Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με τρώει να δω και πολύ τη διαφορά στη ανταπόκριση του messenger,  γι αυτό και αναρωτιέμαι τι ακριβώς κάνει πια ο μέσος χρήστης που θα χρειαστεί όσα προείπες 

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nick0ss είπε

Δεν με τρώει να δω και πολύ τη διαφορά στη ανταπόκριση του messenger,  γι αυτό και αναρωτιέμαι τι ακριβώς κάνει πια ο μέσος χρήστης που θα χρειαστεί όσα προείπες 

Οι εφαρμογες ολο και βαραινουν εκθετικα. Απο εκει και περα αν δεν σου χρειαζονται 12gb ram παρε ενα με 3-4-6 οτι θελεις. Επιλογες υπαρχουν σωστα? Και σε ολα τα βαλαντια. Δεν χρειαζεται να κραζουμε οτι βγαινει. Ειδικα οταν υπαρχουν και κινητα με οτι ram καμερα επεξεργαστη οθονη θελουμε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Οι εφαρμογες ολο και βαραινουν εκθετικα. Απο εκει και περα αν δεν σου χρειαζονται 12gb ram παρε ενα με 3-4-6 οτι θελεις. Επιλογες υπαρχουν σωστα? Και σε ολα τα βαλαντια. Δεν χρειαζεται να κραζουμε οτι βγαινει. Ειδικα οταν υπαρχουν και κινητα με οτι ram καμερα επεξεργαστη οθονη θελουμε. 

Δεν έκραξα τίποτα... τα 12gb του τίτλου μου χτύπησαν πολύ στο μάτι και απλά αστειευόμενος και με την απορεία να είναι πραγματική ταυτόχρονα ρώτησα τι κάνει πια ο μέσος χρήστης που χρειάζεται 12gb ρram στο κινητό του. Δεν κράζω αν είναι δυνατόν...

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nick0ss είπε

Δεν έκραξα τίποτα... τα 12gb του τίτλου μου χτύπησαν πολύ στο μάτι και απλά αστειευόμενος και με την απορεία να είναι πραγματική ταυτόχρονα ρώτησα τι κάνει πια ο μέσος χρήστης που χρειάζεται 12gb ρram στο κινητό του. Δεν κράζω αν είναι δυνατόν...

Ο μεσος χρηστης δεν θα τα χρειαστει.Ουτε τα 6 δεν θα χρειαστει ο μεσος χρηστης.

• Like 1
Δημοσ.

Η Huawei όντως με το mate 20 pro την πάτησε στο θέμα της οθόνης γιατί εμπιστεύτηκε την LG.. 

Από εκεί και πέρα η συσκευή πλέον κυκλοφορεί με boe οθόνη και ως συσκευή είναι μέσα στις top 3 συσκευές... (iPhone xs, note 9, mate 20 pro) 

Κουβαλάει την καλύτερη τεχνολογία μέχρι στιγμής σε smartphone, είναι από τα πιο όμορφα και γρήγορα κινητά εκεί έξω... 

Προσωπικά εάν με ρωτούσε κάποιος πέρυσι, εάν άξιζε να δώσει κάνεις τόσα λεφτά για Huawei θα τον θεωρούσα κάπως... 

Η επαφή μου όμως με το mate 10 pro με έκανε να αναθεωρήσω, και έτσι κατέληξα να αγοράσω το mate 20 pro. 

Τελικά άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη...

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σκεψου οτι αν δωσουν 12gb ram στα 1000 ευρω τα 8gb ram θα τα περνεις στα 400. Καποια στιγμη θα περνεις με 400 τα 12gb ram και στα 1000 θα εχει 16. Δεν ειναι κακο να υπαρχουν επιλογες και ας μην χρειαζετε τετοια ram. Δηλαδη το iphone που σε δινει 3gb ram στα 900 και κανει reload συνεχεια ειναι καλυτερα?

Το μπούκωμα με μνήμη για λόγους μάρκετινγκ θα οδηγήσει εταιρείες να μην μπαίνουν στη διαδικασία να βελτιστοποιούν το λογισμικό τους. 

• Like 3
Δημοσ.

Βάλτε μου 5 κιλά ram παρακαλώ ... παρεπιπτόντως ο υπολογιστής μου ειναι ακομα με 6 GB ram και παει τρένο ...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, grgz είπε

Τέρατα αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει. 12 GB Ram? Ήμαρτον, στον υπολογιστή έχω 8... 🤣

Γαμησε τα , εγώ 6. Απίστευτο. Και δεν μπορώ όντως να καταλάβω γιατί βάζουν 12gb ram. Χρειάζεται τόσα πολλά το Android ? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, newton91 είπε

Γαμησε τα , εγώ 6. Απίστευτο. Και δεν μπορώ όντως να καταλάβω γιατί βάζουν 12gb ram. Χρειάζεται τόσα πολλά το Android ? 

Το android όσα και να του δώσεις θα τα τρώει..    Απλά για να σου ζητήσουν ένα σκασμό λεφτά  όπως η σαμσουνγκ που ζητάει 1600 για την 12αρα ram   και η Huawei θα ζητάει 1300  Ε όσοι επαγγελματίες τη χρειαστούν οκ αλλά θα πιάσουν κ άλλους πολλούς που θέλουν το πιο δυνατό έτσι για το γαμωτο.. 

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aspirini είπε

Καλα τωρα γιααξιολογησεις σκρουτζ μην το συζητησουμε το θεμα .Εαν ομως αληθεια ξερεις ατομο που αλλαξε 4 mate παω πασο , θα επρεπε να το χειριστει πιο σωστα το θεμα η huawei .

Κοίτα εδω στο φορουμ , στο νήμα του review για το mate 20 pro.  Αν θυμάμαι καλά αυτός άλλαξε 5 ή 6 φορές.  Δεν έχω τίποτα με την Huawei,  το p20 pro έχω, αλλά με  αυτό που έγινε από μένα τρώει ban.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, newton91 είπε

Σίγουρα δεν χρειάζεται τόση ram, απλά την επιτάσσει το marketing, καλύτερα όπως αναφέρθηκε να επένδυαν στο να κάνουν τις οθόνες άθραυστες ή τουλάχιστον πολύ ανθεκτικότερες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαχλαμάρες έχει καταντήσει το όλο θέμα με τα κινητά και τον ανταγωνισμό κάθε χρόνο με έξι μήνες να βγάζουν καινούρια κινητά. Και σε λίγο τα κινητά θα έχουν περισσότερη μνήμη από τα pc και δεν θα φτάνει για να μιλάμε???? Έλεος. Βάλτε και καμία 30 κάμερες από πίσω να δώ τι θα καταλάβετε.

Επεξ/σία από ntinos82st

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...