Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

 

μιας και είμαι άσχετος με το αντικείμενο. έχω την παρακάτω τιβί: https://www.samsung.com/gr/tvs/uhd-ku6000/UE50KU6000WXXH/#specs

Την έχω 2 χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Χρήση: που και που προβολή ελληνικών καναλιών - αλλά κυρίως προβολή HD υλικού.

Τα αρχεία που παίζουν (πάντα μέσω ενσωματωμένου media player) είναι τουλάχιστον 1080p με DTS ήχο (5.1 ηχοσύστημα συνδεδεμένο επάνω) και ενίοτε 4Κ υλικό.

Με ενδιαφέρει η αγορά 65άρας - να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο μαύρο , και γενικά να είναι ένα (δύο) κλικ ανώτερη από την υπάρχουσα για να πω οτι αξίζει η αλλαγή της.

έχω δει αυτήν: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-65-sk-8100-pla-1210848.html

Με τα Yellows βγαίνει 900 κάτι , μείον την δωροκάρτα, πάμε στα 800 φεύγα. Την έχει κάποιος να πει εντυπώσεις;

Budget: +- 1300 ευρώ.

 

Επεξ/σία από pita_kontosouvli
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε τα σπάει απλά....θα καταλάβεις πόσο υποδεέστερη είναι αυτή που έχεις τώρα... μετά την αγορά ..... βέβαια η δικιά μου ειναι oled.... αλλά overall η LG είναι κορυφή σε smartTV

IMG_20190124_000740__01-1927x1472.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Και ο αδερφός μου με Oled είναι (οπότε έχω εικόνα) αλλά δεν σκοπεύω να δώσω 3 χιλιάρικα.

Επεξ/σία από pita_kontosouvli
  • Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, σωστό αυτό που λες.

Την έχω όμως πάνω απο χρόνο κ συνεχίζει να είναι πολύ μπροστά απο το περιεχόμενο για προβολή που ήδη υπάρχει.. αλλά δεν σκοπεύω να την αλλάξω σε 2 χρόνια (όπως εσύ) ούτε σε 4 μάλλον, όταν το 8Κ γίνει mainstream (που στην Ελλάδα με τις τραγικές ταχύτητες, δεν παίζει σε λιγότερο απο 5-8 χρόνια τουλάχιστον) οπότε κάνε τα μαθηματικά... (σύμφωνα με ένα σεβαστό μπάτζετ/1300€ ανά μέσο όρο ζωής).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα αυτήν. Αν και είχα πρόσφατα κακή εμπειρία με Samsung, δίνω μια ακόμη ευκαιρία λόγω του ότι ο εργαζόμενος από το κατάστημα που την πήρα είναι γνωστός μου.

Από κοντά η εικόνα ήταν τρομακτικά καλή. Δεν ξέρω, θα δείξει από άυριο που θα την έχω. Έχω ακούσει πως η LG η συγκεκριμένη δεν έχει καλό μαύρο. Επίσης την Samsung την πήρα στα 1300 με 10 χρόνια εγγύηση burn in.

Checkare: https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-sk8000-vs-samsung-q6fn/607/623

Επεξ/σία από TzortzisJosh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Samsung βγαίνει, έμμεσα, στα 1120 μέσω Πειραιώς: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q6fnatxxh-1214455.html

μου φαίνεται ότι πρέπει να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά με usb stick για να δω εκείνη την ώρα λάιβ υλικό

* με χαλάει η βάση της Samsung πανάθεμα την. Δεν μπορούσαν να βάλουν μια στο κέντρο, όπως άλλα μοντέλα;

Επεξ/σία από pita_kontosouvli
  • Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα όντως, τι να πεις. Αυτό με το usb κάνε το , είναι όντως καλή λύση γιατί τα προεπιλεγμένα βίντεο και σε 480p οθόνη να τα βάλεις πάλι ωραία θα δείχνουν 

Δημοσ.

μην περιμενεις να δεις καθαροτερη εικονα,ειδικα στα ελληνικα καναλια....αντιθετως θα ειναι χειροτερη....Φαντασου οτι εχεις μια φωτογραφια και απο το 50 την ζουμαρεις στο 65...οσο να'ναι χαλαει η αναλυση της....Το ιδιο πιθανως να συμβει με τα 1080...εκτος αν εχει 4κ upscale...

Δημοσ.

Απλά ενημερωτικά για την LG που αναφέρεις να γνωρίζεις ότι έχει IPS panel. Οπότε καλό μαύρο που ζητάς δεν θα δεις..... από την άλλη έχει 10αρι panel και 120Hz που είναι καλό

Επίσης όλες οι samsung του 2018  δεν κάνουν αποκωδικοποίηση ήχου DTS με τον ενσωματωμένο player. Αν έχεις media player και ηχοσύστημα δεν είναι πολύ θέμα, αλλά κοίτα το αν σου δημιουργεί πρόβλημα

Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει για την Sony XF9005 αλλά μάλλον ξεφεύγει η τιμή 300-400€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σήμερα από media markt, είχα και λαπτοπ μαζί - στικάκι και όλα τα συναφή.

Πάω σε Samsung Q65 - όκ λέω, εδώ είμαστε. Βάζω στικάκι, όλα πένα. Αλλά που είναι ο DTS ήχος πανάθεμα σας; Με σκάλωσε εκείνη την ώρα.

Πήγα στην LG 8100. Το μαύρο γινόταν γκρί. επίσης σε σκοτεινές σκηνές, τις έκανε πιο σκοτεινές :P 

Πάω σε μια SONY - καλύτερη σίγουρα από LG, αλλά με το android λειτουργικό δεν καταλάβαινα που πάνε τα 4. Το στικάκι μια το έβλεπε, μια το έχανε. Καλά λέω, να δώσω 1300, να έχω τέτοια θέματα - άκυρο και εκεί.

 

Εν τέλει πήγα στην Samsung. Σκάλωσα βέβαια για τον μη υποστήριξη DTS ήχου, αλλά πάει στο δι*ολο. Μακράν τα καλύτερη χρώματα είχε από όλες της κατηγορίας της.

Τώρα για τον DTS ήχο, ή θα παίξει plex server ή μετατροπή προτού βάλω ταινία σε άλλη υποστηριζόμενη μορφή. 

* Η αγορά έγινε στα 1400 , μείον το 20% σε Yellows. 1120 ευρώ. Τίμια για 65άρα Qled. 

** Τα Yellows, βάσει των όσων γράφουν στο σαιτ, μπαίνουν σε βάθος χρόνου. Εν τέλει όπως σωστά με ενημερώσαν οι πωλητές, μπήκαν επιτόπου εκείνη την ώρα και πήρα και επέκταση εγγύησης για 5 έτη (+159 ευρώ), όπου το ποσό αφαιρέθηκε επιτόπου από τα Yellows που μόλις είχαν μπει στην κάρτα.

*** Τηλεφωνικά στα media markt με είχαν ενημερώσει ότι στην παραγγελία βάζω ο,τι θέλω μέσα και απλά θα αφαιρεθεί το 20% από την αξία της τηλεόρασης. Αντιθέτως οι πωλητές με ενημερώσαν ότι ακομα και αν προσθέσω πχ ένα πολύπριζο, χάνεται όλο το 20% και δεν μπαινουν ποτέ τα yellows. οπότε μου έκαναν 2 παραγγελίες, μία για την τηλεόραση , μια για την επέκταση εγγύησης.

 

 

 

Επεξ/σία από pita_kontosouvli
  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα Samsung QE65 σήμερα και όπως ανέφερε επίσης συμφορουμίτης είναι ελαττωματικές. Μάλλον όλη η παρτίδα είναι ελαττωματική. Ακούγονται ήχοι σαν Teizer από το πίσω μέρος της τηλεόρασης. Απίστευτο, 2η Samsung ελαττωματική μέσα σε 3 εβδομάδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Πήρα Samsung QE65 σήμερα και όπως ανέφερε επίσης συμφορουμίτης είναι ελαττωματικές. Μάλλον όλη η παρτίδα είναι ελαττωματική. Ακούγονται ήχοι σαν Teizer από το πίσω μέρος της τηλεόρασης. Απίστευτο, 2η Samsung ελαττωματική μέσα σε 3 εβδομάδες.

Κάτι άκουσα και εγώ στην αρχή αλλά είπα ότι άκουγα λάθος :P

Βέβαια εμένα το έκανε μαξ για 1.30 λεπτό - αφού άναψε για 1η φορά . Μετά για κανένα 6ώρο που έπαιξε η τηλεόραση δεν είχα θέμα.

Επεξ/σία από pita_kontosouvli
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pita_kontosouvli είπε

Κάτι άκουσα και εγώ στην αρχή αλλά είπα ότι άκουγα λάθος :P

Βέβαια εμένα το έκανε μαξ για 1.30 λεπτό - αφού άναψε για 1η φορά . Μετά για κανένα 6ώρο που έπαιξε η τηλεόραση δεν είχα θέμα.

Άστην να παίξει για κανένα 20λεπτο Μ. Μετά πάνε στα picture options > expert settings > backlight (η πρώτη ρύθμιση) βάλτο στο 0 για 3 δευτερόλεπτα και μετά στο 40. Εμένα από τότε άρχισε να το κάνει σαν τρελό Χαχαχα 

Δημοσ.

συγνωμη αλλα τι εννοεις οτι με την SONY  και το ANDROID λειτουργικο δεν καταλαβαινες που παν τα 4? 

 

 Ερωτηση..., το κινητο σου ειναι ANDROID, IOS ή... κατι αλλο?  γιατι αν εχεις ANDROID κινητο, οσο να πεις... μια επαφη με το λειτουργικο την εχεις....!!   και μπορεις να κανεις περισσοτερα πραματα απο οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο TV. 

 

εγω αν σε ειχα προλαβει, SONY θα σου προτεινα,  γιατι αυτη τη περιοδο ειναι ο μεσος ορος σε ολα. καλη εικονα, καλο Smart TV, πολλαπλες δυνατοτητες. 

Θα σου ελεγα να εβλεπες και την LG 70UK6950   που εχει VA πανελ...!  αλλα τωρα αποφασισες.

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...