Pcrider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα την βοήθεια σας παρακαλώ έχω φτιάξει αυτό asus x370 Pro με μνήμη crosair Vengeance LED 16GB DDR4-3200 και ryzen 3 1200 με m2 250 gb το ανειγω και δεν μπιπ ούτε δείχνει η οθόνη μόνο οι ανεμιστήρες δουλεύουν. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Pcrider
tsofras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάρτα γραφικών έχεις? Αν όχι από ότι είδα ο 1200 δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών οπότε πρέπει να πάρεις μία Αν κάνω λάθος για την igpu ας με διορθώσει κάποιος Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από tsofras 2 1
Pcrider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Όχι δεν έχω κάρτα γραφικών. Θα το τσεκάρω επιτόπου μήπως βρω μία τώρα να την βάλω επιτόπου να το δοκιμάσω
tsofras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Pcrider είπε Όχι δεν έχω κάρτα γραφικών. Θα το τσεκάρω επιτόπου μήπως βρω μία τώρα να την βάλω επιτόπου να το δοκιμάσω Τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι το πρόβλημα σου, πες μας αφού δοκιμάσεις γιατί λίγο που το έψαξα παραπάνω , ενσωματωμένα γραφικά δεν έχει επεξεργαστής σου 1
Pcrider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Έβαλα μια πολύ παλιά πάνω τώρα αλλά δεν δούλεψε... Δεν ξέρω πρέπει να δοκιμάσω και με άλλη για μεγαλύτερη σιγουρια. Πάντως τα ίδια δίνει μία δυνατή στον ανεμιστήρα του cpu και μετά πάει αργά. Μπιπ τίποτα... Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου Τώρα το δοκίμασα και με άλλη κάρτα γραφικών αλλά τίποτα... Τα ίδια
EddieObscurant Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 την οθονη τη συνδεσες πάνω στην κάρτα γραφικών , και οχι στις εξοδους της μητρικής?
Pcrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε την οθονη τη συνδεσες πάνω στην κάρτα γραφικών , και οχι στις εξοδους της μητρικής? Ναι φυσικά Δοκίμασα τις ραμ σε διάφορες θύρες εναλλάξ....τίποτα. Τα πράματα είναι όλα συμβατά? Μήπως θέλει κάνα BIOS update?
Pcrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι κάρτα έβαλες? Sapphire Radeon hd5850
Μάκαρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Ο ryzen 1200 δεν εχει ενσωματωμενα γραφικα
Pcrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Ο ryzen 1200 δεν εχει ενσωματωμενα γραφικα Και κάρτα που του έβαλα τα ίδια.
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Ο ryzen 1200 δεν εχει ενσωματωμενα γραφικα Ευχαριστούμε για την πληροφορία αλλά γράφτηκε ήδη και γίνεται ολόκληρη κούβεντος για την κάρτα γραφικών. 1 ώρα πριν, Pcrider είπε Καλησπέρα την βοήθεια σας παρακαλώ έχω φτιάξει αυτό asus x370 Pro με μνήμη crosair Vengeance LED 16GB DDR4-3200 και ryzen 3 1200 με m2 250 gb το ανειγω και δεν μπιπ ούτε δείχνει η οθόνη μόνο οι ανεμιστήρες δουλεύουν. Ευχαριστώ! Για να κάνει μπιπ θα πρέπει να έχεις συνδέσει και speaker πάνω στην μητρική. Σιγουρέψου ότι όλα μα όλα τα καλώδια έχουν κουμπώσει σωστά. Βγάλε την μπαταρία της μητρικής για μισό λεφτό. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από BlueBlood7
Pcrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ευχαριστούμε για την πληροφορία αλλά γράφτηκε ήδη και γίνεται ολόκληρη κούβεντος για την κάρτα γραφικών. Για να κάνει μπιπ θα πρέπει να έχεις συνδέσει και speaker πάνω στην μητρική. Σιγουρέψου ότι όλα μα όλα τα καλώδια έχουν κουμπώσει σωστά. Βγάλε την μπαταρία της μητρικής για μισό λεφτό. Νόμιζα ότι θα είχε το κουτί speaker nxzt 500. Έκανα clearcmos ποιο πριν αλλά θα δοκιμάσω και με την μπαταρία να δω
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Τα κουτιά έχουν το speaker. Δες στα παρελκόμενα του κουτιού. Κάποια κουτιά δεν έχουν. Δεν βάζουν οι τσίπηδες. Στα περισσότερα όμως βάζουν.
Pcrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Τα κουτιά έχουν το speaker. Δες στα παρελκόμενα του κουτιού. Κάποια κουτιά δεν έχουν. Δεν βάζουν οι τσίπηδες. Στα περισσότερα όμως βάζουν. Όντως δεν πρέπει να έχει... Έκανα και αυτό με την μπαταρία του αλλά τα ίδια ... Το φοτακι στο κουτί ανάβει μια φορά και μετά από λίγο 2 φορές δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Pcrider
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα