papoys1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, LouCi4er είπε Εργοστασιακα αμορτισερ θα βρεις μονο στην αντιπροσωπια,μην κανεις καν τον κοπο να πας να ρωτησεις,στοιχιζουν πιο πολυ απο το αυτοκινητο σου.Βασικα σε αυτα τα χρηματα οποια αναρτηση και να παρεις το ιδιο ειναι.Sachs,Kayaba(excel),bilstein(μαυρα) παρε τον ενα και βαρα τον αλλο.Πρεπει να ανεβεις κατηγορια για να παρεις κατι ποιοτικο,αξιοπιστο,αποδοτικο.Πχ τα bilstein τα κιτρινα ειναι κορυφη,τα Kayaba τα AGX ειναι κορυφη,τα Koni τα κιτρινα ειναι κορυφη αλλα δεν πλησιαζονται απο τιμες. Εργοστασιακά τα ακούω σαν ανέκδοτο.Είχα πάει για τα δικά μου opel vectra c σε επίσημη αντιπροσωπεία και μου έβγαλε ένα κοντύλι 550 με ευθυγράμμιση.Αμάξι καινούργιο έπαιρνα. Όπως είπα πήρα τα KYB 170 τότε (τώρα κάνουν 202) είχα δώσει σε ένα φιλαράκι 30 ευρώ για πέρασμα και 30 για ευθυγμάμιση (μαύρα άσπρα ήθελε 50) 230 το πακέτο. 5 ώρες πριν, christopher0016 είπε Καί πάλι πολλά ζητάει 205 τα βρίσκεις λιανική εσύ. Ο μάστορας τα περνει χονδρική πολύ φτηνότερα άρα πάλι κέρδος βγάζει αυτό λέω.. Η πλάκα πριν περάσω τα δικά μου είχα πάει σε ένα άλλο συνεργείο να τα αγοράσει - περάσει αυτός και μου έβγαλε για τα ίδια 360 συν την ευθυγράμιση δική μου γιατί δεν είχε 390 δηλαδή. Τα είχε παραγγείλει ένας φίλος λαστιχάς και ο έμπορος επειδή νόμιζε ότι τα έπαινε να τα περάσει αυτός του λέει 170 για σένα 310 για τον πελάτη.Δηλαδή 140 αμέσως και ξεκούραστα στη τσέπη του μάστορα + τα άλλα που θα έβαζε αυτός. Βέβαια τώρα κάποιοι μαστόροι έχουν ρίξει νερό στο κρασί τους και δεν κάνουν τέτοια γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος ξύπνησε και κοιτάει ίντερνετ αλλά κάποιοι ζουν ακόμη σε κείνη τη χρυσή εποχή που έγδερναν τον πελάτη όταν έμπαινε στο συνεργείο και έφευγε από αυτό χωρίς σώβρακο. 7 ώρες πριν, costacurta είπε Θα το ελενξω ένας με είπε φοράει Μονρόε αλλά δεν ξέρω αν είναι τα απλά η τα ρεφλεξ. Στο νετ ρε μαν είναι τιμή κατά παραγγελία. Θέλει πέρασμα και ευθυγράμμιση... Και έτσι να τα παραγγείλω το ίδιο πάει και πιο ακριβά αν υπολογίσεις ότι κάποιοι μηχανικοί πληρώνουν χονδρική. Κάθε όταν σε κάνει σαν τραμπολινο /εμένα έβγαλε 15 πλας χρόνια άλλους 10 αλλούς 5 άλλους σε χιλιόμετρα και άλλοι δεν αλλάζουν ποτέ. Μην πολυπλατιαζουμε μάγκες οποίος έχει μοντέλο και φοράει κάτι συγκεκριμένο να μας πει πως πάει Φίλε τα αμορτισέρ δεν τα μετράμε με τα χρόνια.Άλλος σε 10 χρόνια κάνει 70.000 χιλιόμετρα άλλος 170.000 άλλος 250.000 . Άλλος τα περπατάει μόνο σε άσφαλτο άλλος πάει σε κακοτράχαλα μονοπάτια.Έτσι δεν έχουν την ίδια φθορά.Όπως σου είπα μια χαρά είναι τα ΚΥΒ μου έχουν βγάλει ήδη 170.000 χιλιόμετρα τα δικά του 90.000.Τώρα ψάχνομαι είναι τα bilstein σε προσφορά 164 ευρώ αλλά τα φοβάμαι.Αν έχει κάποιος τέτοια ας μας πει απόψεις. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 3
christopher0016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, papoys1 είπε Η πλάκα πριν περάσω τα δικά μου είχα πάει σε ένα άλλο συνεργείο να τα αγοράσει - περάσει αυτός και μου έβγαλε για τα ίδια 360 συν την ευθυγράμιση δική μου γιατί δεν είχε 390 δηλαδή. Τα είχε παραγγείλει ένας φίλος λαστιχάς και ο έμπορος επειδή νόμιζε ότι τα έπαινε να τα περάσει αυτός του λέει 170 για σένα 310 για τον πελάτη.Δηλαδή 140 αμέσως και ξεκούραστα στη τσέπη του μάστορα + τα άλλα που θα έβαζε αυτός. Βέβαια τώρα κάποιοι μαστόροι έχουν ρίξει νερό στο κρασί τους και δεν κάνουν τέτοια γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος ξύπνησε και κοιτάει ίντερνετ αλλά κάποιοι ζουν ακόμη σε κείνη τη χρυσή εποχή που έγδερναν τον πελάτη όταν έμπαινε στο συνεργείο και έφευγε από αυτό χωρίς σώβρακο. Φίλε τα αμορτισέρ δεν τα μετράμε με τα χρόνια.Άλλος σε 10 χρόνια κάνει 70.000 χιλιόμετρα άλλος 170.000 άλλος 250.000 . Άλλος τα περπατάει μόνο σε άσφαλτο άλλος πάει σε κακοτράχαλα μονοπάτια.Έτσι δεν έχουν την ίδια φθορά.Όπως σου είπα μια χαρά είναι τα ΚΥΒ μου έχουν βγάλει ήδη 170.000 χιλιόμετρα τα δικά του 90.000.Τώρα ψάχνομαι είναι τα bilstein σε προσφορά 164 ευρώ αλλά τα φοβάμαι.Αν έχει κάποιος τέτοια ας μας πει απόψεις. Βγάζουν καλό μεροκάματο από τα ανταλλακτικά παλιότερα όπως λες πάρτυ κάνανε.. τώρα δεν τούς περνει γιατί τα ψάχνουμε και δεν παίζουν λεφτά για πέταμα.. Κάτσε γιατί πολυπλατιαζουμε τώρα στο θέμα του TS ! 1! ! 1
Narayan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, christopher0016 είπε Όταν κοπάνανε όταν δεν έχουν απόσβεση όταν νιώθεις βάρκα στον γυαλο. Συνήθως βγάζουν 70 80k ΚΤΕΟ και μαγαζιά που ασχολούνται με αναρτήσεις έχουν αμορτισομετρο Στο δικό μου Ν16 έχουν κρατήσει 215.000 χλμ ήδη, πέρασα και ΚΤΕΟ τον περασμένο μήνα χωρίς πρόβλημα. 1
costacurta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, christopher0016 είπε Κάτσε γιατί πολυπλατιαζουμε τώρα στο θέμα του TS ! 1! ! Χαχαχα δεν μαλώνω νταξει απλά καμία φόρα χάνεται η μπάλα. Λοιπον αντιπροσωπεία αθάνατη... 167χ2 τα μπροστά 67χ2 τα πίσω. Μόνο τά αμορτισέρ, δήλ με πέρασμα και ευθ πάει στο 600αρι. Στην ερώτηση ποια μάρκα είναι αρνήθηκε να μου απαντήσει,μετά μου είπε μάρκα νισσαν,αυτα που βάζει. Άρα και γω πάω για Kayaba. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από costacurta 1
LouCi4er Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, papoys1 είπε Εργοστασιακά τα ακούω σαν ανέκδοτο.Είχα πάει για τα δικά μου opel vectra c σε επίσημη αντιπροσωπεία και μου έβγαλε ένα κοντύλι 550 με ευθυγράμμιση.Αμάξι καινούργιο έπαιρνα. Όπως είπα πήρα τα KYB 170 τότε (τώρα κάνουν 202) είχα δώσει σε ένα φιλαράκι 30 ευρώ για πέρασμα και 30 για ευθυγμάμιση (μαύρα άσπρα ήθελε 50) 230 το πακέτο. Η πλάκα πριν περάσω τα δικά μου είχα πάει σε ένα άλλο συνεργείο να τα αγοράσει - περάσει αυτός και μου έβγαλε για τα ίδια 360 συν την ευθυγράμιση δική μου γιατί δεν είχε 390 δηλαδή. Τα είχε παραγγείλει ένας φίλος λαστιχάς και ο έμπορος επειδή νόμιζε ότι τα έπαινε να τα περάσει αυτός του λέει 170 για σένα 310 για τον πελάτη.Δηλαδή 140 αμέσως και ξεκούραστα στη τσέπη του μάστορα + τα άλλα που θα έβαζε αυτός. Βέβαια τώρα κάποιοι μαστόροι έχουν ρίξει νερό στο κρασί τους και δεν κάνουν τέτοια γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος ξύπνησε και κοιτάει ίντερνετ αλλά κάποιοι ζουν ακόμη σε κείνη τη χρυσή εποχή που έγδερναν τον πελάτη όταν έμπαινε στο συνεργείο και έφευγε από αυτό χωρίς σώβρακο. Φίλε τα αμορτισέρ δεν τα μετράμε με τα χρόνια.Άλλος σε 10 χρόνια κάνει 70.000 χιλιόμετρα άλλος 170.000 άλλος 250.000 . Άλλος τα περπατάει μόνο σε άσφαλτο άλλος πάει σε κακοτράχαλα μονοπάτια.Έτσι δεν έχουν την ίδια φθορά.Όπως σου είπα μια χαρά είναι τα ΚΥΒ μου έχουν βγάλει ήδη 170.000 χιλιόμετρα τα δικά του 90.000.Τώρα ψάχνομαι είναι τα bilstein σε προσφορά 164 ευρώ αλλά τα φοβάμαι.Αν έχει κάποιος τέτοια ας μας πει απόψεις. Παππου τα λες ωραια,μ' αρεσεις να πουμε.😍.Τωρα στο θεμα μας αν κοιτας για τα bilstein τα μαυρα εγω σου λεω παρτα.Δεν ειναι η ποιοτητα των κιτρινων σε καμια περιπτωση,ουτε κατα διανοια αλλα σε σχεση με τα Kayaba φτιαχνουν πιο ποιοτικη αναρτηση.Πιο ανετη και πιο βολτισια. 1
meletis_m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Τα Kyb excel θεωρουνται οεμ αντικατάστασης ,εγω αυτά έβαλα στo Accord . Είναι λίγο πιο σκληρά, απο τιμές τα βρίσκεις απο 250-280€ Δές μήπως θέλει και μαζεμα το σύστημα διεύθυνσης ( μπαλάκια ψαλιδιών , ψαλίδια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα