christopher0016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Σκέφτομαι να αλλάξω μπροστινές αναρτήσεις στο παπί modenas kristar για επισκευή λάδια τσιμουχες κτλπ μου ζητάνε από 70 ευρώ ++ αναλόγως τι θα χρειαστεί.. θεωρώ ότι είναι πολλά λεφτά για επισκευή. Με 35 ευρώ βρίσκω aftermarket κομπλέ αναρτήσεις αλλά έχω ακούσει ότι το είναι λίγο ρίσκο τα aftermarket εσείς τι λέτε; Απο Γνήσιες δεν έχω βρει τιμή εάν ξέρει κανείς κόστος και που θα βρω γνήσιες; Ευχαριστώ!
TechnoState Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .... aftermarket ποιες???....αξιολογήσεις έχουν? Πόσα χιλιόμετρα έχουν βγάλει χωρίς προβλήματα? Σε δρόμους εντός Ελλάδας η εξωτερικό? Θα τις περάσεις μόνος? Γνωρίζεις, η μηχανικός? Ο μηχανικός είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης σου??? (Συνεργάζεστε χρόνια) Αν μιλάς για τις mitraTech, έχω διαβάσει αξιόλογα σχόλια..... αλλά, εφόσον δεν υπάρχουν αστοχίες, τα μαμά πράγματα είναι που αντέχουν στο χρόνο (με την αναμενόμενη/γνώριμη απόδοση φυσικά). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
christopher0016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχω ιδέα ! Χρόνια ασχολούμαι με αυτοκίνητά ποτέ δεν είχα μηχανάκι. Είναι το πρώτο μου μηχανάκι εδώ και 2 μήνες! (Τι έχανα τόσα χρόνια..) άλλη αίσθηση με το μηχανάκι! Σιγά σιγά θα πάρω και μηχανή να γουστάρω στα γεράματα απο τότε που το πήρα Κοπανουσαν κάπως οι αναρτήσεις επειδή του έχω πιεί το αίμα σε 2 μήνες του έχω κάνει 5800 χιλιόμετρα λόγω δουλειάς.. τώρα κοπάνανε παρά πολύ και χρειάζονται επισκευή η αλλαγή με 35 έχω βρει από το car.gr χωρίς αξιολογήσεις
TechnoState Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ..... καλά άστο αυτό.... παίρνεις καινούργιες κούτα με 36eur (mitraTech) απο stelpet αλλά ρωτα πρώτα στο μηχανικό σου, πόσο θα σου πάρει, για να στις περάσει. ...70€ για επισκευή είναι πολλά πάντως....για νέο σετ, τελική τιμή είναι οκ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 1
christopher0016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 https://www.stelpet.gr/Proion/26353/1144/Amortiser-empros-Kawasaki-Kaze-R-115-Modenas-Kriss-115--Kristar-125-Mitra/ Αυτές εδώ λες ε? 20 ευρώ θέλει για την εργασία τού αλλά επέμενε να της επισκευάσει αντί να πάρω aftermarket.. σε τι μηχανάκι τις έχεις ; Πώς είναι σκληρές μαλακές; Στο φρενάρισμα ; Σε λακούβες;
TechnoState Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ...ναι αυτές, τις προτιμούν πολλοί γιατί είναι οικονομικές κ τίμιες. Κοίτα εκεί γύρω στα 70 κ γενικά κάτω απο 100€ είναι φυσιολογικές τιμές (για νέο σετ κ περαστικά πάντα).... ... φαντάσου ότι για μένα, 70€ κοστίζουν μόνο τα συνθετικά λάδια για τα 50αρια μπροστινα μου. ... όταν ήμουν με πάπιες, δεν προλάβαινα να τα αλλάξω, άλλαζα ολόκληρο το μηχανάκι ...σε αυτή την κατηγορία καλό είναι αυτό που σε βολεύει κ δεν σε κουράζει. Τώρα στα πολλά κυβικά κ κιλά δεν πρέπει να βουλιάζουν αλλά ούτε να είναι κ κούτσουρο. πρέπει να σου δίνουν σαφείς πληροφορίες για το οδόστρωμα αλλά να μην σε ψαρωνουν, όταν πλακωνεσαι στα μπροστινά, μπαίνοντας με πολλά στην στροφή κ νιώθοντας αλλού να πηγαίνει το μούτρο κ αλλού η μηχανή. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 1
andrapos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Εγώ στην πάπια πάντως αλλάζω τα λάδια κάθε 2-3 χρόνια και η ανάρτηση γίνεται καινούρια.Αν έχεις κάποια βασικά εργαλεία και πιάνουν λίγο τα χέρια σου δεν είναι πολύ δύσκολο.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα