Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Άστην να παίξει για κανένα 20λεπτο Μ. Μετά πάνε στα picture options > expert settings > backlight (η πρώτη ρύθμιση) βάλτο στο 0 για 3 δευτερόλεπτα και μετά στο 40. Εμένα από τότε άρχισε να το κάνει σαν τρελό Χαχαχα 

είμαι με HDR+, το έχει προεπιλεγμένο στο 50. Δεν το πειράζω - δεν ακούγεται τίποτα σε εμένα :P Ρε πέταξα και την κούτα, που να την πηγαίνω πίσω. 😂

2 ώρες πριν, cabdik είπε

συγνωμη αλλα τι εννοεις οτι με την SONY  και το ANDROID λειτουργικο δεν καταλαβαινες που παν τα 4? 

Καλά συγκρίνεις τα android mobile με το android Tv;

είναι σαν να συγκρίνεις Windows mobile nokia πχ με λαπτοπ. Ντάξει, δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν 2 διαφορετικές συσκευές μεταξύ τους. Στα 5 λεπτά πάντως που έπαιξα με sony, δεν ενθουσιάστηκα. Βέβαια πήγα εντελώς απροετοίμαστος σε εκείνη μιας και δεν έχω δοκιμάσει/τεστάρει/διαβάσει review ποτέ για κάποια Sony - οπότε να έδινα 1300, έτσι ξερά, δύσκολο.

Τελικά μέσω Plex Server (streaming μέσω λαπτοπ/Pc ουσιαστικά),  μια χαρά βγήκε DTS ήχος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/1/2019 στις 9:04 ΠΜ, TzortzisJosh είπε

Άστην να παίξει για κανένα 20λεπτο Μ. Μετά πάνε στα picture options > expert settings > backlight (η πρώτη ρύθμιση) βάλτο στο 0 για 3 δευτερόλεπτα και μετά στο 40. Εμένα από τότε άρχισε να το κάνει σαν τρελό Χαχαχα 

Η TV δυο ώρες ανοιχτή και πλέον ακούγεται και εμένα το κλακ των πλαστικών απο πίσω (καλά εμένα το κάνει και αφού την κλείσω, για το επόμενο μισάωρο).

Κάλεσα Samsung, χωρίς πολλά πολλά μου είπε οτι το φυσιολογικό ειναι να το κανει στην αρχή, όχι όμως και μετά απο 2 ώρες.

Αναμένω τεχνικό απο εβδομάδα να δούμε τι θα δούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, pita_kontosouvli είπε

Η TV δυο ώρες ανοιχτή και πλέον ακούγεται και εμένα το κλακ των πλαστικών απο πίσω (καλά εμένα το κάνει και αφού την κλείσω, για το επόμενο μισάωρο).

Κάλεσα Samsung, χωρίς πολλά πολλά μου είπε οτι το φυσιολογικό ειναι να το κανει στην αρχή, όχι όμως και μετά απο 2 ώρες.

Αναμένω τεχνικό απο εβδομάδα να δούμε τι θα δούμε.

Ακριβώς τα ίδια. Ήρθαν δύο τεχνικοί της Samsung, άκουσαν τα τσικ τσακ μου είπαν ότι δεν είναι φυσιολογικό και ίσα ίσα είναι ενοχλητικό, ζήτησαν συγγνώμη, πήραν τη ΤV και μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω.

Τουλάχιστον αυτό περίμενα να γίνει. Αντιθέτως:

Ήρθαν οι "τεχνικοί" της Samsung, άκουσαν τα τσικ τσακ, επί 20 λεπτά προσπαθούσαν να με πείσουν πως είναι απολύτως φυσιολογικό, σύμφωνα με αυτούς όλες οι τηλεοράσεις το κάνουν (κυριολεκτικά ότι να'ναι). Εφόσον οι τεχνικοί της Samsung το θεωρούν φυσιολογικό, ΝΟΜΟΣ. Τι και αν έδωσες 1000+ ευρώ για τηλεόραση High End και κάνει σαν τοστιέρα;

Μάλιστα, μετά από λίγο καιρό η ένταση δυνάμωνε, τους ξαναπήρα τηλ να τους ενημερώσω και μου απάντησαν: Ήρθαμε ήδη μια φορά, δεν έχει νόημα να ξαναέρθουμε, δεν είναι πρόβλημα έτσι κάνουν οι νέες τηλεοράσεις. Ακαμάτηδες, άνθρωποι μίζεροι που πραγματικά δεν ανήκουν σε τέτοιες θέσεις. Ασφαλώς, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι "εκτελούν εντολές". Και ο προϊστάμενος, το ίδιο "εξυπηρετικός" ήταν.

Το θέμα το έλυσα αναφέροντας στον Κωτσόβολο πως έχω ήδη κινηθεί νομικά. Την επομένη, έλαβα τηλεφώνημα και μόνο δωροεπιταγή δεν μου έδωσαν. Δυστυχώς, μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Ποτέ ξανά Samsung.  Εξυπηρέτηση χειρότερη και από τοπικό περίπτερο, πράγμα δυστυχές διότι άκουγα πως έχει καλή εξυπηρέτηση, πλησιάζει Apple κλπ, ούτε καν. Τι περιμένεις όμως από μια εταιρία που συκοφαντεί και προπαγανδίζει έναντι των OLED τηλεοράσεων διότι πάσχουν από Burn In, την ίδια ώρα που τοποθετεί στα κινητά της OLED οθόνες και εμφανίζουν Burn In? 

Take the egg and give it a haircut

Ας ελπίσουμε να μην αντιμετωπιστείς παρομοίως.

Επεξ/σία από TzortzisJosh
  • Like 1
Δημοσ.

Και η παράδοση που θέλει τις Samsung να κάνουν σαν αυτοκίνητο 20ετίας που πέφτει σε λακούβα καλά κρατεί βλέπω. Τι κακό κι αυτό πάντως. Να παίρνεις υποτίθεται ναυαρχίδα και να σου βγαίνει καΐκι.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Pleo είπε

Και η παράδοση που θέλει τις Samsung να κάνουν σαν αυτοκίνητο 20ετίας που πέφτει σε λακούβα καλά κρατεί βλέπω. Τι κακό κι αυτό πάντως. Να παίρνεις υποτίθεται ναυαρχίδα και να σου βγαίνει καΐκι.

Πάλι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Πάλι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.

Πέστο στους ιδιοκτήτες Samsung αυτό που έχουν γίνει φουγάρα αν μπορείς.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Pleo είπε

Πέστο στους ιδιοκτήτες Samsung αυτό που έχουν γίνει φουγάρα αν μπορείς.

Δεν το λέω γιατί δεν έχεις επιχείρημα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Δεν το λέω γιατί δεν έχεις επιχείρημα

Από τη στιγμή που κάνουν σαν ξεχαρβαλωμενες, το επιχείρημα ισχύει 100%.

Περιμένουμε να βελτιώσει το quality control από δω και περα. τώρα που έγινε γνωστό το πρόβλημα. Βέβαια Samsung είναι αυτή ποτέ δεν ξέρεις... .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dalain είπε

Samsung UE65NU7102 του 2018 αγορασμενη τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Είχα επίσης την αντίστοιχη σε 75αρα. Έκανε πάλι Τσικ Τσακ, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη συχνότητα. Από ένα σημείο και μετά, ο ήχος έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο 20 για να μην τα ακούς. Εξαιρετικά εκνευριστικό επίσης, στα κενά ήχου π.χ. κατά την παρακολούθηση ταινίας.

https://www.dropbox.com/s/qiowzpbnuszg66h/record - tv - video.mp4?dl=0 , το βιντεάκι.

Δοκίμασε να ανοίξεις κάποια εφαρμογή π.χ. Netflix - Youtube, βάλε ένα βιντεάκι να παίζει και κάνε mute, για να ακούσεις τα τσικ τσακ πιο καθαρά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TzortzisJosh είπε

Είχα επίσης την αντίστοιχη σε 75αρα. Έκανε πάλι Τσικ Τσακ, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη συχνότητα. Από ένα σημείο και μετά, ο ήχος έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο 20 για να μην τα ακούς. Εξαιρετικά εκνευριστικό επίσης, στα κενά ήχου π.χ. κατά την παρακολούθηση ταινίας.

https://www.dropbox.com/s/qiowzpbnuszg66h/record - tv - video.mp4?dl=0 , το βιντεάκι.

Δοκίμασε να ανοίξεις κάποια εφαρμογή π.χ. Netflix - Youtube, βάλε ένα βιντεάκι να παίζει και κάνε mute, για να ακούσεις τα τσικ τσακ πιο καθαρά.

Δεν κανει απολύτως τίποτα....Netflix παιζει σε καθημερινή βάση και λειτουργεί καθε μερα κανα τρίωρο σαν οθονη υπολογιστή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dalain είπε

Δεν κανει απολύτως τίποτα....Netflix παιζει σε καθημερινή βάση και λειτουργεί καθε μερα κανα τρίωρο σαν οθονη υπολογιστή

Περίεργο να μην το κάνει καθώς έχω έγκυρη ενημέρωση πως οι συγκεκριμένες σειρές είναι ελαττωματικές. Τυχερός, θα πω άρα

Επεξ/σία από TzortzisJosh
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TzortzisJosh είπε

Περίεργο να μην το κάνει καθώς έχω έγκυρη ενημέρωση πως οι συγκεκριμένες σειρές είναι ελαττωματικές. Τυχερός, θα πω άρα

Τι να σου πω δεν ξερω...παντως χτυπάει καθε μερα τουλάχιστον τρίωρο συνεχόμενης λειτουργίας ειτε σαν οθονη υπολογιστή ειτε σαν τηλεόραση και δεν κανει κιχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...