Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις άλλη βοήθεια. Κάποιο part έχει πρόβλημα. Τα πας στο κατάστημα που τα πήρες και τα τσεκάρουν ή σε κάποιο κοντινό σου service.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσε να μην συνεργάζεται ο επεξεργαστής με την ραμ? Κατέβασα 2 λίστες με τις υποστηριζομενες μνήμες...  στην πρώτη λίστα δεν υπάρχει ενώ στην λίστα με τους επεξεργαστές 2 γενιάς υπάρχει 

Ελπίζω να δουλεύουν όλα γιατί τα πήρα μεταχειρισμένα μνήμες τροφοδοτικό και επεξεργαστή από εδώ

Επεξ/σία από Pcrider
Δημοσ.

Είχα την εντύπωση ότι ήταν καινούρια, τώρα μόνο αν βρεις άλλη μνήμη να την κουμπώσεις , και μετά μάλλον κοιτάς μητρική.

Η κάρτα που έβαλες παίρνει ρεύμα? Έχεις συνδέσει το τροφοδοτικό?

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Είχα την εντύπωση ότι ήταν καινούρια, τώρα μόνο αν βρεις άλλη μνήμη να την κουμπώσεις , και μετά μάλλον κοιτάς μητρική.

Η κάρτα που έβαλες παίρνει ρεύμα? Έχεις συνδέσει το τροφοδοτικό?

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο

Nαι είναι όλα συνδεμενα πρέπει να βρω δανεικες ram... . Καλημέρα! 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pcrider είπε

Nαι είναι όλα συνδεμενα πρέπει να βρω δανεικες ram... . Καλημέρα! 

Η καρτα γραφικων Hd5850 εισαι σιγουρος οτι δουλευει; Εξτρα τροφοδοσια 6πινο κτλ της εβαλες;

Και μαλλον 2  6πινα θελει κιολας..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τα έβαλα... Πούλησα τον επεξεργαστή και πάω να πάρω άλλον να δω πως θα πάει 

Καμία πρόταση να δουλέψει γρήγορα με τα υπόλοιπα κομμάτια οικονομικά από gen 2

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pcrider είπε

Ναι τα έβαλα... Πούλησα τον επεξεργαστή και πάω να πάρω άλλον να δω πως θα πάει 

Καμία πρόταση να δουλέψει γρήγορα με τα υπόλοιπα κομμάτια οικονομικά από gen 2

2200g αλλα ελπιζω να τον βλεπει το bios της μητρικης σου αλλιως κανε του update με τον παλιο..  Αλλα αφου δεν ανοιγε τι update να εκανες.. Ακυρες κινησεις κανεις και φτανουμε στο σημειο του "η κοτα εκανε το αυγο, ή το αυγο την κότα;"🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

2200g αλλα ελπιζω να τον βλεπει το bios της μητρικης σου αλλιως κανε του update με τον παλιο..  Αλλα αφου δεν ανοιγε τι update να εκανες.. Ακυρες κινησεις κανεις και φτανουμε στο σημειο του "η κοτα εκανε το αυγο, ή το αυγο την κότα;"🤣

Μην τρελέ φίλε μου βήμα βήμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Μην τρελέ φίλε μου βήμα βήμα 

Πήρα τον ryzen 3 2200 g και δουλεύει σφεντόνα το εργαλείο! Σας ευχαριστώ όλους! 

Επεξ/σία από Pcrider
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Pcrider είπε

Όντως δεν πρέπει να έχει... Έκανα και αυτό με την μπαταρία του αλλά τα ίδια ... Το φοτακι στο κουτί ανάβει μια φορά και μετά από λίγο 2 φορές δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει 

Μια χαρα την γλιτωσες.. Αν σου παιζουν και οι μνημες 3200 κτλ, εισαι κομπλε..

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Μια χαρα την γλιτωσες.. Αν σου παιζουν και οι μνημες 3200 κτλ, εισαι κομπλε..

Μια χαρα! Τώρα είδα στο bios τις έχει στα 2133 και τα Windows που πηγα να γράψω μαϊμού μου ζήταγε κάτι drivers για να συνεχίσει μάλλον USB drivers θα δούμε αύριο να το σπρωξουμε στα όρια να γουστάρουμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...