Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, alx301 είπε

μιας και που βρηκες ακρη ποιο ειδος ειναι απο τα παιδια παραπανω

θα σου προτείνω να φωνάξεις ενα συνεργείο αμεσα, αυριο να τελιωνεις. Κριμα ειναι να παιδεύεσαι τοσο ψυχολογικα με 50ε πανω κατω καθάρισες. 

Δεν εχω καλες εμπειριες απο συνεργεια παιδια. Ουτε εγω ουτε γνωστοι μου. Ειδικα για τετοιου ειδους εντομα που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους. 

Επισης θα χρειαστει ετσι κι αλλιως να αδειασω τις ντουλαπες που θελω ενα διημερο. Θα παρω αυτο το εντομοκτονο που μου προτεινε ενα παιδι εδω πριν. Θα αφησω και τις σακουλες με τα πραγματα μεσα στο δωματιο ετσι ωστε οτι κι αν ειναι να βγει εκει περα να ψοφησει. Κι αν δε πιασει το φαρμακο αυτο θα ριξω κατσαριδοκτονο (το δοκιμασα στη σακουλα που βρηκα σημερα και ψοφησαν). Αλλα καλου κακου θα δω τις υπολοιπες μερες αν θα μεινουν εκει που ειναι, μηπως "κανουν" τα ψοφια. Το διαβασα κι αυτο.. 

** Ξεχασα να αναφερω οτο βρισκω και αρκετες αραχνουλες.. Και μου κανει εντυπωση ειδικα στο ντουλαπι που ανοιγω συνεχεια (το αλλο λεω αντε νταξει) Δεν εχω ουτε 2 βδομαδες που τα καθαρισα κι εχει παλι αραχνη ατη γνωνια με μικρο ιστο. Οταν ημουν ανηλικο δεν τα πλενα ποτς και δεν ειχα δει ποτε αραχνη.  Ουτε καν το φανταζομουν οτο θα εμπαινε αραχνη σε ντουλαπα που χρησιμοποιω καθημερινα

Επεξ/σία από NiaUu
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε φιλε αυτο δεν ειναι σπιτι,ειναι σταβλος με τοσα εντομα και αραχνες παντου,αν ημουν στην θεση σου θα επαιρνα επειγοντως συνεργειο απολυμανσης,σιγουρα θα ξερουν για τι εντομο ειναι και πως καταπολεμαται.

Η πηγαινε σε καποιον γεωπονο αφου δεν θες συνεργεια απολυμανσης.

Εμενα ειχε γεμισει η πυλωτη με ψυλλους απο αδεσποτες γατες και βρηκα εναν γεωπονο και ηρθε 2-3 φορες και εξαφανιστηκαν ολα και ησυχασα.

Δεν ειναι λυση να ριξεις τοπικα κατσαριδοκτονο η οτι αλλο νομιζεις,το θεμα ειναι να βρουν οι επαγγελματιες αν υπαρχει καποια φωλια η την αιτια που μαζευονται τοσα εντομα.

Επεξ/σία από JERONIMO888
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια.. Καταρρεω.. 

Υπαρχουν στο κρεβατι στο αλλο δωματιο στο κωμωδινο στις ντουλαπες.. Πρεπει να υπαρχουν παντου! Ειναι ακαρεα σκονης 1000% 

Αν παρετε εναν φακο και δεκτε σε μια οχι ανοιχτοχρωμη επιφανεια με το φως προς τα πλαγια οχι πανω στην επιφανεια και κατσετε και συγκεντρωθειτε σε καθε κοκκο σκονης για λιγα δευτερα.. θα δειτε οτι καποιοι απ αυτους κινουνται! 

Επεξ/σία από NiaUu
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν θες, και εχεις τον χρονο και την διαθεση, μπορεις να το προσπαθησεις και μονος σου. 

ομως, οπως σωστα ειπες κανα 2ημερο πρεπει να λειψεις απο το σπιτι. 

γινεται δουλεια και με DIPTRON FOGGER.  ειναι καπνογονο ωστε να παει παντου, και να μπει σε ολες τις χαραμαδες. αλλα το σπιτι θελει σφραγισμα αεροστεγως, για να μην εχεις  απωλειες. πηγαινε σε  ενα καταστημα γεωπονικο ή απολυμανσεων, και ζητα το, αλλα να σου δωσουν και ακριβεις οδηγιες χρησης.   αυτο θελει σφραγισμενο το σπιτι, τουλαχιστον 2 ωρες. μετα θελει καλο αερισμο. για αυτο σου ειπα να μπορεις να λειψεις καλυτερα κανα 2 μερες.  

υπαρχουν και αλλα φαρμακα που μπορεις να κανεις δουλεια, αλλα πιστευω τα καπνογονα, επειδη μπορουν και εισχωρουν σε περισσοτερα μερη, μπορουν να κανουν καλυτερη δουλεια. 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ακάρεα δεν μπορούν να εξαλειφθούν τελείως από ένα σπίτι και υπάρχουν σε όλα τα σπίτια. Απλά κρατάς υπο έλεγχο τον αριθμό τους. Είναι ακίνδυνα, απλά σε μεγάλους αριθμούς μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες σε ευαίσθητα άτομα.

Η καλύτερη μέθοδος είναι η τακτική απορρόφηση της σκόνης στο σπίτι με καλή ηλεκτρική σκούπα. Έμφαση πρέπει να δίνεται στην τακτική αλλαγή των σεντονιών και στη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας στο στρώμα του κρεβατιού, στο οποίο και φωλιάζουν, εκτός και αν το στρώμα είναι 100% latex.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ.

@NiaUu έχεις ψάξει στο Internet (υπάρχουν ενα σωρό πηγές) να δεις τι ακριβώς είναι τα ακάρεα? Μάλλον είσαι σουπερμαν για να μπορείς να τα βλέπεις ακόμα και με μεγεθυντικό φακό! Ακάρεα λίγο πολύ έχουμε όλοι και είναι μάλλον αδύνατον να τα ξεφορτωθούμε, απλά προσπαθούμε να κρατάμε μειωμένους τους πλυθησμούς τους.

Δες παρακάτω αυτό το link μήπως βρεις τα δικά σου κατοικίδια:
http://el.nsns.biz/o-domashnix-nasekomyx_domashnie-nasekomye.html

• Like 3
Δημοσ.

Και μικρόβια υπάρχουν παντού γύρω μας, όπως επίσης και μέσα στο σώμα μας υπάρχουν μερικά δισεκατομμύρια δισσεκατομυρίων μικροοργανισμοί.

Αυτό φίλε μου είναι φυσιολογικό, και μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποια ένδειξη ότι αυτή η κατάσταση στο σπίτι σου δεν είναι φυσιολογική.

Οπότε πρέπει για αρχή να ηρεμήσεις, και να προσπαθήσεις να το δεις με άλλο μάτι. Δεν υπάρχει λόγος πανικού προς το παρών, ενώ με το να προσπαθήσεις να εξολοθρεύσεις τα πάντα θα μπεις σε έναν φαύλο κύκλο που μόνο κακό θα σου κάνει

• Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Stamer είπε

@NiaUu έχεις ψάξει στο Internet (υπάρχουν ενα σωρό πηγές) να δεις τι ακριβώς είναι τα ακάρεα? Μάλλον είσαι σουπερμαν για να μπορείς να τα βλέπεις ακόμα και με μεγεθυντικό φακό! Ακάρεα λίγο πολύ έχουμε όλοι και είναι μάλλον αδύνατον να τα ξεφορτωθούμε, απλά προσπαθούμε να κρατάμε μειωμένους τους πλυθησμούς τους.

Τόλμησα να ανοίξω την σελίδα και έφτασα τρίτη εικόνα....γεια σας με hard reset το λάπτοπ.........αηδίασα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Τόλμησα να ανοίξω την σελίδα και έφτασα τρίτη εικόνα....γεια σας με hard reset το λάπτοπ.........αηδίασα.

Ωχ ωχ... λες να έχουμε θέμα με τον TS? Έπρεπε να βάλω "προσοχή - σκληρές εικόνες" 😜 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, NiaUu είπε

* Ξεχασα να αναφερω οτο βρισκω και αρκετες αραχνουλες.. Και μου κανει εντυπωση ειδικα στο ντουλαπι που ανοιγω συνεχεια (το αλλο λεω αντε νταξει) Δεν εχω ουτε 2 βδομαδες που τα καθαρισα κι εχει παλι αραχνη ατη γνωνια με μικρο ιστο. Οταν ημουν ανηλικο δεν τα πλενα ποτς και δεν ειχα δει ποτε αραχνη.  Ουτε καν το φανταζομουν οτο θα εμπαινε αραχνη σε ντουλαπα που χρησιμοποιω καθημερινα

Φίλε μάλλον εδώ είναι το πρόβλημα.Να ξέρεις ότι από μία αράχνη μπορούν να εκολαφθούν 100άδες στην κυριολεξία μικρά τα οποία τρυπούν βγαίνουν από την κοιλιά της και αυτή πεθαίνει.Και το εσωτερικό της τηλεόρασης είναι ένα καλό μέρος να κάνει τη φωλιά της για να γεννήσει γιατί είναι ζεστό.

Ανάλογα την αράχνη δηλαδή το μέγεθός της μόλις γεννηθούν μπορεί να είναι και πιο μικρά από το το κεφάλι καρφίτσας και να θέλεις μεγεθυντικό φακό να τα δεις.Άρα κοίταξε πως θα εξολοθρεύσεις τις αράχνες.

https://www.google.com/search?q=νεογέννητα+αράχνης&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiw6cGumYbgAhUOgM4BHdOnCZUQsAR6BAgGEAE&cshid=1548325383581455&biw=1680&bih=939#imgrc=zm_4Y96lGZvwMM:

Δες εδώ πόσα μπορεί να γεννήσει μία.:lol: κάνε κλικ πάνω στην εικόνα  να πάθεις το πως κινούνται.

https://gr.depositphotos.com/stock-footage/αράχνη-μωρό.html?qview=204190362

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stamer είπε

Ναι εχω ψαξει, ειδα το λινκ και δεν ειναι κανενα απ αυτα. Μα την παναγια το διαβαζω πως δε μπορεις να δεις ακαρεα με γυμνο ματι (αν και διαβαζω οτι ειναι πολυ δυσκολο, αρα ισως οχι απιθανο) αλλα οταν παταω dust mite ειναι ακριβως ετσι! 

Εχω παρατηρησει οτι φαινονται πολυ μεγαλυτερα στον φακο και οταν τα τραβαω εγω και στα βιντεο που βλεπω.  Στην πραγματικοτητα ειναι παρα πολυ μικρα. Πρεπει να συγκεντρωθεις για λιγη ωρα πανω τους. 

2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Και μικρόβια υπάρχουν παντού γύρω μας, όπως επίσης και μέσα στο σώμα μας υπάρχουν μερικά δισεκατομμύρια δισσεκατομυρίων μικροοργανισμοί.

Αυτό φίλε μου είναι φυσιολογικό, και μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποια ένδειξη ότι αυτή η κατάσταση στο σπίτι σου δεν είναι φυσιολογική.

Οπότε πρέπει για αρχή να ηρεμήσεις, και να προσπαθήσεις να το δεις με άλλο μάτι. Δεν υπάρχει λόγος πανικού προς το παρών, ενώ με το να προσπαθήσεις να εξολοθρεύσεις τα πάντα θα μπεις σε έναν φαύλο κύκλο που μόνο κακό θα σου κάνει

γιατι τα βλεπω ομως. Ξερω πως υπαρχιυν απειρα που δε βλεπουμε αλλα εστω δεν τα βλεπω

1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Φίλε μάλλον εδώ είναι το πρόβλημα.Να ξέρεις ότι από μία αράχνη μπορούν να εκολαφθούν 100άδες στην κυριολεξία μικρά τα οποία τρυπούν βγαίνουν από την κοιλιά της και αυτή πεθαίνει.Και το εσωτερικό της τηλεόρασης είναι ένα καλό μέρος να κάνει τη φωλιά της για να γεννήσει γιατί είναι ζεστό.

Ανάλογα την αράχνη δηλαδή το μέγεθός της μόλις γεννηθούν μπορεί να είναι και πιο μικρά από το το κεφάλι καρφίτσας και να θέλεις μεγεθυντικό φακό να τα δεις.Άρα κοίταξε πως θα εξολοθρεύσεις τις αράχνες.

https://www.google.com/search?q=νεογέννητα+αράχνης&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiw6cGumYbgAhUOgM4BHdOnCZUQsAR6BAgGEAE&cshid=1548325383581455&biw=1680&bih=939#imgrc=zm_4Y96lGZvwMM:

Δες εδώ πόσα μπορεί να γεννήσει μία.:lol: κάνε κλικ πάνω στην εικόνα  να πάθεις το πως κινούνται.

https://gr.depositphotos.com/stock-footage/αράχνη-μωρό.html?qview=204190362

Το σκεφτηκα πολλες φορες οτι μπορει να ναι αραχνακια. Εχει μεν αραχνες οι ντουλαπα αλλα δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο. Επισης με προβλατιζει που δν μου φαινονται σαν αραχνες, ειναι σαν σταγονα καπως το σχημα τους. Στα βιντεο λςνε πολλοι οτι ειναι dust mites, εχουν φωναξει συνεργεια και τοτς εχουν πει οτι ειναι τετοια. 

Μακαρι να ναι αραχνες αλλα νιωθω οτι εχω βρει την απαντηση 

sci_dustmites_free.jpg.jpeg

3 ώρες πριν, panther_512 είπε

Τα ακάρεα δεν μπορούν να εξαλειφθούν τελείως από ένα σπίτι και υπάρχουν σε όλα τα σπίτια. Απλά κρατάς υπο έλεγχο τον αριθμό τους. Είναι ακίνδυνα, απλά σε μεγάλους αριθμούς μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες σε ευαίσθητα άτομα.

Η καλύτερη μέθοδος είναι η τακτική απορρόφηση της σκόνης στο σπίτι με καλή ηλεκτρική σκούπα. Έμφαση πρέπει να δίνεται στην τακτική αλλαγή των σεντονιών και στη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας στο στρώμα του κρεβατιού, στο οποίο και φωλιάζουν, εκτός και αν το στρώμα είναι 100% latex.

Παντως ψοφησαν με το κατσαριδοκτονο τα δυο κι απο χτες δεν εχουν "αναστηθει" 

Νομιζω οτι κατι σαν αυτο το pankill (αν δουλευει) σε ολο το σπιτι και τακτικο ρουφηγμα με σκουπα με hepa και επανεκπομπη σκονης Α θα κανει δουλεια (ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...