Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/1/2023 στις 6:25 ΜΜ, monika82 είπε

Έχουν περάσει σχεδόν πάνω από επτά χρόνια πού μετακόμισα από το σπίτι που το πρόβλημα ήταν τεράστιο βγαίναν ακόμα από το τηλεκοντρόλ. από τότε έχω μετακομίσει δύο φορές και σήμερα πάλι βρήκα μερικά 🤦‍♀️ και στο προηγούμενο σπίτι έβρισκα μερικά. Τώρα δεν ξέρω... αν αυτά υπάρχουν παντού και απλώς τώρα που ξέρουμε ότι υπάρχουν τα βλέπουμε. έχω ψάξει και στα σπίτια γνωστόν. σε δύο σπίτια έχω βρει μερικά σε ένα σπίτι που υπάρχει θέρμανση δεν έχω δει κανένα. πολύ φοβάμαι πώς αυτή που την έχουμε πατήσει σε κάποιο σπίτι που είχε πάρα πολλά τώρα για μία ζωή κάθε χειμώνα θα κάνουμε το ghostbusters και θα είμαστε με το φακό στο χέρι 😆

Όταν μετακομίζετε, εκτός απο βασικά αντικείμενα, παίρνετε και κάποια έπιπλα; Επιπλέον, πριν την μετακόμιση, καθαρίζετε/ψεκάζετε τα πάντα ή τα περισσότερα;

Έχω ψάξει και εγώ σε πολλά σπίτια, νομίζω πως δεν υπάρχουν παντού. Υπάρχουν σε κάποια λίγα και αν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες εξαπλώνονται. Μπορεί βέβαια να έτυχε όντως να πήγατε σε σπίτι που είχε ήδη!

Έχετε κάνει ποτέ κάποιον ολικό ψεκασμό είτε επαγγελματικά είτε εσείς;

Δημοσ.

Προφανώς όποιος έχει τέτοιο θέμα, θα "χρεωθεί" 1-2 διπλά ενοίκια κατά την διαδικασία αλλαγής σπιτιού, για να έχει τον χρόνο να καθαρίσει και να απολυμαίνει τα πάντα με προσοχή, πριν τα μεταφέρει στο καινούργιο σπίτι (όπου και εκεί έκθεση σε ήλιο, καθάρισμα πάλι κτλ). 

Δημοσ.

^ Καλύτερα κάψιμο των υπαρχόντων στο δρόμο σαν τον Κούρκουλο και αγορά καινούργιων!

22 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Προφανώς όποιος έχει τέτοιο θέμα, θα "χρεωθεί" 1-2 διπλά ενοίκια κατά την διαδικασία αλλαγής σπιτιού, για να έχει τον χρόνο να καθαρίσει και να απολυμαίνει τα πάντα με προσοχή, πριν τα μεταφέρει στο καινούργιο σπίτι (όπου και εκεί έκθεση σε ήλιο, καθάρισμα πάλι κτλ). 

>

Δημοσ.
Στις 28/1/2023 στις 12:20 ΠΜ, simfi είπε

Τελικά τη διατομική γη την έχει δοκιμάσει κανένα ατόμο; 

Ναι κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο κάνει φοβερή δουλειά.  είχαμε πετάξει τα πάντα. τα ρούχα Τα πλύναμε στους 60 τα βάζαμε κατευθείαν στις σακούλες μόλις στέγνωσαν και θα πηγαίναμε σε καινούργιο σπίτι. Έλα ντε όμως που δεν πετάξαμε ηλεκτρικές συσκευές και αυτά αγαπούνε ηλεκτρικές συσκευές. έχω διαβάσει σε μία σελίδα από U.K πως αυτά Αν συνθήκες δεν είναι καλές Απλώς σταματάνε να κουνιούνται και σε τέτοια μορφή μπορεί να αντέξουμε μέχρι δύο χρόνια. σαν επιστημονική φαντασία ακούγεται 😂 αλλά εξηγεί γιατί είναι τόσο δύσκολο να τα ξεφορτωθούμε κιε γιατί δεν τα βλέπουμε το καλοκαίρι 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, monika82 είπε

Ναι κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο κάνει φοβερή δουλειά.  είχαμε πετάξει τα πάντα. τα ρούχα Τα πλύναμε στους 60 τα βάζαμε κατευθείαν στις σακούλες μόλις στέγνωσαν και θα πηγαίναμε σε καινούργιο σπίτι. Έλα ντε όμως που δεν πετάξαμε ηλεκτρικές συσκευές και αυτά αγαπούνε ηλεκτρικές συσκευές. έχω διαβάσει σε μία σελίδα από U.K πως αυτά Αν συνθήκες δεν είναι καλές Απλώς σταματάνε να κουνιούνται και σε τέτοια μορφή μπορεί να αντέξουμε μέχρι δύο χρόνια. σαν επιστημονική φαντασία ακούγεται 😂 αλλά εξηγεί γιατί είναι τόσο δύσκολο να τα ξεφορτωθούμε κιε γιατί δεν τα βλέπουμε το καλοκαίρι 

Λυπάμαι πολύ που τα αντιμετώπιζετε τόσο καιρό μετά από προσπάθεια. Κάποια στιγμή όμως μπορεί πράγματι να τα ξεφορτωθείτε ειδικά αν βρειτε κάποια σημεία κλειδιά στο σπίτι, πχ κάποια που έχουν υγρασία, σημεία που βγαίνουν περίσσοτερο κτλ κτλ.

Πως ακριβώς χρησιμοποιήσατε τη διατομική γη; 

Όσον αφορά τις συσκευές, για την επόμενη φορά, μπορείτε να δοκιμάσειτε να τις αφήσετε κλεισμένες σε σακούλες που ιδανικα κλέινουν τελείως (τύπου ziplock) και να ψεκάσετε μέσα με κάποιο απεντομωτικό το οποίο έχετε παρατηρήσει ότι λειτουργεί. Προσέχετε μόνο πολύ, μην τις μουσκέψετε και χαλάσουν, ένα δύο απλά mist αρκούν. Μπορείτε μετά να τις αφήσετε έτσι σίγουρα για 1-2 εβδομάδες. 

Τώρα αν όντως μεταφέρθηκαν από εσάς, δεν μπορείτε να το γνωρίζετε και επιπλέον δεν μπορείτε να γνωρίζετε τον τρόπο. Μπορεί να ήταν κάποιο βιβλίο, ή κάποια παπούτσια, ή η βαλίτσα η ίδια αν ήταν παλιά κτλ... 

Γίνεται μήπως να μου στείλετε αυτή τη σελίδα; Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/2/2023 στις 12:59 ΠΜ, simfi είπε

Λυπάμαι πολύ που τα αντιμετώπιζετε τόσο καιρό μετά από προσπάθεια. Κάποια στιγμή όμως μπορεί πράγματι να τα ξεφορτωθείτε ειδικά αν βρειτε κάποια σημεία κλειδιά στο σπίτι, πχ κάποια που έχουν υγρασία, σημεία που βγαίνουν περίσσοτερο κτλ κτλ.

Πως ακριβώς χρησιμοποιήσατε τη διατομική γη; 

Όσον αφορά τις συσκευές, για την επόμενη φορά, μπορείτε να δοκιμάσειτε να τις αφήσετε κλεισμένες σε σακούλες που ιδανικα κλέινουν τελείως (τύπου ziplock) και να ψεκάσετε μέσα με κάποιο απεντομωτικό το οποίο έχετε παρατηρήσει ότι λειτουργεί. Προσέχετε μόνο πολύ, μην τις μουσκέψετε και χαλάσουν, ένα δύο απλά mist αρκούν. Μπορείτε μετά να τις αφήσετε έτσι σίγουρα για 1-2 εβδομάδες. 

Τώρα αν όντως μεταφέρθηκαν από εσάς, δεν μπορείτε να το γνωρίζετε και επιπλέον δεν μπορείτε να γνωρίζετε τον τρόπο. Μπορεί να ήταν κάποιο βιβλίο, ή κάποια παπούτσια, ή η βαλίτσα η ίδια αν ήταν παλιά κτλ... 

Γίνεται μήπως να μου στείλετε αυτή τη σελίδα; Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύει αυτό.

Ευτυχώς το πρόβλημα τώρα δεν είναι Μέγαλο. βρίσκω 4 η 5 κάθε μέρα πάνω σε ένα κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα. αν δεν θα ψάχνα με το φακό μάλλον δεν θα έβλεπα καν. Βεβαίως θα σας στείλω τιν στείλδα αν την βρω γιατί πέρασε αρκετός καιρός. τότε θυμάμαι ήμουνα έγκυος είχα φρικάρει Και έχω διαβάσει ώρες για αυτά. ναι περιμένεις μωρό και να έχεις και αυτό το πράγμα στο σπίτι... είμαι και πολύ κολλημένη με καθαριότητα νομίζω θα τρελαθώ 😂

Δημοσ.
16 ώρες πριν, monika82 είπε

Ευτυχώς το πρόβλημα τώρα δεν είναι Μέγαλο. βρίσκω 4 η 5 κάθε μέρα πάνω σε ένα κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα. αν δεν θα ψάχνα με το φακό μάλλον δεν θα έβλεπα καν. Βεβαίως θα σας στείλω τιν στείλδα αν την βρω γιατί πέρασε αρκετός καιρός. τότε θυμάμαι ήμουνα έγκυος είχα φρικάρει Και έχω διαβάσει ώρες για αυτά. ναι περιμένεις μωρό και να έχεις και αυτό το πράγμα στο σπίτι... είμαι και πολύ κολλημένη με καθαριότητα νομίζω θα τρελαθώ 😂

