nakos013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) το ξερω οτι δν ειναι πανω στην θεματολογια του φορουμ αλλα δν ηξερα που να γραψω το γραψω!! οποιος μπορει και εχει ορεξη ας με βοηθησει λιγο με τα θεματα 1-2!! Ευχαριστω Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από nakos013
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) χωρίς να φανώ κακοπροαίρετος, θα μπορούσες να είχες διαβάσει και να γνωρίζεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να λύσεις τα θέματα. αν δε το κάνεις μόνος σου και περιμένεις από άλλους να λύσουν τα προβλήματα σου τότε απλά είσαι θλιβερός. το να κάνεις μια ερώτηση σχετικά με τα θέματα το κατανοώ αλλά το να ζητάς να βρεθεί άτομο να σου τα λύσει από εδώ ξεπερνάει κάθε κατάντια. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από zeibei και το χειρότερο απ όλα είναι πως δε σου αρκεί που έχεις ήδη έτοιμα τα θέματα ζητάς να σου τα λύσουν κιόλας. μακάρι στην ηλικία σου να είχα κι εγώ το ίδιο θράσος.
nakos013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εννοειτε οτι τα κοιταξα πριν τα ανεβασω εδω!!και συμφωνω απολυτα μαζι σου!! αν δεις ειμαι μελος ποσα χρονια πρωτη φορα ανεβαζω τετοιου ειδους υλλικο!!δν ειπα απλα σημερα 12 το βραδυ να τα ανεβασω για να μου τα λυση καποιος!!και προφανως δν ξερω θα μπουν αυτα οπως και να εχει εχω κατσει να διαβασω!! και σου δινω δικιο σε αυτο που γραφεις 100% 20 λεπτά πριν, zeibei είπε χωρίς να φανώ κακοπροαίρετος, θα μπορούσες να είχες διαβάσει και να γνωρίζεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να λύσεις τα θέματα. αν δε το κάνεις μόνος σου και περιμένεις από άλλους να λύσουν τα προβλήματα σου τότε απλά είσαι θλιβερός. το να κάνεις μια ερώτηση σχετικά με τα θέματα το κατανοώ αλλά το να ζητάς να βρεθεί άτομο να σου τα λύσει από εδώ ξεπερνάει κάθε κατάντια. Αλλα γτ ενοχλησε τοσο??τωρα ειδα τ εγραψες στην επεξ. τοσο σε ενοχλησε αυτο που εκανα???Τ επαθες σου εθιξα τς αρχες σου?? δλδ ζητησα κατι και μιλας για θρασος λες οτι ειμαι θλυβερος!!φιλε κοιτα το λιγο αυτο!!σοβαρα ομως!! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από nakos013
Gigamestin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Το θέμα 4 είναι μετασχηματισμός Z που είναι κάτι πολύ βασικό για να έχεις γνώση αυτόματων συστημάτων ελέγχου σαν μηχανικός. Όπως και ο μετασχηματισμός Laplace.Λύσε το τριώνυμο στο παρονομαστή και θα βρεις κάποιους πόλους ή αλλιώς ρίζες.Μηδενικά δίνει ο αριθμητής και πόλους ο παρονομαστής.Αν έχεις απλοποίηση μηδενικού και πόλου τότε έχεις φεφε ευστάθεια. Διάβασε εδώ για να καταλάβεις κάποια πράγματα http://eclass.teipir.gr/openeclass/modules/document/file.php/HYS108/I.%20%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82%20%CE%98%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/VIII.%20%CE%95%CE%BE%CE%B9%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82.pdf Δεν έχω σχέση με ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ αλλά με μια αναζήτηση βρήκα αυτό που θέλω.
nakos013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Gigamestin είπε Το θέμα 4 είναι μετασχηματισμός Z που είναι κάτι πολύ βασικό για να έχεις γνώση αυτόματων συστημάτων ελέγχου σαν μηχανικός. Όπως και ο μετασχηματισμός Laplace.Λύσε το τριώνυμο στο παρονομαστή και θα βρεις κάποιους πόλους ή αλλιώς ρίζες.Μηδενικά δίνει ο αριθμητής και πόλους ο παρονομαστής.Αν έχεις απλοποίηση μηδενικού και πόλου τότε έχεις φεφε ευστάθεια. Διάβασε εδώ για να καταλάβεις κάποια πράγματα http://eclass.teipir.gr/openeclass/modules/document/file.php/HYS108/I. Διαφάνειες Θεωρίας/VIII. Εξισώσεις Κατάστασης.pdf Δεν έχω σχέση με ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ αλλά με μια αναζήτηση βρήκα αυτό που θέλω. αδερφε μου σορρυ τωρα παρατηρησα οτι ημουν πολυ αορηστος σε αυτο που εγραψα!!θα το διορθωσω αμεσως!!το προβλημα μου αφορα το θεμα 1 και 2 δικο μου λαθος που δν το εγραψα το 3-4 τα εχω λυσει!!και παλι 1000συγνωμη και ευχαριστω για το χρονο σου!!οστοσο καλη η ιδεα να κοιταξω και σε αλλα τεη/πανεπιστημια!!οπως και να εχει σε υπερευχαριστω!!! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από nakos013 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα