Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O CPO (Chief Product Officer) της HMD Global, Juho Sarvikas αποκάλυψε τo «roadmap» της εταιρείας για τις αναβαθμίσεις των συσκευών της στην έκδοση Android Pie.

Ο Juho Sarvikas μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter επισήμανε την ταχύτητα που επέδειξε η Nokia στις αναβαθμίσεις Android Oreo και ευχήθηκε η μετάβαση στο Android Pie να ολοκληρωθεί σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Μέχρι στιγμής, οκτώ είναι οι συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί σε Android 9.0 Pie με τα Nokia 8 και Nokia 8 Sirocco να είναι τα τελευταία που αναβαθμίστηκαν στις αρχές του μήνα. Τα Nokia 3.1 Plus και Nokia 5 αναμένεται να αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, ενώ τα Nokia 6, Nokia 5.1, Nokia 3.1 και Nokia 2.1 να αναβαθμίζονται πριν το τέλος του πρώτου τριμήνου με βάση της τελευταία έκδοση του χρονοδιαγράμματος της εταιρείας. Οι κάτοχοι των συσκευών Nokia 1 και Nokia 3 πάντως θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2019.

• Nokia 5 - Ιανουάριος 2019
  • Nokia 3.1 Plus - Ιανουάριος 2019
  • Nokia 6 – Πρώτο τρίμηνο 2019
  • Nokia 5.1 - Πρώτο τρίμηνο 2019
  • Nokia 3.1 - Πρώτο τρίμηνο 2019
  • Nokia 2.1 - Πρώτο τρίμηνο 2019
  • Nokia 3 – Αρχές Δεύτερου τριμήνου 2019
  • Nokia 1 - Αρχές Δεύτερου τριμήνου 2019

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, chrisSerres said:

οι χρήστες πρέπει να πουν κι ευχαριστώ που θα δεχθούν αναβάθμιση σε μοντέλα του 2017?

"Κάλλιο αργά παρά ποτέ!"

Επεξ/σία από neof1z
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, neof1z είπε

"Κάλλιο αργά παρά ποτέ!"

Βασικά άργησε χαρακτηριστικά .Υποτίθεται ότι πουλάει συσκευές android one ..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γελανε οι πετρες πειτε του του sarvikas. Οταν οι κατοχοι του Νοκια 8 περιμενανε την αναβαθμιση , εκανε την παπια , πολυ πιθανον γιατι φοβοταν οτι θα εκοβε πωλησεις απο το sirocco .Και επειδη ηταν ετοιμοι να τον φανε ζωντανο εβγαλε την αναβαθμιση σε beta testing.
Kαι ενω ηταν τιγκα στα bugs και ελλειψεις , την εβγαλε ως official αναβαθμιση με την δικαιολογια οτι ηταν τοσο καλη beta rom...
Και σε καποιο σημειο , που παλι αρχισε το κραξιμο , ειπε "την βγαζουμε την αναβαθμιση για να βαλουμε οσες περισσοτερες συσκευες σε pie γινεται , και μετα βλεπουμε για τα bugs/ελλειψεις".

Δηλαδη απο ο,τι φανηκε , ηθελε ακριβως αυτο , να ερθει σημερα και να πει "κοιταχτε...βαλαμε Χ συσκευες σε pie...τοσο γρηγορα"....

ΥΓ:Υπαρχει ενα ορθογραφικο στο αρθρο..δεν ειναι νοκια 9 sirocco , αλλα νοκια 8 sirocco.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πάντως με Nokia 8 δεν έχω δεί τίποτα. Ακομα με το android 8.1 είμαι.

Υποτίθεται οτι αρχές του μήνα θα το έβλεπα, κάνω κάτι λάθος;

edit : είπα να κάνω search update και επιτέλους το εμφάνισε. Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο αυτή είναι η κανονική έκδοση ή beta;

Επεξ/σία από Peter_Line
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Peter_Line είπε

edit : είπα να κάνω search update και επιτέλους το εμφάνισε. Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο αυτή είναι η κανονική έκδοση ή beta;

Aν το build number που αναγραφεται ειναι το 5110 (settings/system/about phone/κατω κατω θα δεις το build number) , τοτε μιλαμε για την beta που ο sarvikas βαφτησε official  γιατι την βρηκε τοσο τελεια!
Εχει ελλειψεις που ειχαν υποσχεθει , οπως καποια βελτιωση στο camera app , adaptive battery  κλπ , οπως και μερικα bugs με τα πιο χαρακτηριστικα αυτο της πυξιδας (την εχει ακουσει και δειχνει ο,τι ναναι) , voLTE/voWIFI , διπλα εικονιδια σε καποιους στο camera app κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mphxths είπε

Aν το build number που αναγραφεται ειναι το 5110 (settings/system/about phone/κατω κατω θα δεις το build number) , τοτε μιλαμε για την beta που ο sarvikas βαφτησε official  γιατι την βρηκε τοσο τελεια!
Εχει ελλειψεις που ειχαν υποσχεθει , οπως καποια βελτιωση στο camera app , adaptive battery  κλπ , οπως και μερικα bugs με τα πιο χαρακτηριστικα αυτο της πυξιδας (την εχει ακουσει και δειχνει ο,τι ναναι) , voLTE/voWIFI , διπλα εικονιδια σε καποιους στο camera app κλπ.

Ειναι V5.110   αξίζει ή οχι;

Επεξ/σία από Peter_Line
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Peter_Line είπε

Ειναι V5.110   αξίζει ή οχι;

Aν δεν σε ενοχλουν αυτα που ανεφερα ως ελλειψεις και bugs , η εμπειρια χρησης ειναι εφαμμιλη , ισως και ενα κλικ , καλυτερη απο  ο,τι στο 8.1.Υποτιθεται οτι θα βγουν patches/νεες εκδοσεις της 9 , να ισιωσουν τα bugs αλλα το ποτε ειναι αγνωστο.Εγω ειμαι με την 9 και περα απο την πυξιδα , δεν εχω δει καποια αλλη δυσλειτουργια...μια χαρα κανω την δουλεια μου.
Το θεμα ειναι κυριως η κοροιδια του sarvikas , που μαλακιστηκε με την αναβαθμιση του νοκια 8 με ποικιλους τροπους...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Aν δεν σε ενοχλουν αυτα που ανεφερα ως ελλειψεις και bugs , η εμπειρια χρησης ειναι εφαμμιλη , ισως και ενα κλικ , καλυτερη απο  ο,τι στο 8.1.Υποτιθεται οτι θα βγουν patches/νεες εκδοσεις της 9 , να ισιωσουν τα bugs αλλα το ποτε ειναι αγνωστο.Εγω ειμαι με την 9 και περα απο την πυξιδα , δεν εχω δει καποια αλλη δυσλειτουργια...μια χαρα κανω την δουλεια μου.
Το θεμα ειναι κυριως η κοροιδια του sarvikas , που μαλακιστηκε με την αναβαθμιση του νοκια 8 με ποικιλους τροπους...

Ναι και εγώ εκνευρίστηκα πολύ. Υποτίθεται έπρεπε να την είχαμε απο νοέμβριο αν θυμάμαι καλά και φτάσαμε εδώ....

Δημοσ.

Περι τη γκρινια που ακουγεται για το Νοκια 8 να ξερετε οτι δεν ειναι android one.Εγω το χω καμια βδομαδα to Pie.Σε σχεση με αλλες καραμπινατες ναυαρχιδες με 835 ηρθε πολυ πιο γρηγορα το update

Δημοσ.

Με δεδομένο πως το Nokia 6 που εχω σέρνεται απο την ώρα που μπήκε το Oreo, εχω περιέργεια να δω αν θα στρωσει με το Pie.

Δεν έχω ελπίδες είναι η αλήθεια. Αλλά είμαι απλά περίεργος.

Δημοσ.

Πάλι τους κατούρησε η OnePlus με τα 5/5T. Ούτε Android one συσκευές, ούτε εντελώς stock Android και την πήραμε πιο γρήγορα. Και υποτίθεται ότι άργησε κιόλας να την δώσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mozozozo1 είπε

Περι τη γκρινια που ακουγεται για το Νοκια 8 να ξερετε οτι δεν ειναι android one.Εγω το χω καμια βδομαδα to Pie.Σε σχεση με αλλες καραμπινατες ναυαρχιδες με 835 ηρθε πολυ πιο γρηγορα το update

Καταλαβαινεις οτι πεταξες κατι ασχετο ετσι ?Ειδες ?Το ειπα ευγενικα.Το οτι ΔΕΝ ειναι android one , εχει μονο να κανει με το γεγονος οτι δεν θα δει επισημα digital wellbeing τουλαχιστον στο αμεσο μελλον.Ανεπισημα μπορει να περαστει.Τιποτα αλλο.
Απο την αλλη οταν υποσχεται την pie τον Νοεμβριο , και αρχιζει τις μαλακιες με το beta testing , και αυτο μετα απο παγκοσμιο κραξιμο , και τελικα δινει την beta ως official μετα τον Γεναρη , μονο γρηγορη αναβαθμιση δεν την λες.Δεν με ενδιαφερει ποτε θα την παρουν αλλες ναυαρχιδες , ο sarvikas υποσχεθηκε Νοεμβρη και εδωσε μια κουτσουρεμενη , προχειροδουλευεμενη pie μετα  απο 2 μηνες.
Ειναι γνωστο οτι δινει προτεραιοτητα στο νοκια 8.1 , 7plus και εχει γραμμενα τα υπολοιπα μοντελα και ιδιως το νοκια 8.

Και μετα σου λεει για pure android και γρηγορες αναβαθμισεις...γελανε ολοι με αυτα.Το επομενο κινητο μου θαναι κανα pixel..θα χω γρηγορες αναβαθμισεις , τρελο google camera app και ο,τι αλλο φερνει απο τεχνολογιες η γοογλε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Peter_Line είπε

To nokia 8 το εχει παρει ειναι κανονικη  .

Επεξ/σία από axlgk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...