Σας καταλαβαίνω απόλυτα, δεν είναι καθόλου παράλογο να νιώθετε ετσι και εγώ νιώθω ότι με τρελαίνουν διαρκώς. Αν βάζατε λίγο διατομικη γη κάτω από το έπιπλο, όχι σε σημείο που περπατάτε πολύ (για να μην σηκώνεται σαν σκόνη στον αέρα) ίσα ίσα γύρω από κάτω, πιστεύετε θα βοηθούσε ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, simfi είπε

Σας καταλαβαίνω απόλυτα, δεν είναι καθόλου παράλογο να νιώθετε ετσι και εγώ νιώθω ότι με τρελαίνουν διαρκώς. Αν βάζατε λίγο διατομικη γη κάτω από το έπιπλο, όχι σε σημείο που περπατάτε πολύ (για να μην σηκώνεται σαν σκόνη στον αέρα) ίσα ίσα γύρω από κάτω, πιστεύετε θα βοηθούσε ;

Ακριβώς αυτό είχα κάνει. πίσω από τα έπιπλα. και στα έπιπλα που υπάρχουν συρτάρια έβγαζα το τελευταίο συρτάρι έριχνε κάτω στο έπιπλο και μετά έβαζα πάλι το συρτάρι Πίσω Στη Θέση. έκανε δουλειά. από ένα κομοδίνο δεν ξεκολλαγανε με τίποτα αναγκαστικά και το άδειασα και έριξα μέσα στα συρτάρια κανονικά. 

Δημοσ.
Στις 6/2/2023 στις 9:06 ΜΜ, monika82 είπε

Ακριβώς αυτό είχα κάνει. πίσω από τα έπιπλα. και στα έπιπλα που υπάρχουν συρτάρια έβγαζα το τελευταίο συρτάρι έριχνε κάτω στο έπιπλο και μετά έβαζα πάλι το συρτάρι Πίσω Στη Θέση. έκανε δουλειά. από ένα κομοδίνο δεν ξεκολλαγανε με τίποτα αναγκαστικά και το άδειασα και έριξα μέσα στα συρτάρια κανονικά. 

Λειτούργησε εντελώς αποτελεσματικά; Δηλαδή σταμάτησαν να βγαίνουν εντελώς στα σημεία που τοποθετήσατε τη σκόνη; Ή βγαίναν σε μικρότερο βαθμό 

Δημοσ.
Στις 8/2/2023 στις 1:29 ΠΜ, simfi είπε

Λειτούργησε εντελώς αποτελεσματικά; Δηλαδή σταμάτησαν να βγαίνουν εντελώς στα σημεία που τοποθετήσατε τη σκόνη; Ή βγαίναν σε μικρότερο βαθμό 

Σε κάποια σημεία εξαφανίστηκαν εντελώς σε κάποια υπήρχαν πάρα πολύ λίγα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/2/2023 στις 10:54 ΜΜ, monika82 είπε

Καλησπέρα. Είμαι έγκυος. Έχω βρει τέτοια σε καινούργιο σπίτι κ έχω πάθει παράνοια. Έχω κάνει 2 απολυμασεις και δεν έχω δει βελτίωση. Δώσε μου ότι πληροφορία μπορείς σε παρακαλώ. 

Στις 8/1/2023 στις 10:29 ΠΜ, Xristaras12 είπε

εγω προσωπικά καθάρισα με εταιρία απολύμανσης αφού ψέκασε 3 φορές το σπίτι.

Καλησπέρα, σας παρακαλώ δώστε μου όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε. Είμαι έγκυος Κ ο χρόνος με πιέζει.. επίσης είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογικη κατάσταση εξαιτίας αυτού γιατι Έχω κάνει ήδη 2 εφαρμογές με εταιρία και δεν έχουν φύγει....κ κάθε φορά πρέπει να φεύγω από το σπίτι λόγω της κατάστασης μου...

1. Κάνατε 3 εφαρμογές με την ίδια εταιρεία? 

2. Ήταν όλες με την ίδια μέθοδο ? (Ψεκασμός ή εκνεφβση)

3. Ξέρετε τι φάρμακο / δραστική ουσία χρησιμοποίησαν?

4. Μπορείτε να μ πείτε με κάποιο τρόπο ποια εταιρεία ήταν ή δεν επιτρέπεται? ( Είμαι καινούρια στο φόρουμ κ δε γνωρίζω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...