Magdakar1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα , θελω να μου πειτε αν υπάρχει κάποιο προγραμμα που να του δίνω κλειδιά windows και να μου λέει αν είναι σπασμένα η γνήσια η αν ξέρετε καμία σελίδα που μπορώ να βάζω τα κλειδιά. ευχαριστω ...
micos000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν βασικά σπασμένα κλειδιά, όλα τα κλειδιά είναι legit. Κάποια είναι vlk, κάποια είναι oem και κάποια είναι retail. Επίσης έχει educational κλειδιά και enterprise. Και το καθένα έχει τους περιορισμούς του, π.χ. τα oem π.χ. κλειδώνουν στο hardware που ενεργοποιούνται και δε θα λειτουργήσουν σε άλλο hardware. Δε σημαίνει όμως αυτό ότι είναι σπασμένα. Εκτός αν θέλεις να δεις αν ένα κλειδί έχει γίνει black listed, αλλά και πάλι δεν μπορείς να το ελέγξεις έτσι απλά εκτός αν το βάλεις σε εγκατάσταση των windows και σου πει ότι δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από micos000
Magdakar1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Αυτό που θέλω να τσεκάρω στην ουσία είναι να δω κάποια pc αν έχουν σπασμένα η γνήσια windows πέρα του αυτοκόλλητου αν το έχουν δηλαδή η όχι. Έτσι επέλεξα μέσω προγράμματος να τραβήξω όλα τα κλειδιά και να δω αν υπάρχει μέσω κάποιου προγράμματος αν είναι σπασμένα.
kormos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Magdakar1 είπε Αυτό που θέλω να τσεκάρω στην ουσία είναι να δω κάποια pc αν έχουν σπασμένα η γνήσια windows πέρα του αυτοκόλλητου αν το έχουν δηλαδή η όχι. Έτσι επέλεξα μέσω προγράμματος να τραβήξω όλα τα κλειδιά και να δω αν υπάρχει μέσω κάποιου προγράμματος αν είναι σπασμένα. Δώσε μας παραπάνω πληροφορίες. Πρόκειται για οικιακή χρήση αυτό που θες;
Magdakar1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Αυτό που θέλω να τσεκάρω στην ουσία είναι να δω κάποια pc αν έχουν σπασμένα η γνήσια windows πέρα του αυτοκόλλητου αν το έχουν δηλαδή η όχι. Έτσι επέλεξα μέσω προγράμματος να τραβήξω όλα τα κλειδιά και να δω αν υπάρχει μέσω κάποιου προγράμματος αν είναι σπασμένα. 12 ώρες πριν, kormos είπε Δώσε μας παραπάνω πληροφορίες. Πρόκειται για οικιακή χρήση αυτό που θες; Ειναι για εταιρεία, θέλω μα τσεκάρω αν είναι πειρατικά η γνήσια τα μηχανήματα σε περίπτωση ελέγχου
dpolal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Magdakar1 είπε Ειναι για εταιρεία, θέλω μα τσεκάρω αν είναι πειρατικά η γνήσια τα μηχανήματα σε περίπτωση ελέγχου Αν έχεις τα τιμολόγια αγοράς των Η/Υ όπου αναφέρεται και το ΛΣ τότε είσαι καλυμμένος. Ακόμα και όλα τα καρτελάκια της MS να υπάρχουν επάνω σε όλα τα πισί, χωρίς τα τιμολόγια θα είχες θέμα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από dpolal
kormos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Magdakar1 είπε Αυτό που θέλω να τσεκάρω στην ουσία είναι να δω κάποια pc αν έχουν σπασμένα η γνήσια windows πέρα του αυτοκόλλητου αν το έχουν δηλαδή η όχι. Έτσι επέλεξα μέσω προγράμματος να τραβήξω όλα τα κλειδιά και να δω αν υπάρχει μέσω κάποιου προγράμματος αν είναι σπασμένα. Ειναι για εταιρεία, θέλω μα τσεκάρω αν είναι πειρατικά η γνήσια τα μηχανήματα σε περίπτωση ελέγχου Ωραια, εφόσον είναι για εταιρία αν είναι μικρή επιχείρηση και οι αδειες δεν είναι VL τότε κοιτάς τα κλειδιά από τα τιμολόγια αγοράς και τα αντικαθιστάς μέσω cmd/reg. Ειναι πολλά τα «τερματικά»;
dpolal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kormos είπε Ωραια, εφόσον είναι για εταιρία αν είναι μικρή επιχείρηση και οι αδειες δεν είναι VL τότε κοιτάς τα κλειδιά από τα τιμολόγια αγοράς και τα αντικαθιστάς μέσω cmd/reg. Ειναι πολλά τα «τερματικά»; Δεν έχω δεί ποτέ σε τιμολόγιο αγοράς να αναγράφεται το κλειδί ενεργοποίσης για windows ή office. Συνήθως είναι πίσω από αυτοκόλλητο που πρέπει να ξεκολλήσεις για να το δείς. Έχει αλλάξει αυτό;;;
kormos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, dpolal είπε Δεν έχω δεί ποτέ σε τιμολόγιο αγοράς να αναγράφεται το κλειδί ενεργοποίσης για windows ή office. Συνήθως είναι πίσω από αυτοκόλλητο που πρέπει να ξεκολλήσεις για να το δείς. Έχει αλλάξει αυτό;;; Έχεις δει τιμολόγιο εταιριών με άδειες χρήσης;
dpolal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, kormos είπε Έχεις δει τιμολόγιο εταιριών με άδειες χρήσης; Ναί αλλά όχι πρόσφατα, για αυτό ρωτάω αν έχει αλλάξει αυτό. Μου φαίνεται περίεργο όμως καθώς με ένα απλό copy του τιμολογίου μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε τα κλειδιά των αδειών και να τις ξαναχρησιμοποιήσει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από dpolal
Magdakar1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Σε κάποια μηχανήματα που έχουν αγοραστεί με pre installed win δεν γράφει καν ότι έχει windows παρότι μπορεί και να έχει. Απλά μέσω προγράμματος έχω πάρει τα κλειδιά από τα bios και ήθελα να τσεκάρω αν είναι σπασμένα η όχι .. ειδικά στα laptop γιατί σε σταθερά θα πρέπει να δω αυτοκόλλητο, όχι βέβαια απαραίτητα ., και επειδή είναι πολλά τα μηχανήματα έψαχνα κάτι εύκολο .
nickk0kkav Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Είναι δεν είναι σπασμένα σε περίπτωση ελέγχου το μόνο που μετράει είναι αν έχεις τιμολόγια για την άδεια χρήσης. Κανονικά στα pre installed pc το τιμολόγιο γράφει αναλυτικά "άδεια χρήσης Windows" πχ 100€ (η οτιδήποτε). Αν δεν φαίνεται στο τιμολόγιο μπλέκεις.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 9:01 ΠΜ, Magdakar1 είπε Αυτό που θέλω να τσεκάρω στην ουσία είναι να δω κάποια pc αν έχουν σπασμένα η γνήσια windows πέρα του αυτοκόλλητου αν το έχουν δηλαδή η όχι. Έτσι επέλεξα μέσω προγράμματος να τραβήξω όλα τα κλειδιά και να δω αν υπάρχει μέσω κάποιου προγράμματος αν είναι σπασμένα. Ειναι για εταιρεία, θέλω μα τσεκάρω αν είναι πειρατικά η γνήσια τα μηχανήματα σε περίπτωση ελέγχου Σαν εταιρεία κάντε ένα τηλ. στην MS και ρωτήστε για τα κλειδιά. Απλό είναι.
jim_p Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Νωριτερα επεσα πανω σε αυτο εδω, εκει που διαβαζα διαφορα στο reddit. Αν θες ριξτου μια ματια και πες μας αν δουλευει https://github.com/Superfly-Inc/ShowKeyPlus/releases
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα