rus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Eννοεις οτι θα βρεις κατι που υπαρχει αλλα δε βλεπω? Τοτε δε θα προκυψει καμια διαφορα , θα κανω ότι κανω και τωρα. Ψάχνοντας παντως στο google βλεπω ότι τα εντομακια που εβαλες είναι κρεβατιου Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από rus
NiaUu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, rus είπε Eννοεις οτι θα βρεις κατι που υπαρχει αλλα δε βλεπω? Τοτε δε θα προκυψει καμια διαφορα , θα κανω ότι κανω και τωρα. Ψάχνοντας παντως στο google βλεπω ότι τα εντομακια που εβαλες είναι κρεβατιου Καμια σχεση Ειναι λευκα/μπεζ ημιδιαφανα Τα bed bugs ειναι γιγαντιαια μπροστα τους. Πατα mold mites και θα δεις παρα πολλα
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 μπορει με το ξυδι να μην πετυχες τον στοχο σου αλλα για ριξε λιγο λεμονι εχω ακουσει οτι εχει καλυτερα αποτελεσματα αλλα μην κανεις καμια βλακεια και παρεις κανα συνεργειο απολυμανσης ετσι? Παντως πρεπει να εισαι πολυ καθαρο ατομο γενικα αφου ανεχεσαι 1μιση χρονο ζωυφια σε ολο το σπιτι σου 1
NiaUu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, JERONIMO888 είπε μπορει με το ξυδι να μην πετυχες τον στοχο σου αλλα για ριξε λιγο λεμονι εχω ακουσει οτι εχει καλυτερα αποτελεσματα αλλα μην κανεις καμια βλακεια και παρεις κανα συνεργειο απολυμανσης ετσι? Παντως πρεπει να εισαι πολυ καθαρο ατομο γενικα αφου ανεχεσαι 1μιση χρονο ζωυφια σε ολο το σπιτι σου Χαλαρωσε λιγακι με την ειρωνια ναι? Οταν βλεπεις μια αραχνη εσυ πας και φωναζεις συνεργειο απολυμανσης? Καπως ετσι ηταν στην αρχη που δα ενα. Το σκοτωσα και αδιαφορησα. Που να μου παει το μυαλο, σαμπως ειχα δει ποτε μου? Οταν πηρα χαμπαρι οτι ειχε στην ντουλαπα επλυνα με χλωρινες, ξυδια, ντετολ κλπ πλησιασε το καλοκαιρι και δεν ειδα πουθενα. Λιγο πριν ανεβασω αυτο το thread πηρα χαμπαρι οτι ειχαν ξαναβγει. Αν δεν τα ψαξεις δεν τα βλεπεις. Πριν βγαλεις συμπερασματα σου και τις ειρωνιες για την καθαριοτητα καποιου μαθε εστω τα βασικα, οπως το οτι δε φαινονται εκτος αν ειναι σε μαυρη επιφανεια και εστιασεις πανω σε καποιο ή αν ειναι κατω απο λευκο φως. Δεν εχουν να κανουν με την καθαριοτητα.. Καθαριζεις και βγαινουν αμεσως.
rus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, NiaUu είπε Καμια σχεση Ειναι λευκα/μπεζ ημιδιαφανα Τα bed bugs ειναι γιγαντιαια μπροστα τους. Πατα mold mites και θα δεις παρα πολλα Aυτα τα ζελελοειδη μοιαζουν με ακαρεα (τα οποια οπως ειπαμε είναι αορατα και υπαρχουν σε καθε στρωμα). Εισαι σιγουρη ότι ετσι ειναι αυτα που εχεις?
NiaUu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, rus είπε Aυτα τα ζελελοειδη μοιαζουν με ακαρεα (τα οποια οπως ειπαμε είναι αορατα και υπαρχουν σε καθε στρωμα). Εισαι σιγουρη ότι ετσι ειναι αυτα που εχεις? 1000% δεν υπαρχει τιποτα αλλο που να ναι ιδιο σαν αυτα που εχω.. Αυτα του κρεβατιου δεν ειναι τα ακαρεα της σκονης που υπαρχουν παντου κυριως κρεβατια, χαλια, λουτρινα. Αυτα ειναι ακαρεα της μουχλας. Δες το βιντεο στο 0:56 για λιγα δευτερα.. να τα δεις και να δεις και τι θα πει. Αυτος εχει πολλα σε ενα σημειο που ειναι και μαυρο, οποτε φαινονται. Αλλα αμα εχεις λιγα διασπαρτα σε οχι μαυρο σημειο χαιρετα μου τον πλατανο
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 μαλιστα, η ισοπροπυλική αλκοόλη τελικά κάνει καθάρισμα σε όλα😂
NiaUu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε μαλιστα, η ισοπροπυλική αλκοόλη τελικά κάνει καθάρισμα σε όλα😂 Ψοφανε βασικα ευκολα. Το θεμα ειναι οτι απο καπου βγαινουν. Αυτος ο ανθρωπος εχει και σ αλλα σημεια και δεν το χει παρει χαμπαρι μαλλον. Κι ετσι θα πανε στο πισι του παλι.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, NiaUu είπε Ψοφανε βασικα ευκολα. Το θεμα ειναι οτι απο καπου βγαινουν. Αυτος ο ανθρωπος εχει και σ αλλα σημεια και δεν το χει παρει χαμπαρι μαλλον. Κι ετσι θα πανε στο πισι του παλι. αυτός για να έχει τόσα στον υπολογιστή, φαντάσου τι γίνεται στο μέρος που το ειχε παρατημένο. Μιλάμε για πρόβλημα 1-2 ετών σίγουρα!
NiaUu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αυτός για να έχει τόσα στον υπολογιστή, φαντάσου τι γίνεται στο μέρος που το ειχε παρατημένο. Μιλάμε για πρόβλημα 1-2 ετών σίγουρα! Ναι! Δε φαινονται τα γ@μημενα. Δεν ειχα ιδεα τι ηταν οταν τα πρωτοβλεπα. Σαν μια μικρη αραχνουλα τα αντιμετωπιζα. Αχ παναγια μου. Θα σας κρατησω ενημερους σε 2-3 μερες υποτιθεται θα τα χω ολα οσα παραγγειλα. Αν το Diptron κανει δουλεια παιρνεις για ολο το σπιτι 4-5 και εχεις ξεμπερδεψει.
NiaUu Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Παιδια ψεκασα με Pankill ολο το δωματιο (ειδικα την ντουλαπα την ποτισα). Ερχομαι μετα απο περιπου δυο εβδομαδες κι οχι μονο δεν εχουν μειωθει αλλα μου φαινεται οτι εχουν πολλαπλασιαστει κι ολας και τα ακαραια και οι αραχνες. Τιποτα δεν εχει ψοφησει. Εριξα μια τωρα επιτοπου και μου φαινεται οτι με τρολλαρουν.. Καθονται "παγωμενα" και μαλλον ξαναπαιρνουν μπρος μετα απο ωρες. Την μια αραχνη την ειδα να μαζευεται την ωρα που ψεκαζα (πριν φυγω ταξιδι) και τωρα συνεχιζει παλι ακαθεκτη σα να μη συνεβη τιποτα. Δε νομθζω οτι εκανα κατι λαθος. Παντως το pankill λεει να ψεκασεις τις επιφανειες απο περιπου δεκα εκ αποσταση για να μη γινονται σταγονιδια.. Αυτο ειναι αδυνατον γιατι πρεπει να ψεκασω απο περιπου ενα μετρο μακρια για να μη γινονται σταγονιδια. Οποτε τα σταγονιδια δεν τα απεφυγα.. ισα ισα.. Εχω απογοητευτει πολυ Εχω αλλα δυο Αλλα μου φαινεται οτι θα καταληξω στα κατσαριδοκτονα σε συνδυασμο με διατομικη γη και ηλεκτρικη σκουπα. 1
tounion Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Περα απο τα χημικά ίσως τα εξοντώσεις με εναν καλό ατμοκαθαριστή. Μπορείς να κάνεις όλες τις επιφάνειες και στρώματα κτλ. Σίγουρα αν δεν βρεις την πηγή, την εστία του προβλήματος, δεν θα απαλλαγείς οριστικά.
NiaUu Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 53 λεπτά πριν, tounion είπε Περα απο τα χημικά ίσως τα εξοντώσεις με εναν καλό ατμοκαθαριστή. Μπορείς να κάνεις όλες τις επιφάνειες και στρώματα κτλ. Σίγουρα αν δεν βρεις την πηγή, την εστία του προβλήματος, δεν θα απαλλαγείς οριστικά. Ειχες εσυ ή καποιος γνωστος σου το ιδιο προβλημα? Σκεφτομουν τον αφυγραντηρα γιατι εχω διαβασει οτι πολλοι ετσι τα εξαφανισαν αν και δεν εχω κανενα τεραστιο προβλημα με την υγρασια.
tounion Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 με αλλα ακαρεα είχα προβλημα και καθάρισα αλλά δεν γνωριζω τι ειναι αυτα που εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα