kostakiss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομαδα ενδιαφερομαι για αγορα οθονης apple carplay και επειδη ειχα προσφατη εμπειρα με pioneer (οχι apple carplay) ,σε σχεση με αλλες επωνυμες,ηταν πολυ πιο άμεση σε απόκριση κτλ. αυτη που κλεινω ειναι η παρακατω και θα ηθελα τις γνωμες σας. https://www.pioneer-car.eu/eur/products/sph-da230dab https://www.skroutz.gr/s/12966692/Pioneer-SPH-DA230DAB.html https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5730759_-sph-da230dab-pioneer.html Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από kostakiss
sargus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Αυτή έβαλα πρόσφατα στο αμάξι της συζύγου. Μετά από λίγο ψάξιμο και κουβέντα με τον τύπο που κάνει τις εγκαταστάσεις, έμεινα με την εντύπωση ότι είναι η πιο value for money οπότε και την επέλεξα. Δεν μπορώ να σου πω αν είναι φοβερή ή όχι καθώς δεν έχω εμπειρία από άλλες. Έχει καλό ήχο και σαν οθόνη είναι ανώτερη από την εργοστασιακή του καινούργιου μου αυτοκινήτου (Honda). Τη χρησιμοποιώ και εγώ με το Apple car play και όλα μια χαρά. Αυτά!
kostakiss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 29 minutes ago, sargus said: Αυτή έβαλα πρόσφατα στο αμάξι της συζύγου. Μετά από λίγο ψάξιμο και κουβέντα με τον τύπο που κάνει τις εγκαταστάσεις, έμεινα με την εντύπωση ότι είναι η πιο value for money οπότε και την επέλεξα. Δεν μπορώ να σου πω αν είναι φοβερή ή όχι καθώς δεν έχω εμπειρία από άλλες. Έχει καλό ήχο και σαν οθόνη είναι ανώτερη από την εργοστασιακή του καινούργιου μου αυτοκινήτου (Honda). Τη χρησιμοποιώ και εγώ με το Apple car play και όλα μια χαρά. Αυτά! 2 ερωτήσεις : 1. Έβαλες κεραία για το Dab+ Που έχει σταθμούς του ραδιοφώνου σε καλύτερη ποιότητα ; 2. Το Spotify που είναι ενσωματωμένο στην πηγή και όχι μέσω CarPlay τι κάνει ακριβως σε σχέση με τη μουσική μέσω Bluetooth ?
sargus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1. Όχι. Δε θυμάμαι γιατί. Ίσως επειδή μένω Κρήτη δεν ασχολήθηκα με αυτό γιατί νομίζω δεν πιάνουμε τίποτα εδώ κάτω. 2. Δε γνωρίζω (θα το τσεκάρω όμως και θα επανέλθω).
kostakiss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, sargus said: 1. Όχι. Δε θυμάμαι γιατί. Ίσως επειδή μένω Κρήτη δεν ασχολήθηκα με αυτό γιατί νομίζω δεν πιάνουμε τίποτα εδώ κάτω. 2. Δε γνωρίζω (θα το τσεκάρω όμως και θα επανέλθω). επισης μπορεις να τσεκαρεις τι παιζει απο βιντεο? δλδ μπορεις να δεις και youtube?
Cygnus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Εγκατάσταση ποιος κάνει άπαξ και το αγοράσεις;
sargus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kostakiss είπε επισης μπορεις να τσεκαρεις τι παιζει απο βιντεο? δλδ μπορεις να δεις και youtube? Θα προσπαθήσω να δω το ΣΚ και θα σου πω. 8 λεπτά πριν, Cygnus είπε Εγκατάσταση ποιος κάνει άπαξ και το αγοράσεις; Κάποιος που βάζει ήχο σε αμάξια, κάποιος ηλεκτρολόγος κτλ. Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να το κάνεις και μόνος σου αν κατέχεις 1-2 πραγματάκια. Απλά συνήθως χρειάζεται και κάποια φάσα για να ταιριάξει στο εκάστοτε αμάξι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 14 hours ago, kostakiss said: 1. Έβαλες κεραία για το Dab+ Που έχει σταθμούς του ραδιοφώνου σε καλύτερη ποιότητα ; Δεν έχουμε ψηφιακό ραδιόφωνο ακόμη στην Ελλάδα! 1
kostakiss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, Cygnus said: Εγκατάσταση ποιος κάνει άπαξ και το αγοράσεις; Συνήθως κάποιος τεχνικός με κόστος 30-40 3 hours ago, billdanos said: Δεν έχουμε ψηφιακό ραδιόφωνο ακόμη στην Ελλάδα! Δεν έχουμε αλλά λόγω ευρωπαϊκής ένωσης στα επόμενα 2 χρόνια θα ενσωματωθεί όποτε είναι μια futureproof αγορά. θελω να κάνω μια τελευταία σημαντική ερώτηση . βρηκα την πηγή αυτή σημαντικά χαμηλότερα στο Ίντερνετ η οποία είναι εισαγωγής από Ευρώπη . σε επικοινωνία μαζί τους μου αναφέρουν ότι η εγγύηση είναι αυτή που ορίζει η pioneer την οποία μπηκα και διάβασα και αναφέρει για ένα χρόνο , ενώ η ευρωπαϊκή νομοθεσία λέει : Δωρεάν, 2ετής εγγύηση για όλα τα προϊόντα Έχετε πάντα το δικαίωμα σε ελάχιστη 2ετή εγγύηση χωρίς καμία επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το αν αγοράσατε το προϊόν στο διαδίκτυο, σε κατάστημα ή με ταχυδρομική παραγγελία. Η 2ετής αυτή εγγύηση είναι το ελάχιστο δικαίωμά σας. Ωστόσο, η νομοθεσία της χώρα σας μπορεί να σας παρέχει επιπλέον προστασία. Τι συμβαίνει τώρα εδώ ; Η pioneer δεν είναι ενημερωμένη γι αυτό;
sargus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/1/2019 στις 10:07 ΜΜ, kostakiss είπε 2. Το Spotify που είναι ενσωματωμένο στην πηγή και όχι μέσω CarPlay τι κάνει ακριβως σε σχέση με τη μουσική μέσω Bluetooth ? Λοιπόν φίλε μου το τσέκαρα αυτό. Αν ανοίξεις την εφαρμογή spotify στην πηγή, σου ξεκινάει την εφαρμογή στο κινητό και παίζει κανονικά μέσω Bluetooth. Είναι τέλειο! Για βίντεο δεν τσέκαρα, δεν ειχα χρόνο αλλά παλαιότερα που είχα συνδέσει ένα σκληρό με ταινίες θυμαμαι ότι μερικές που δοκίμασα τις έπαιζε κανονικά. Λογικά, ακριβείς πληροφορίες για αυτό θα βρεις στη σελίδα της pioneer. 1
kostakiss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, sargus said: Λοιπόν φίλε μου το τσέκαρα αυτό. Αν ανοίξεις την εφαρμογή spotify στην πηγή, σου ξεκινάει την εφαρμογή στο κινητό και παίζει κανονικά μέσω Bluetooth. Είναι τέλειο! Για βίντεο δεν τσέκαρα, δεν ειχα χρόνο αλλά παλαιότερα που είχα συνδέσει ένα σκληρό με ταινίες θυμαμαι ότι μερικές που δοκίμασα τις έπαιζε κανονικά. Λογικά, ακριβείς πληροφορίες για αυτό θα βρεις στη σελίδα της pioneer. Κάτι που είδα ψαχουλεύοντας στο Ίντερνετ , μπορείς μέσω της εφαρμογής της pioneer να βλέπεις YouTube απευθείας στην οθόνη . Επίσης κάτι που παρατήρησα είναι όταν πατάς το κουμπί που σε επαναφέρει στο μενου με τις επιλογές (CarPlay , radio κτλ) κάνει ένα effect σαν fade in το οποίο είναι σα να κολαει , αισθητικά με χάλασε λίγο . Κατά τα αλλά δουλεύει χωρίς lags ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα