skiabox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Το καφάο που ανήκω έχει πλέον αρχίσει να λειτουργεί μετά το πέρασμα οπτικών ινών και ρεύματος (έστησα και αυτί και ακούγεται κανονικά). Υπηρεσίες πότε υπολογίζετε να δω; Στον cosmote vdsl wizard είμαι ακόμα μη διαθέσιμος! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από skiabox
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Φίλε τις έχω τις λίστες από την στιγμή που βγήκαν. Η καμπίνα αυτή όπως και αρκετές άλλες στην περιοχή είναι εκτός ανάθεσης. Ο αριθμός είναι 159 και ανήκει στο κέντρο Μεταμόρφωση Λάρισας. Να συμπληρώσω ακόμα ότι η καμπίνα πρωτοστήθηκε Μάρτιο του 2018 οπότε δεν νομίζω να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ από το στήσιμο μέχρι την τελική εμπορική διάθεση υπηρεσιών!
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Ένα παλικάρι σε άλλο forum μου είπε ότι έκαναν 15 μέρες να το εμφανίσουν στον wizard. Αυτό το διάστημα κάνουν οι τεχνικοί κάποιους ελέγχους του είχαν πει. Μου φαίνεται απολύτως λογικό οπότε απλά περιμένω και μπαίνω κάθε μέρα στον wizard της cosmote και τσεκάρω! Και κάτι άλλο. Η φωτογραφία που πόσταρα πιστεύω δείχνει την μοναδικότητα του Ελληνικού πολιτισμού το 2019. Όπως και στην αρχαιότητα έτσι και τώρα μοναδικοί στον πλανήτη είμαστε με αυτά τα χαρακτηριστικά!
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρέπει να βάλω φώτο από τη δίκη μου καμπίνα φαίνονται να κρέμονται κάτω μισοκομμένα τα λάστιχα που πρέπει να κλείνουν τα διάκενα γύρω από τις πόρτες για να μη μπαίνει μέσα υγρασία ; Άσε που μια βλαμμένη το χει γεμίσει γατοσπιτα για τα αδέσποτα . Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Πρέπει να βάλω φώτο από τη δίκη μου καμπίνα φαίνονται να κρέμονται κάτω μισοκομμένα τα λάστιχα που πρέπει να κλείνουν τα διάκενα γύρω από τις πόρτες για να μη μπαίνει μέσα υγρασία ; Άσε που μια βλαμμένη το χει γεμίσει γατοσπιτα για τα αδέσποτα . Κοινωνία Mad Max κανονικά. Μετά και την βαρβάτη δεύτερη χρεοκοπία που έρχεται θα έρχονται να γυρίζουν ταινίες για δυστοπικούς κόσμους!
afterhours Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στη δικια μου καμπινα αφου τη βαλανε μετα απο ενα 6μηνο-8μηνο εδωσε διαθεσιμοτητα VDSL (Καμπινα ΟΤΕ αλλα εχω παροχο νοβα) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από afterhours
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, afterhours είπε Στη δικια μου καμπινα αφου τη βαλανε μετα απο ενα 6μηνο-8μηνο εδωσε διαθεσιμοτητα VDSL (Καμπινα ΟΤΕ αλλα εχω παροχο νοβα) Εγώ μιλάω για καμπίνα που έχει μπει σε λειτουργία όμως.
afterhours Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, skiabox είπε Εγώ μιλάω για καμπίνα που έχει μπει σε λειτουργία όμως. Aμα εχει μπει σε λειτουργια τοτε εισαι σε καλο δρομο...υπομονη και συνεχεια αναεωση στη διαθεσιμοτητα απο ΟΤΕ η οποιος αλλος παροχος δωσει απο την καμπινα αυτη... Παρε και τηλεφωνο στον ΟΤΕ γιατι μπορει να εχει διαθεσιμοτητα αλλα να μην φαινεται ακομα στο συστημα.... Εμενα η δικια μου καμπινα δινει και 100αρα αν επελεγα ΟΤΕ σαν παροχο αλλα η νοβα δυστυχως δινει μεχρι 50... (παλι καλα που δινω λιγα χρηματα--λογω grandfathered παλιου προγραμματος)
skiabox Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 100άρα υπερβολή μου φαίνεται να και μπορώ να έχω ότι ταχύτητα θέλω μιας και είμαι 15 μέτρα από το καφάο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα