costacurta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Παίδες χρειάζομαι άμεσα αλλαγή αμορτισέρ. Αυτοκίνητο αλμερα ν16 2003. Δεν θα βάλω μπιλιστειν η κάτι πανάκριβο. Έχω ένα μπατζετ 250 έστω 300 με την ευθυγράμμιση Μαξ. Δεν ψάχνω τρελά κρατήματα και αποσβέσεις ένα συμβατικό αμάξι έχω για σπίτι δουλειά. Προς κατόχους ανάλογου μοντέλο προτείνεται μου κάνα αμορτισέρ. Λίγο έψαξα τα καγιαμπα xl G είναι δημοφιλή.Τα έχει κανείς είναι αξιόπιστα?Κάνα άλλο??
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, costacurta είπε Παίδες χρειάζομαι άμεσα αλλαγή αμορτισέρ. Αυτοκίνητο αλμερα ν16 2003. Δεν θα βάλω μπιλιστειν η κάτι πανάκριβο. Έχω ένα μπατζετ 250 έστω 300 με την ευθυγράμμιση Μαξ. Δεν ψάχνω τρελά κρατήματα και αποσβέσεις ένα συμβατικό αμάξι έχω για σπίτι δουλειά. Προς κατόχους ανάλογου μοντέλο προτείνεται μου κάνα αμορτισέρ. Λίγο έψαξα τα καγιαμπα xl G είναι δημοφιλή.Τα έχει κανείς είναι αξιόπιστα?Κάνα άλλο?? Το εργοστασιακό στήσιμο ήταν αρκετά καλό, και σχετικά άνετο. Δεν θες να βάλεις τα ορίτζιναλ; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Sheogorath
christopher0016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλά είναι τα kyb φτηνά και προσιτά αλλά είναι λίγο σκληρά πάντως. Τα γνήσια πόσο έχουν; 1
costacurta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Το εργοστασιακό στήσιμο ήταν αρκετά καλό, και σχετικά άνετο. Δεν θες να βάλεις τα ορίτζιναλ; Δεν έχω θέμα τα εργοστασιακά μου βγάλαν 15 χρόνια. Αλλά ποια είναι?? Οι έμποροι λένε δεν δουλεύουν εργοστασιακά 5 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Καλά είναι τα kyb φτηνά και προσιτά αλλά είναι λίγο σκληρά πάντως. Τα γνήσια πόσο έχουν; Τι εννοείς τα γνήσια? Τα εργοστασιακά δεν γνωρίζω ποια είναι. Αν λες για τα kyb xl g γύρω στα 250 σε μηχανικό πέρασμα αλλά +30 μετά ευθυγράμμιση η αντίστοιχα απευθείας 280 σε βουλκανιζατερ μαζί με ευθ. Εκεί παίζουν. Τα έχεις? Τι εννοείς σκληρά - καλύτερα κρατήματα και άμεση απόσβεση αλλά κάπως πιο έντονα για μένα στη καμπίνα ? Δεν με πολυνοιαζουν αυτά. Να μην χρειαστώ αμορτισέρ σε 2.5 χρόνια πάλι με νοιάζει δήλ να αντέξουν Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από costacurta
christopher0016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, costacurta είπε Δεν έχω θέμα τα εργοστασιακά μου βγάλαν 15 χρόνια. Αλλά ποια είναι?? Οι έμποροι λένε δεν δουλεύουν εργοστασιακά Τι εννοείς τα γνήσια? Τα εργοστασιακά δεν γνωρίζω ποια είναι. Αν λες για τα kyb xl g γύρω στα 250 σε μηχανικό πέρασμα αλλά +30 μετά ευθυγράμμιση η αντίστοιχα απευθείας 280 σε βουλκανιζατερ μαζί με ευθ. Εκεί παίζουν Γνήσια εννοώ τα εργοστασιακά. Ρώτα σε αντιπροσωπεία πόσο έχουν τα γνήσια. Τα Excell άμα ψάξεις στο internet θα τα βρεις σε καλύτερη τιμή. 1
The_Judas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Τα αμορτισέρ πότε πρέπει να τα αλλάζουμε; Πότε το καταλαβαίνουμε ότι έχουν θέμα; 1
christopher0016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε Τα αμορτισέρ πότε πρέπει να τα αλλάζουμε; Πότε το καταλαβαίνουμε ότι έχουν θέμα; Όταν κοπάνανε όταν δεν έχουν απόσβεση όταν νιώθεις βάρκα στον γυαλο. Συνήθως βγάζουν 70 80k ΚΤΕΟ και μαγαζιά που ασχολούνται με αναρτήσεις έχουν αμορτισομετρο Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από christopher0016 1
costacurta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε Γνήσια εννοώ τα εργοστασιακά. Ρώτα σε αντιπροσωπεία πόσο έχουν τα γνήσια. Τα Excell άμα ψάξεις στο internet θα τα βρεις σε καλύτερη τιμή. Θα το ελενξω ένας με είπε φοράει Μονρόε αλλά δεν ξέρω αν είναι τα απλά η τα ρεφλεξ. Στο νετ ρε μαν είναι τιμή κατά παραγγελία. Θέλει πέρασμα και ευθυγράμμιση... Και έτσι να τα παραγγείλω το ίδιο πάει και πιο ακριβά αν υπολογίσεις ότι κάποιοι μηχανικοί πληρώνουν χονδρική. 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε Τα αμορτισέρ πότε πρέπει να τα αλλάζουμε; Πότε το καταλαβαίνουμε ότι έχουν θέμα; Κάθε όταν σε κάνει σαν τραμπολινο /εμένα έβγαλε 15 πλας χρόνια άλλους 10 αλλούς 5 άλλους σε χιλιόμετρα και άλλοι δεν αλλάζουν ποτέ. Μην πολυπλατιαζουμε μάγκες οποίος έχει μοντέλο και φοράει κάτι συγκεκριμένο να μας πει πως πάει
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, costacurta είπε Θα το ελενξω ένας με είπε φοράει Μονρόε αλλά δεν ξέρω αν είναι τα απλά η τα ρεφλεξ. Στο νετ ρε μαν είναι τιμή κατά παραγγελία. Θέλει πέρασμα και ευθυγράμμιση... Και έτσι να τα παραγγείλω το ίδιο πάει και πιο ακριβά αν υπολογίσεις ότι κάποιοι μηχανικοί πληρώνουν χονδρική. Κάθε όταν σε κάνει σαν τραμπολινο /εμένα έβγαλε 15 πλας χρόνια άλλους 10 αλλούς 5 άλλους σε χιλιόμετρα και άλλοι δεν αλλάζουν ποτέ. Μην πολυπλατιαζουμε μάγκες οποίος έχει μοντέλο και φοράει κάτι συγκεκριμένο να μας πει πως πάει Kαι απο μενα, ρώτα αντιπροσωπία για γνήσια. Θα σε βγάλουν όσο το υπόλοιπο αμάξι. 1
papoys1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, costacurta είπε Δεν έχω θέμα τα εργοστασιακά μου βγάλαν 15 χρόνια. Αλλά ποια είναι?? Οι έμποροι λένε δεν δουλεύουν εργοστασιακά Τι εννοείς τα γνήσια? Τα εργοστασιακά δεν γνωρίζω ποια είναι. Αν λες για τα kyb xl g γύρω στα 250 σε μηχανικό πέρασμα αλλά +30 μετά ευθυγράμμιση η αντίστοιχα απευθείας 280 σε βουλκανιζατερ μαζί με ευθ. Εκεί παίζουν. Τα έχεις? Τι εννοείς σκληρά - καλύτερα κρατήματα και άμεση απόσβεση αλλά κάπως πιο έντονα για μένα στη καμπίνα ? Δεν με πολυνοιαζουν αυτά. Να μην χρειαστώ αμορτισέρ σε 2.5 χρόνια πάλι με νοιάζει δήλ να αντέξουν Μια χαρά είναι τα KYB.τα φοράω στο opel vectra που είναι και βαρύ 175.000. Το καλοκαίρι πέρασα ΚΤΕΟ και όπως μου είπε ο φίλος που το πέρασε ήταν σε πολύ καλή κατάσταση ακόμη γιατί τον ρώτησα μήπως είναι πεσμένα και θέλουν αλλαγή. Τα είχα πάρει μόνος 170 + 60 που έδωσα για τοποθέτηση-ευθυγράμιση πριν 8 περίπου χρόνια.Τα δικά του ειδικά τα πίσω στις 95.000 χιλιόμετρα είχαν βγει οφ και έτσι τα άλλαξα όλα μαζί. 1
christopher0016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, costacurta είπε Θα το ελενξω ένας με είπε φοράει Μονρόε αλλά δεν ξέρω αν είναι τα απλά η τα ρεφλεξ. Στο νετ ρε μαν είναι τιμή κατά παραγγελία. Θέλει πέρασμα και ευθυγράμμιση... Και έτσι να τα παραγγείλω το ίδιο πάει και πιο ακριβά αν υπολογίσεις ότι κάποιοι μηχανικοί πληρώνουν χονδρική. Κάθε όταν σε κάνει σαν τραμπολινο /εμένα έβγαλε 15 πλας χρόνια άλλους 10 αλλούς 5 άλλους σε χιλιόμετρα και άλλοι δεν αλλάζουν ποτέ. Μην πολυπλατιαζουμε μάγκες οποίος έχει μοντέλο και φοράει κάτι συγκεκριμένο να μας πει πως πάει Ρε μαν ο έμπορος τα περνει χονδρική αλλά η πλειοψηφία βάζει καπέλο.. οπότε εάν τα πάρεις μόνος σου θα σου βγουν πιο φτηνά με την τοποθέτηση + ευθυγράμμιση 2
LouCi4er Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, costacurta είπε Παίδες χρειάζομαι άμεσα αλλαγή αμορτισέρ. Αυτοκίνητο αλμερα ν16 2003. Δεν θα βάλω μπιλιστειν η κάτι πανάκριβο. Έχω ένα μπατζετ 250 έστω 300 με την ευθυγράμμιση Μαξ. Δεν ψάχνω τρελά κρατήματα και αποσβέσεις ένα συμβατικό αμάξι έχω για σπίτι δουλειά. Προς κατόχους ανάλογου μοντέλο προτείνεται μου κάνα αμορτισέρ. Λίγο έψαξα τα καγιαμπα xl G είναι δημοφιλή.Τα έχει κανείς είναι αξιόπιστα?Κάνα άλλο?? Τα Kayaba ειναι οτι πιο αξιοπιστο μπορεις να παρεις μετα το εργοστασιακο αμορτισερ.Θα το βαλεις δλδ στο αυτοκινητο και θα σου βγαλει 50-80.000χλμ.Δεν ειναι ποιοτικο ομως,δεν φτιαχνει ποιοτικη αναρτηση.Ειναι σκληρο οπως ειπε καποιος πιο πανω αλλα δεν σημαινει οτι επειδη ειναι λιγο πιο σκληρο απο το μανατο αμορτισερ ή απο ενα bilstein μαυρο πχ,εχει και καλητερη συμπεριφορα στο δρομο.Εχει την ιδια συμπεριφορα με μια sachs αναρτηση,με την μανατη,με Bilstein μαυρο απλα ειναι πιο σκληρα και αυτο γινεται αισθητο απο τον κατοχο του αυτοκινητου.Απλα το προτιμουνε οι περισσοτεροι διοτι πραγματικα ειναι οτι πιο αξιοπιστο μπορει να παρει καποιος απο το εμποριο.Μου εχει τυχει bilstein μαυρο να βγαλει λαδι σε 5000χλμ. Εργοστασιακα αμορτισερ θα βρεις μονο στην αντιπροσωπια,μην κανεις καν τον κοπο να πας να ρωτησεις,στοιχιζουν πιο πολυ απο το αυτοκινητο σου.Βασικα σε αυτα τα χρηματα οποια αναρτηση και να παρεις το ιδιο ειναι.Sachs,Kayaba(excel),bilstein(μαυρα) παρε τον ενα και βαρα τον αλλο.Πρεπει να ανεβεις κατηγορια για να παρεις κατι ποιοτικο,αξιοπιστο,αποδοτικο.Πχ τα bilstein τα κιτρινα ειναι κορυφη,τα Kayaba τα AGX ειναι κορυφη,τα Koni τα κιτρινα ειναι κορυφη αλλα δεν πλησιαζονται απο τιμες. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από LouCi4er 1
costacurta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Ρε μαν ο έμπορος τα περνει χονδρική αλλά η πλειοψηφία βάζει καπέλο.. οπότε εάν τα πάρεις μόνος σου θα σου βγουν πιο φτηνά με την τοποθέτηση + ευθυγράμμιση Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς το ανέλυσα με τιμές ήδη. Φθηνότερη τιμή ίντερνετ αν τα αγοράσω μόνος όπως λες 205+μεταφορικά κατωτερη τιμή του ανταλλακτικόυ και μόνον. Και μετά πληρώνω έξτρα 50 για πέρασμα και 20 με 30 για ευθυγράμμιση. Σύνολο πόσο κάνει? 280 περίπου. Ο μηχανικός τα δίνει 250 χώρις ευθυγράμμιση απλά τα περνάει. Ο λάστιχας τα δίνει 280 με πέρασμα και ευθυγράμμιση. Και στις 3 περιπτώσεις είναι το ίδιο. Έστω να βρεις δικό σου μηχανικό να στα βάλει με 40 και δικό σου βουλκανιζατερ να στα βάλει με 20 θα πάει το κατώτερο 275. Να κάνω τριπλή διαδικασία για 5 ευρώ και αν? Πως σου βγαίνει πιο φθηνά εσένα??? 59 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μια χαρά είναι τα KYB.τα φοράω στο opel vectra που είναι και βαρύ 175.000. Το καλοκαίρι πέρασα ΚΤΕΟ και όπως μου είπε ο φίλος που το πέρασε ήταν σε πολύ καλή κατάσταση ακόμη γιατί τον ρώτησα μήπως είναι πεσμένα και θέλουν αλλαγή. Τα είχα πάρει μόνος 170 + 60 που έδωσα για τοποθέτηση-ευθυγράμιση πριν 8 περίπου χρόνια.Τα δικά του ειδικά τα πίσω στις 95.000 χιλιόμετρα είχαν βγει οφ και έτσι τα άλλαξα όλα μαζί. Έγινε θενκς αυτά θα βάλω λογικά τα βλέπω παντού να παίζουν από παλιά μάλλον θεωρούνται σαν vfm. Τα έχω σαν πρώτη επιλογή. Απλά ήμουν ανάμεσα σε αυτά και τα μονρε ρεφλεξ που είναι ίδια τιμή. Αν έχει κανείς εμπειρία με τα ρεφλεξ ας μας πει 9 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Τα Kayaba ειναι οτι πιο αξιοπιστο μπορεις να παρεις μετα το εργοστασιακο αμορτισερ.Θα το βαλεις δλδ στο αυτοκινητο και θα σου βγαλει Εργοστασιακα αμορτισερ θα βρεις μονο στην αντιπροσωπια,μην κανεις καν τον κοπο να πας να ρωτησεις,στοιχιζουν πιο πολυ απο το αυτοκινητο σου. Έγινε εκεί θα καταλήξω θενκς για την ενημέρωση . Θα κάνω έτσι μια ερώτηση για τα τυπικά αύριο από περιέργεια στη νισσαν
vision Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε το Kayaba XL G σύμφωνα με το αμάξι σου, το budget σου και τον τρόπο οδήγησης, είναι οτι πιο must μπορείς να βάλεις. Θυμίσου να τσεκάρεις και τα bump stop, μπορεί να θέλουν κι αυτά αλλαγή, καλό είναι να αλλαχθούν. Δεν θα έλεγα πως είναι σκληρά αμορτισέρ, ισορροπούν μεταξύ μαλακής και σκληρής ρύθμισης και θα κρατήσουν για αρκετές χιλιαδες χιλιόμετρα (αρκεί κι εσύ να μην οδηγείς συνέχεια σε χωματόδρομους). Δεν θα σε προδόσουν, σπορ οδήγηση όμως δεν προσφέρουν σε καμία περίπτωση. Σε συνδιασμό όμως με χαμηλότερου προφίλ ελαστικό βελτιώνονται τα πράγματα προς το καλύτερο (είπες όμως πως δεν ψάχνεις τα όρια του αυτοκινήτου - και καλά κάνεις). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από vision 1
christopher0016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, costacurta είπε τα έχεις? Τι εννοείς σκληρά - καλύτερα κρατήματα και άμεση απόσβεση αλλά κάπως πιο έντονα για μένα στη καμπίνα ? Δεν με πολυνοιαζουν αυτά. Να μην χρειαστώ αμορτισέρ σε 2.5 χρόνια πάλι με νοιάζει δήλ να αντέξουν Τα έχω φάει στα μούτρα όταν έκαναν αλλαγή αμορτισέρ στα αυτοκίνητα που δούλευα όλοι οι ιδιοκτήτες kyb έβαζαν. καλά στριφτερα αλλά για μένα καθόλου άνετα δεν είναι μαλακή ανάρτηση. Δεν απορροφάει κραδασμούς σε σχέση πχ με τα sachs που είναι πιο μαλακά. Έχουν πολύ καλό κράτημα πάντως για τα λεφτά τους. 6 ώρες πριν, costacurta είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς το ανέλυσα με τιμές ήδη. Φθηνότερη τιμή ίντερνετ αν τα αγοράσω μόνος όπως λες 205+μεταφορικά κατωτερη τιμή του ανταλλακτικόυ και μόνον. Και μετά πληρώνω έξτρα 50 για πέρασμα και 20 με 30 για ευθυγράμμιση. Σύνολο πόσο κάνει? 280 περίπου. Ο μηχανικός τα δίνει 250 χώρις ευθυγράμμιση απλά τα περνάει. Ο λάστιχας τα δίνει 280 με πέρασμα και ευθυγράμμιση. Και στις 3 περιπτώσεις είναι το ίδιο. Έστω να βρεις δικό σου μηχανικό να στα βάλει με 40 και δικό σου βουλκανιζατερ να στα βάλει με 20 θα πάει το κατώτερο 275. Να κάνω τριπλή διαδικασία για 5 ευρώ και αν? Πως σου βγαίνει πιο φθηνά εσένα??? Έγινε θενκς αυτά θα βάλω λογικά τα βλέπω παντού να παίζουν από παλιά μάλλον θεωρούνται σαν vfm. Τα έχω σαν πρώτη επιλογή. Απλά ήμουν ανάμεσα σε αυτά και τα μονρε ρεφλεξ που είναι ίδια τιμή. Αν έχει κανείς εμπειρία με τα ρεφλεξ ας μας πει Έγινε εκεί θα καταλήξω θενκς για την ενημέρωση . Θα κάνω έτσι μια ερώτηση για τα τυπικά αύριο από περιέργεια στη νισσαν Καί πάλι πολλά ζητάει 205 τα βρίσκεις λιανική εσύ. Ο μάστορας τα περνει χονδρική πολύ φτηνότερα άρα πάλι κέρδος βγάζει αυτό λέω.. οκ με της προσφορές που πήρες μια χαρά είναι. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από christopher0016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα