεμενη την Pie version χωρις το Wellbeing η δεν ξερεις να χρησιμοποιεις το nokia app για καμερα δεν σημαινει οτι εχει κακο support η εταιρεια

Δημοσ.
Στις 24/1/2019 στις 10:30 ΠΜ, mphxths είπε

Γελανε οι πετρες πειτε του του sarvikas. Οταν οι κατοχοι του Νοκια 8 περιμενανε την αναβαθμιση , εκανε την παπια , πολυ πιθανον γιατι φοβοταν οτι θα εκοβε πωλησεις απο το sirocco 

Μα για ποιες πωλησεις του Sirocco μιλαμε?Η πατατα της χρονιας ηταν για το 2018 αυτο το κινητο.Μεχρι και τα iphone δειχνουν value for money διπλα του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mozozozo1 είπε

Το ασχετο με το topic ειναι οτι το επομενο σου κινητο θα ναι κανα ΠιΚσΕλ μαλλον.Οι καθυστερησεις οφειλονται περισσοτερο στο οτι ειναι η μονη εταιρεια που εχει επιφορτιστει με πολυ συχνο software support σε ολη την γκαμα των μοντελων τους τωρα το αν εσυ με το 8αρι σου θεωρεις κουτσουρεμενη την Pie version χωρις το Wellbeing η δεν ξερεις να χρησιμοποιεις το nokia app για καμερα δεν σημαινει οτι εχει κακο support η εταιρεια

Δεν ειναι καθολου ασχετο με το τοπικ το pixel.Γιατι εδω μιλαμε για κινητα της νοκια που "υποτιθεται" οτι προσφερουν εμπειρια pure android.Κομματι αυτης της εμπειριας ειναι και οι αμεσες αναβαθμισεις.Αν οχι αμεσες τουλαχιστον τον μηνα που ανακοινωνονται.
Λοιπον , ναι , εγω με το 8αρι μου θεωρω την pie που κυκλοφορησε κουτσουρεμενη.Οχι λογο digital wellbeing που ποσως με ενδιαφερει αυτη η μαλακια , αλλα γιατι εχει ενα σωρο προβληματα και ενα σωρο ελλειψεις.Που ειναι το adaptive battery?Που ειναι το ανανεωμενο και βελτιωμενο camera app?Το οτι η πυξιδα δειχνει αλλου για αλλου το γνωριζεις?Γιατι εσενα μπορει να σου αρεσει αυτη η μαλακια που εβαλε για camera app , για τον υπολοιπο πλανητη και για τον ιδιο τον sarvikas , το εν λογω app χρηζει βελτιωσης ... αφου τον εκραξε το συμπαν για αυτο το app.Και αφου υποσχεθηκε βελτιωμενο camera app οταν ερθει η pie.Δεν ηρθε.Ενα app που για ρυθμισεις εχει μιση οθονη απο μαλακορυθμισεις του στυλ "save location" , "show grid" , "shutter sound" κλπ αρχιδιες.Αν εσενα σου αρεσει , κατσε σε αυτο , οταν και αν αναβαθμιστει το app.

Οι καθυστερησεις λοιπον ηρθανε γιατι φοβηθηκε οτι μεσα στον Νοεμβριο/Δεκεμβριο , αν επαιρνε το 8αρι , την pie , θα εκοβε πωλησεις απο το Nokia 8.1. Σορρυ που εγραψα πριν για το sirocco..μαλακια μου..το 8.1 θα εβγαινε μεσα στις γιορτες.Το sirocco υπαρχει δεν υπαρχει..δεν υπαρχει λογος υπαρξης του σε αυτο το συμπαν.

Τα μυαλα λοιπον εκει στην HDM , σκεφτηκαν οτι αν παρει το 8αρι την pie  θα μεινουν ολοι εκει , θα πανε να παρουν το 8αρι και οχι το 8.1αρι.Οποτε την καθυστερησαν...χωρις ΕΤΑ.Οταν αρχισε το κραξιμο..αρχισαμε τις μαλακιες με το beta testing...και στο ενδιαμεσο περιμεναν να πουλησει το 8.1αρι...και αν κρινω απο την beta που την ειχα περασει τοτε..και απο την official που βγαλανε μετα που στην ουσια ειναι η beta χωρις το feedback app , τοσο καιρο δεν ειχε γινει καθολου δουλεια πανω σε αυτα που ειχαν υποσχεθει ...και στο τελος απλως την βγαλανε ως official για να εχουμε το "εεεεχουμε τοσες συσκευες σε pie..ειμαστε γρηγοροι..γαμαμε...".Ναι αμε..πως...

Μπες στα νοκια φορουμς και στο twitter του sarvikas να δεις τι κραξιμο εχει φαει...παγκοσμιως μιλαμε τωρα...δεν ειμαι εγω ο μονος περιεργος...

@Fulgore

Nαι μαλακια μου...το νοκια 8.1 εννοουσα..το σιροκο ειχε βγει στις αρχες του ετους..δεν βρισκω λογο που υπαρχει αυτο το κινητο.Εικαζω οτι προσπαθησαν να βγαλουν ενα πιο εκλεπτισμενο νοκια 8 (που ειδανε οτι ειχε απηχηση αλλα ειχε οπισθοδρομικο σχεδιασμο) , ελαχιστες βελτιωσεις εδω και εκει..δεν υπηρχε κανεις λογος να το παρει καποιος απαξ και ειχε παρει το 8αρι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νωριτερα, ηθελα να δειξω σε εναν νεαρο με xiaomi mi a2 (android 9) την λειτουργια του wps. Πηγα λοιπον ρυθμισεις > wifi > προτιμησεις > συνθετες και εκει μεσα δεν ειχε καν την επιλογη για wps, που στο δικο μου την εχει κανονικα!
Ρωτησα και ενα φιλο μου με mi a1 (επισης android 9) να το κοιταξει και μου ειπε οτι ουτε σε αυτον το εχει!

Επειδη δεν εκανα την ενημερωση στο nokia 5 μου ακομα, και επειδη καποιες φορες ακομα βριζω για την αφαιρεση των toggles μετα την αναβαθμηση σε 8, ειναι κανεις με στοκ android 9 να επιβεβαιωσει το παραπανω?

---edit
Το εχουν αφαιρεσει εντελως απο την 9 για λογους ασφαλειας και ΙΣΩΣ το επαναφερουν στην επομενη εκδοση. Εντελως τουβλα ομως!
https://www.androidpolice.com/2018/07/18/android-p-doesnt-support-wps-may-deprecated-google/

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
21 ώρες πριν, palawiaris είπε

Νοκια 7+

Προβλήματα με το pie.

Ενώ με το Oreo ήταν οκ.

Στη συσκευή που έχω το μόνο πρόβλημα η έλλειψη 2-3 λειτουργιών στις ρυθμίσεις.Λύθηκε την ίδια μέρα μετά το 2ο restart. από τότε όλα μια χαρά και κάθε μήνα security updates απροβλημάτιστα. Δεν έχω εμπειρία από άλλες συσκευές της HMD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...