Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, προσπαθω να βαλω στο παραπανω λαπτοπ που ειχε απο τη μανα του τα 10αρια, τα 7.

μολις παταω Install windows δε μ εμφανιζει κανενα σκληρο και μου πεταει αυτο  required CD/DVD driver is missing

επισης δνε εχει να αλλαξω τις θυρες usb απο 3 σε 2....βοηθεια;;

Δημοσ.

Θέλει ιστορίες για να βάλεις τα 7άρια σε skylake. Πρέπει να ενσωματώσεις usb 3 drivers στο iso, έχει οδηγούς στου google (install windows 7 skylake). Εγώ θα έλεγα να μείνεις με τα 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξέρω. Δεν έχω δουλέψει ποτέ με i3. Ίσως αν άλλαζες δίσκος με έναν ssd να βελτιωνόταν.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.

εμπα στο site της dell και βαλε το service tag που γράφει απο κάτω ο φορητός.

Δες αν υπάρχουν win7 drivers γιατι αν δεν υπάρχουν (πιθανότατα δεν) θα έχεις θέματα με την πλήρη σωστή λειτουργία των επιμέρους στοιχείων του φορητού. (chipset drivers κλπ αν δεν τους έχει γράψει κάποιος που θα τους βρει ο φορητός η το windows update αν δεν υπάρχουν απο την ιδια την ιντελ)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Unforgiven21 είπε

Ναι αλλα δεν επηρεαζει καπου αυτο σωστα;; απλα δεν θα εχω updates

θα είσαι απροστάτευτος απο όποιονδηποτε ιο... και επιπλέον σε βαθος χρόνου πολλά προγράμματα θα σταματήσουν να έχουν υποστήριξη. Νομίζω η καλύτερη λύση είναι να αφήσεις τα 10αρια ουτως η αλλιώς το λαπτοπ σου δεν είναι επισημα συμβατό με τα 7αρια. Υπάρχει καποιος σοβαρός λόγος που θέλεις να τα αλλάξεις;

Επεξ/σία από poihths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...