pita_kontosouvli Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 έρχεται λοιπόν χθες ο τεχνικός. Κλειστή εντελώς η τηλεόραση, την ανάβει, μετά από 5 λεπτά ξεκινάει το πανηγύρι. -νορμάλ λέει. - νορμάλ για το επόμενο 6ώρο; (ρωτώ) ε, οκ καποια στιγμή, λογικά, θα μειωθεί ο χρόνος που θα το κάνει αλλά δεν θα πάψει ποτέ να το κάνει γιατί δεν έχει καν βίδες το καπάκι πίσω - πολλά πλαστικά κλπ. Θέλετε αντικατάσταση, ρωτάει. Σαφώς απαντώ. End of story, στο 10 λεπτό έφυγε, δεν μου άφησε καν παραστατικό ότι ήρθε για να υπογράψω (εδώ μπορώ να το παίξω τρέλα και ολίγον τι μαλάκας - οτι δεν ήρθε ποτέ, αλλά κρίμα είναι) Σήμερα: Κλήση από τον προϊστάμενο της samsung: μας ενημέρωσαν από το επισκευαστικό κέντρο για το θέμα - δεν εγκρίνεται η αντικατάσταση, γιατί δεν έχει λειτουργικό θέμα. - θες να την κάψω και να ξανάρθετε; Ρωτάω. - κενό 4-5 δευτερόλεπτα . Ε, ξέρετε, είπε οτι ειναι φυσιολογικό ο τεχνικός. Μην τα πολυλογώ, δεν έχω καν στοιχεία τους, ζήτησα λοιπόν όλο τον φάκελο που έχει φτιαχτεί για την υπόθεση και να γραφτεί / υπογραφεί οτι ειναι νορμαλ να το κανει για επί 5+ ώρες αναμμένη και , αφού κλείσει, για την επόμενη 1.30 ώρα. Οκ, λέει, θα σας τα στείλουμε - κάποια - στιγμή. Ξανακαλώ το επισκευαστικό κέντρο. Για πες τον λέω, νορμάλ, έτσι; Ετσι κανουν αυτές λέει. έφαγα άκυρο για αντικατάσταση τον λέω - ποια αντικατάσταση μου λέει; μα δεν κάναμε αίτημα αντικατάστασης στην samsung. - όμορφα τον λέω, δεν ξέρω ποιος με κοροϊδεύει τώρα. εν ολίγοις, ειναι νορμάλ που το κάνει, αφού όλα είναι πλαστικα μέρη . Οκ τον λέω, ακούγεται από το τροφοδοτικό. Ε, ναι, λέει, αφού στο τροφοδοτικό (στο σημειο εκεινο) υπερθερμαίνεται. μπλα μπλα μπλα - δεν ξερει πως να με βοηθήσει - άλλωστε αφού όταν είναι τα ηχεία στο 6 (δεν ειμαι με τα ηχεία της τιβι ξερω γω) δεν τον παρατηρείς τον ήχο, είπε. Βέβαια, το οτι το κανει και αφού κλεισει, εκεί ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο. Να βάζω σκούπα για να μην το ακούω. Στην συνέχεια: Καλώ media markt σε ποιανού κεφάλι να την φέρω. έχω και επέκταση λέω, δινω στοιχεία συμβολαίου. Θα με καλέσουν λέει να με ενημερώσουν τι κάνουμε. Καλά, άκρη δεν θα βγει προφανώς και θα την πάω στο κατάστημα όπου και θα γίνει τζέρτζελο. Stay tuned να έρθουν και από Allianz (αυτοί παρέχουν την επέκταση εγγύησης)
TzortzisJosh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pita_kontosouvli είπε έρχεται λοιπόν χθες ο τεχνικός. Κλειστή εντελώς η τηλεόραση, την ανάβει, μετά από 5 λεπτά ξεκινάει το πανηγύρι. -νορμάλ λέει. - νορμάλ για το επόμενο 6ώρο; (ρωτώ) ε, οκ καποια στιγμή, λογικά, θα μειωθεί ο χρόνος που θα το κάνει αλλά δεν θα πάψει ποτέ να το κάνει γιατί δεν έχει καν βίδες το καπάκι πίσω - πολλά πλαστικά κλπ. Θέλετε αντικατάσταση, ρωτάει. Σαφώς απαντώ. End of story, στο 10 λεπτό έφυγε, δεν μου άφησε καν παραστατικό ότι ήρθε για να υπογράψω (εδώ μπορώ να το παίξω τρέλα και ολίγον τι μαλάκας - οτι δεν ήρθε ποτέ, αλλά κρίμα είναι) Σήμερα: Κλήση από τον προϊστάμενο της samsung: μας ενημέρωσαν από το επισκευαστικό κέντρο για το θέμα - δεν εγκρίνεται η αντικατάσταση, γιατί δεν έχει λειτουργικό θέμα. - θες να την κάψω και να ξανάρθετε; Ρωτάω. - κενό 4-5 δευτερόλεπτα . Ε, ξέρετε, είπε οτι ειναι φυσιολογικό ο τεχνικός. Μην τα πολυλογώ, δεν έχω καν στοιχεία τους, ζήτησα λοιπόν όλο τον φάκελο που έχει φτιαχτεί για την υπόθεση και να γραφτεί / υπογραφεί οτι ειναι νορμαλ να το κανει για επί 5+ ώρες αναμμένη και , αφού κλείσει, για την επόμενη 1.30 ώρα. Οκ, λέει, θα σας τα στείλουμε - κάποια - στιγμή. Ξανακαλώ το επισκευαστικό κέντρο. Για πες τον λέω, νορμάλ, έτσι; Ετσι κανουν αυτές λέει. έφαγα άκυρο για αντικατάσταση τον λέω - ποια αντικατάσταση μου λέει; μα δεν κάναμε αίτημα αντικατάστασης στην samsung. - όμορφα τον λέω, δεν ξέρω ποιος με κοροϊδεύει τώρα. εν ολίγοις, ειναι νορμάλ που το κάνει, αφού όλα είναι πλαστικα μέρη . Οκ τον λέω, ακούγεται από το τροφοδοτικό. Ε, ναι, λέει, αφού στο τροφοδοτικό (στο σημειο εκεινο) υπερθερμαίνεται. μπλα μπλα μπλα - δεν ξερει πως να με βοηθήσει - άλλωστε αφού όταν είναι τα ηχεία στο 6 (δεν ειμαι με τα ηχεία της τιβι ξερω γω) δεν τον παρατηρείς τον ήχο, είπε. Βέβαια, το οτι το κανει και αφού κλεισει, εκεί ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο. Να βάζω σκούπα για να μην το ακούω. Στην συνέχεια: Καλώ media markt σε ποιανού κεφάλι να την φέρω. έχω και επέκταση λέω, δινω στοιχεία συμβολαίου. Θα με καλέσουν λέει να με ενημερώσουν τι κάνουμε. Καλά, άκρη δεν θα βγει προφανώς και θα την πάω στο κατάστημα όπου και θα γίνει τζέρτζελο. Stay tuned να έρθουν και από Allianz (αυτοί παρέχουν την επέκταση εγγύησης) Samsung ότι χειρότερο, επαληθεύεται συνεχώς. Και εμένα μου είχε πει ότι δεν έχει βίδες άρα τα πλαστικά τρίζουν (it doesn't make sense). Μην το ψάχνεις πολύ, είναι κατασκευαστικό ελάττωμα και δεν το δέχονται γιατί θα έπρεπε ορθολογικά να αποσύρουν όλα τα μοντέλα από την Ελληνική αγορά, πράγμα που δεν τους συμφέρει. Πάρε την και πήγαινέ την πίσω στο κατάστημα χωρίς πολλά πολλά. Πες μας λίγα πράγματα όπως πότε την αγόρασες, από που (κατάστημα; τηλεφωνικώς; ίντερνετ;). Εφόσον έχεις επέκταση εγγύησης (και να μην είχες) σίγουρα θα την πάρουν αργά η γρήγορα πίσω. Στην αρχή και σε εμένα "Α δεν γίνεται", "όχι ξεχάστε το" κ.α. έλεγαν, με το που ακούσουν ότι θα πας νομικά το πιο πιθανό είναι να την δεκτούν. Επίσης, μπορείς να κάνεις αυτό, για να το δεις λίγο πιο διπλωματικά το πράγμα. Πάρε τηλ Media Markt, ζήτα να μιλήσεις με προϊστάμενο, εξήγησέ του τι γίνεται, ότι το έχεις ψάξει και είναι ελαττωματικές κλπ. Μπορείς να την συνδέσετε στο κατάστημα και να διαπιστώσει και αυτός το πρόβλημα. Πες του πως εάν μείνεις ικανοποιημένος από την εξυπηρέτησή τους ενδέχεται να τους ξαναπροτιμήσεις και να πάρεις άλλο προϊόν από αυτούς. Αργά η γρήγορα την λύση θα την βρεις και την τηλεόραση θα την επιστρέψεις, το θέμα είναι πως από αυτούς εξαρτάται το αν θα τους ξαναπροτιμήσεις ή θα τραβήξεις Χ στην Media Markt για την επόμενη αγορά σου, εννοώ από το πως θα διαχειρηστούν το πρόβλημα αυτό και αν θα μείνεις ικανοποιημένος. Άκρη από τα τηλέφωνα μόνο αν απειλήσεις πως θα πας νομικά θα βγάλεις, δυστυχώς. Αντιθέτως, εάν την πας στο κατάστημα δεν μπορεί κανένας να σου πει πάρε την και φύγε. Με λίγο "χαμό" και ένδειξη αγανάκτησης στην χειρότερη, θα βρεις λύση. Ξαναλέω, δυστυχώς καθώς είναι εξακριβωμένο πως πρόκειται για ελάττωμα και παρ'όλα αυτά σε κάνουν να ξοδεύεις χρόνο. Προσπάθησε να είσαι ευγενικός και ήρεμος. Επίσης, το τι θεωρεί φυσιολογικό ένας τεχνικός της Samsung, δεν είναι απαραίτητα και ορθό. Το σωστό θα ήταν τι θεωρείς εσύ φυσιολογικό διότι εσύ χρησιμοποιείς την τηλεόραση σε καθημερινή βάση. Ο τεχνικός της Samsung, μπορεί να θεωρεί φυσιολογικό και το να βγάζει καπνούς η τηλεόραση όταν ζεσταίνεται πολύ. Εάν το θεωρούν τόσο normal, ας βάλουν ένα ταμπελάκι στις πληροφορίες τηλεόρασης πως κάνει τσικ τσακ, να δούμε ποιος θα την αγοράσει. Προφανώς πρόκειται για μια εταιρία που αποσκοπεί στο κέρδος και ασφαλώς στόχος της είναι να κερδίσει - ή μάλλον να μην χάσει - από κάθε παρόμοια κατάσταση. Περιμένουμε ενημέρωση Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από TzortzisJosh
Pleo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, το τροφοδοτικό ψήνει το πλαστικό πίσω μέρος στο σημείο που βρίσκεται και λόγω διαστολής-συστολής ακούγεται τριγμός. Δεν έχει και βίδες η πλάτη οπότε τα πλαστικά πάνε κι έρχονται αναλόγως θερμοκρασίας. Σημαντική λεπτομέρεια αυτή. Αναρωτιέμαι αν ισχύει το ίδιο στις κούρβεδ κουλέντ, ένεκα η καμπύλη λογικά θα δίνει μια κάποια περισσότερη ακαμψία. 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για κλάματα η όλη φάση. Με ευχαριστούν κιόλας. BTW, η TV αναμμένη από τις 17.00, είναι 19.10 και τρίζει ανα 3 και λίγο. Θα τελειώσει το Champions League στις 24.00 και αυτή θα ξεσαλώνει ακόμα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από pita_kontosouvli
Pleo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 lol. Φοβερό. Δεν ήξερα ότι επισκευάζεται με ένα τηλεφώνημα. 😂
pita_kontosouvli Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Αγαπητέ κύριε fixed -- κορόιδο, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι οι εκπρόσωποι των επισκευαστικών μας κέντρο δεν είναι αρμόδιοι να προωθήσουν αίτημα αντικατάστασης στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, απλά μεταφέρουν το αίτημα στον προϊστάμενό μας μαζί με το πόρισμα του τεχνικού ελέγχου και εκείνος μας προχωρά τη διαδικασία, αν έχει επιβεβαιωθεί βλάβη / ελάττωμα. Όσον αφορά το προαναφερόμενο πόρισμα του τεχνικού ελέγχου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το επισκευαστικό κέντρο Telegal Ζάχος & ΣΙΑ ΟΕ, το οποίο πραγματοποίησε τον έλεγχο, για να το λάβετε. Τέλος, οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε η επίσημη θέση της εταιρείας μας για την περίπτωσή σας και για την οποία ενημερωθήκατε τηλεφωνικά από τον προϊστάμενό μας, είναι πως η συσκευή σας λειτουργεί εντός των εργοστασιακών προδιαγραφών που θέτουμε ως κατασκευαστές, λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε. Με εκτίμηση, fixed - αυτοί που σας δουλεύουν.
rovgio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, pita_kontosouvli είπε Αγαπητέ κύριε fixed -- κορόιδο, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι οι εκπρόσωποι των επισκευαστικών μας κέντρο δεν είναι αρμόδιοι να προωθήσουν αίτημα αντικατάστασης στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, απλά μεταφέρουν το αίτημα στον προϊστάμενό μας μαζί με το πόρισμα του τεχνικού ελέγχου και εκείνος μας προχωρά τη διαδικασία, αν έχει επιβεβαιωθεί βλάβη / ελάττωμα. Όσον αφορά το προαναφερόμενο πόρισμα του τεχνικού ελέγχου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το επισκευαστικό κέντρο Telegal Ζάχος & ΣΙΑ ΟΕ, το οποίο πραγματοποίησε τον έλεγχο, για να το λάβετε. Τέλος, οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε η επίσημη θέση της εταιρείας μας για την περίπτωσή σας και για την οποία ενημερωθήκατε τηλεφωνικά από τον προϊστάμενό μας, είναι πως η συσκευή σας λειτουργεί εντός των εργοστασιακών προδιαγραφών που θέτουμε ως κατασκευαστές, λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε. Με εκτίμηση, fixed - αυτοί που σας δουλεύουν. Κατι τετοιο αντιμετωπισα κ εγω πριν λιγους μηνες μετα απο θεματα που ειχα με μια 55Q9FN, την υποτιθεμενη ναυαρχιδα τους, με καμμενο και κολλημενο πιξελ και με σκουπιδακια μεσα απο το πανελ και στην αρχη μου ελεγαν οτι ειναι εντος προδιαγραφων. Εβγαλα ακρη μετα απο 1 μηνα με πολυ κοπο. Πλεον ουτε αναπτηρα samsung λογω του απαραδεκτου service τους.
AnimaTronic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/2/2019 στις 11:33 ΠΜ, pita_kontosouvli είπε Telegal Ζάχος & ΣΙΑ ΟΕ Έμπλεξες κι εσυ με τον Ζαχο τον ΘΕΟ των τηλεορασεων, ε? Αυτοι αδερφε το "normal" το εχουν στανταρακι. Ειναι ικανοι να σου πουν οτι ειναι normal να μη δουλευει η τηλεοραση... Ειχαν ερθει 2 "μαστορες" και σε ΄μενα για να τους δειξω τα trails που αφηνε μια 40αρα σε κινουμενη εικονα. Εννοειται πως ηταν normal, μιας και ειχαν μια ΟΛΟΙΔΙΑ στο εργαστηριο και εκανε τα ιδια... Παιζει να εχουν και μια αλλη ΟΛΟΙΔΙΑ που δε δουλευει, οποτε το να μη δουλευει μια τηλεοραση ειναι normal... Ολες οι εταιρειες εχουν τα στραβα τους στο θεμα service, αλλα η samsung το εχει παραχεσει... Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από AnimaTronic
pita_kontosouvli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Update: Χθες ζήτησα από την Samsung όλα τα έγγραφα - αρχεία που έχουν για την περίπτωση μου. Φυσικά, λόγω gdpr, θα τα είχα άμεσα - όπως με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά. Σήμερα πρωί λοιπόν, λαμβάνω το παρακάτω: ''Αγαπητέ κύριε κορόιδο, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με την υπόθεσή σας, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε με το εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό μας κέντρο, το οποίο πραγματοποίησε τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής σας, για να λάβετε το πόρισμα αυτού, όπου θα αναγράφεται ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις εργοστασιακές της προδιαγραφές.''. Καπάκι, καλώ το εξουσιοδοτημένο σέρβις και ζητάω α) το πόρισμα (με υπογραφή τεχνικού κλπ) αλλά και β) ποιες είναι οι εργοστασιακές προδιαγραφές που περιγράφουν επ'ακριβώς το δικό μου πρόβλημα. Ο τεχνικός λοιπόν, μου απαντάει ότι 1η φόρα η samsung παραπέμπει πελάτη σε εκείνους για τέτοια στοιχεία και θα πρέπει να δοθούν από την Samsung. Σε συνέχεια της όποιας συζήτησης, μου είπε να του προωθήσω το μειλ της Samsung και τι ακριβώς έγγραφά/στοιχεία ζητάω για να μου σταλούν (τώρα από Samsung / από Ζάχο - ούτε αυτοί δεν συνεννοούνται μεταξύ τους). Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε: a) Τεχνικός έρχεται και με ρωτάει αν θέλω να γίνει αντικατάσταση - για να το προωθήσει στην Samsung. Η samsung με καλεί και μου ρίχνει άκυρο. Στην συνέχεια ο τεχνικός μου λέει ότι ποτέ δεν έκανε αίτημα αντικατάστασης - τέλος η samsung ''Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι οι εκπρόσωποι των επισκευαστικών μας κέντρο δεν είναι αρμόδιοι να προωθήσουν αίτημα αντικατάστασης στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, απλά μεταφέρουν το αίτημα στον προϊστάμενό μας μαζί με το πόρισμα του τεχνικού ελέγχου και εκείνος μας προχωρά τη διαδικασία, αν έχει επιβεβαιωθεί βλάβη / ελάττωμα.'' Οπότε -α) το εξ. σέρβις δεν κάνει αίτημα αντικατάστασης - αλλά προωθεί το αίτημα στον προϊστάμενο; την μία ο τύπος λέει ότι το σερβις δεν είναι αρμόδιο να προωθήσει αίτημα αντικατάστασης , αλλά καπάκι λέει ότι μπορούν να μεταφέρουν το αίτημα αντικατάστασης στον προϊστάμενο; ή εγω έχω πιεί ή φάσκει και αντιφάσκει. β) η Samsung επίσημα μου είπε να τους ζητήσω όσα έγγραφα θέλω. Τα ζητάω λοιπόν, και εκείνοι αντί να τα στείλουν, με παραπέμπουν στο επισκευαστικό κέντρο. Το επισκευαστικό κέντρο με την σειρά του, 1η φορά ακούει κάτι τέτοιο και θα πρέπει να σταλούν τα έγγραφα από την Samsung. Για γέλια και για κλάματα η όλη φάση. Αλλά ας είναι καλά που μπερδεύουν τα μπούτια τους μεταξύ τους, οπότε θα παιχτεί ωραία καταγγελία. ΥΓ. Το media markt ακόμα δεν έχει μπει στην μέση. Έχω καλέσει από Τετάρτη 13/2 και περιμένω DOA; Ούτε που κατάλαβα, ούτε που οι ίδιοι καταλάβαιναν τι μου έλεγαν. stay tuned - κερνάω ποπ κορν. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από pita_kontosouvli
TzortzisJosh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, pita_kontosouvli είπε Update: Χθες ζήτησα από την Samsung όλα τα έγγραφα - αρχεία που έχουν για την περίπτωση μου. Φυσικά, λόγω gdpr, θα τα είχα άμεσα - όπως με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά. Σήμερα πρωί λοιπόν, λαμβάνω το παρακάτω: ''Αγαπητέ κύριε κορόιδο, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με την υπόθεσή σας, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε με το εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό μας κέντρο, το οποίο πραγματοποίησε τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής σας, για να λάβετε το πόρισμα αυτού, όπου θα αναγράφεται ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις εργοστασιακές της προδιαγραφές.''. Καπάκι, καλώ το εξουσιοδοτημένο σέρβις και ζητάω α) το πόρισμα (με υπογραφή τεχνικού κλπ) αλλά και β) ποιες είναι οι εργοστασιακές προδιαγραφές που περιγράφουν επ'ακριβώς το δικό μου πρόβλημα. Ο τεχνικός λοιπόν, μου απαντάει ότι 1η φόρα η samsung παραπέμπει πελάτη σε εκείνους για τέτοια στοιχεία και θα πρέπει να δοθούν από την Samsung. Σε συνέχεια της όποιας συζήτησης, μου είπε να του προωθήσω το μειλ της Samsung και τι ακριβώς έγγραφά/στοιχεία ζητάω για να μου σταλούν (τώρα από Samsung / από Ζάχο - ούτε αυτοί δεν συνεννοούνται μεταξύ τους). Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε: a) Τεχνικός έρχεται και με ρωτάει αν θέλω να γίνει αντικατάσταση - για να το προωθήσει στην Samsung. Η samsung με καλεί και μου ρίχνει άκυρο. Στην συνέχεια ο τεχνικός μου λέει ότι ποτέ δεν έκανε αίτημα αντικατάστασης - τέλος η samsung ''Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι οι εκπρόσωποι των επισκευαστικών μας κέντρο δεν είναι αρμόδιοι να προωθήσουν αίτημα αντικατάστασης στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, απλά μεταφέρουν το αίτημα στον προϊστάμενό μας μαζί με το πόρισμα του τεχνικού ελέγχου και εκείνος μας προχωρά τη διαδικασία, αν έχει επιβεβαιωθεί βλάβη / ελάττωμα.'' Οπότε -α) το εξ. σέρβις δεν κάνει αίτημα αντικατάστασης - αλλά προωθεί το αίτημα στον προϊστάμενο; την μία ο τύπος λέει ότι το σερβις δεν είναι αρμόδιο να προωθήσει αίτημα αντικατάστασης , αλλά καπάκι λέει ότι μπορούν να μεταφέρουν το αίτημα αντικατάστασης στον προϊστάμενο; ή εγω έχω πιεί ή φάσκει και αντιφάσκει. β) η Samsung επίσημα μου είπε να τους ζητήσω όσα έγγραφα θέλω. Τα ζητάω λοιπόν, και εκείνοι αντί να τα στείλουν, με παραπέμπουν στο επισκευαστικό κέντρο. Το επισκευαστικό κέντρο με την σειρά του, 1η φορά ακούει κάτι τέτοιο και θα πρέπει να σταλούν τα έγγραφα από την Samsung. Για γέλια και για κλάματα η όλη φάση. Αλλά ας είναι καλά που μπερδεύουν τα μπούτια τους μεταξύ τους, οπότε θα παιχτεί ωραία καταγγελία. ΥΓ. Το media markt ακόμα δεν έχει μπει στην μέση. Έχω καλέσει από Τετάρτη 13/2 και περιμένω DOA; Ούτε που κατάλαβα, ούτε που οι ίδιοι καταλάβαιναν τι μου έλεγαν. stay tuned - κερνάω ποπ κορν. Πάρε την και πήγαινέ την στα Media Markt, μην ασχολείσαι με Samsung και Ζάχους, είναι φανερό πως προσπαθούν να σε αγανακτήσουν και να τα παρατήσεις. Πάρε την σαπιο-τηλεόραση και πήγαινε στο κατάστημα Εμένα οι δύο ταβερνιάρηδες που ήρθαν να την ελέγξουν επέμεναν πως ούτε το κατάστημα θα την δεχτεί πίσω(Κωτσόβολος). Αφού, γυρνάει ο ένας και μου λέει με υφάκι, να σε πάρω αύριο το πρωί που θα την γυρίσεις να μας πεις τι έγινε; Είμαι περίεργος αν θα την δεχτούν. Εν τέλει την δέχτηκαν με ανοικτές αγκάλες και ο άλλος συνέχιζε και έλεγε πως ήταν φυσιολογικό. Αμφιβάλλω αν είχε βγάλει δημοτικό ο "τεχνικός"
Pleo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Απίστευτα αυτά που διαβάζω παίδες. Νά 'στε καλά πάντως, αισθάνομαι λίγες τύψεις βέβαια που ενώ εσείς έχετε πάθει ζημιά στην κυριολεξία, εγώ έχω κάνει καινούργιο νεφρό με τις περιγραφές σας... . 😂 Το σήριαλ βλέπω καλά κρατεί. Από τον Άννα στον Καϊάφα μπα και σταυρωθεί εκείνος που δεν φταίει. Σε δουλεύουν πρώτα με την παραπλήσια ονομασία να μην πάρεις OLED και στο τέλος αφού έχεις καταπιεί την υποδεέστερη εικόνα, έχεις και τα τριζόνια να κάνουν πάρτυ. Εγώ στη θέση του φίλου θα τους έλεγα να πάνε να... αυτοί κι ο γρύλος τους πάντως. 😁 1
bromiaris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Pleo είπε Σε δουλεύουν πρώτα με την παραπλήσια ονομασία να μην πάρεις OLED και στο τέλος αφού έχεις καταπιεί την υποδεέστερη εικόνα, έχεις και τα τριζόνια να κάνουν πάρτυ. Έχεις και εσυ τα ψυχολογικά σου...
Pleo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, bromiaris είπε Έχεις και εσυ τα ψυχολογικά σου... Ναι, ναι. Ψυχολογικά. Δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται με τις κουλεντ που τρίζουν, κάνεις και διάγνωση εκ του μακρώθεν. Να σου στείλω κι ένα δείγμα για μια γενική ούρων τώρα που σε βρήκα εύκαιρο; 😂
TzortzisJosh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, bromiaris είπε Έχεις και εσυ τα ψυχολογικά σου... Καλά γνωστός ο bromiaris για τις εξ'αποστάσεως διαγνώσεις περί πάσης φύσεως προβλήματα, εδώ όταν είχα κάνει Topic πως η TV έτριζε μου έλεγε πως τα έχω χαμένα, δημιουργώ τους ήχους με το μυαλό μου, η TV είναι μια χαρά, τι να πω εγώ δεν θα του εμπιστευόμουν τις εξετάσεις ούρων Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από TzortzisJosh
bromiaris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι να πρώτο σχολιάσει κανείς… πάντως σε εσάς τους δυο ταιριάζει η παροιμία «όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα»… 5 ώρες πριν, Pleo είπε Ναι, ναι. Ψυχολογικά. Δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται με τις κουλεντ που τρίζουν, κάνεις και διάγνωση εκ του μακρώθεν. Να σου στείλω κι ένα δείγμα για μια γενική ούρων τώρα που σε βρήκα εύκαιρο; 😂 Αγαπητέ είσαι τόσο κολλημένος με το να λες όλη την ώρα για το πόσο θεϊκές είναι οι OLED που σου έχει γίνει εμμονή! 5 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε Καλά γνωστός ο bromiaris για τις εξ'αποστάσεως διαγνώσεις περί πάσης φύσεως προβλήματα, εδώ όταν είχα κάνει Topic πως η TV έτριζε μου έλεγε πως τα έχω χαμένα, δημιουργώ τους ήχους με το μυαλό μου, η TV είναι μια χαρά, τι να πω εγώ δεν θα του εμπιστευόμουν τις εξετάσεις ούρων Αχ βρε Γιωργάκη… Για δείξε μου, πότε έκανα «εξ'αποστάσεως διαγνώσεις»;;;; Στο θέμα σου, αν καταφέρεις και διαβάσεις αυτά που σου είχα γράψει εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά και όχι αυτά που φαντάστηκες, θα δεις ότι σέβομαι την όποια ακραία σου παραξενιά, αλλά δεν γίνεται να υποστηρίζεις ότι είναι παράλογο, να σου λέει το κατάστημα ότι πρέπει πρώτα να ελέγξει το προϊόν που θα επιστρέψεις !!!!! Αλίμονο αν ανοίγαμε όλοι τις συσκευασίες… χρησιμοποιούσαμε το οποιοδήποτε προϊόν με οποιοδήποτε τρόπο και να απαιτούσαμε να το πάρουν πίσω χωρίς να ελέγξουν αν το προϊόν βρίσκεται μέσα στην συσκευασία και δεν βάλαμε πέτρες… αν είναι λειτουργικό και δεν το σπάσαμε, αν είναι μέσα όλα τα παρελκόμενα και δεν τα κρατήσαμε για να τα πουλήσουμε… Μου αρέσει που βρήκες όπως έγραφες και έναν χασοδίκη να υποστηρίζει ότι το παραπάνω είναι παράνομο!!!!!! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από bromiaris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα