stormcraft Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, S0f0s είπε bgale ton kai ksanadokimase αδελφε εβγαλα τον Μ2 και με εβγαλε σε bios!!!!!! τωρα τι; κλεινω και δοκιμαζω και με το αλλο dimm
S0f0s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 εισαι κομπλες. Βάζεις απλά τον μ2 στη αλλη slot και χαίρεσαι
stormcraft Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, S0f0s είπε εισαι κομπλες. Βάζεις απλά τον μ2 στη αλλη slot και χαίρεσαι ώραια ,προσθεσα και το 2ο dimm (2/4) και ανοιξε παλι σε bios! τωρα μενει να δοκιμασω τον Μ2 στην αλλη θεση και ξαναποσταρο
S0f0s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, stormcraft είπε ώραια ,προσθεσα και το 2ο dimm (2/4) και ανοιξε παλι σε bios! τωρα μενει να δοκιμασω τον Μ2 στην αλλη θεση και ξαναποσταρο nai , η θέση που έβαλες τον Μ2 σου έκανε το θέμα. Λογικά τον βάζεις στη σωστή slot και όλα τα υπόλοιπα πάνω και είσαι έτοιμος.
orgixmh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα και από εμένα, θα σου προτείνω τα παρακάτω και είμαι απόλυτος σε αυτά που γράφω: 1) Βάζεις cpu στο motherboard 2) Βάζεις το μεγάλο ATX καλώδιο στο motherboard 3) Βάζεις το 4/8pin καλώδιο στο motherboard (cpu power) 4) Συνδέεις speaker στο motherboard 5) Βάζεις μπροστά το pc, αν δεν παίρνει μπροστά ή δεν ακούς ένα σπαστικό μπιπ τότε έχεις θέμα ή με το motherboard ή με την cpu ή με το τροφοδοτικό Το pc δεν χρειάζεται ούτε ram ούτε gpu για να αναφέρει ηχητικό σφάλμα, η cpu είναι αρκετή. Για να βρεις τι από τα παραπάνω έχει θέμα κάνε το εξής: Αν το τροφοδοτικό δουλεύει θα πρέπει το pc να παίρνει μπρος αλλά να μην κάνει τίποτα Αν το pc τελικά δουλεύει και δεν κάνει μπιπ τότε βάλε το χέρι σου στην cpu και δες αν ζεσταίνετε, αν είναι κρύα μάλλον τα έχει παίξει Αν τελικά και η cpu ζεσταίνετε τότε 90% έχεις προβληματικό motherboard
stormcraft Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, S0f0s είπε nai , η θέση που έβαλες τον Μ2 σου έκανε το θέμα. Λογικά τον βάζεις στη σωστή slot και όλα τα υπόλοιπα πάνω και είσαι έτοιμος. δεν βλεπω αλλη θεση για Μ2, κανω λαθος; θα κοιταξω το manual na δω αν εχει μια η δυο υποδοχες edit: ακυρο εχει και αλλη 3 λεπτά πριν, orgixmh είπε Καλημέρα και από εμένα, θα σου προτείνω τα παρακάτω και είμαι απόλυτος σε αυτά που γράφω: 1) Βάζεις cpu στο motherboard 2) Βάζεις το μεγάλο ATX καλώδιο στο motherboard 3) Βάζεις το 4/8pin καλώδιο στο motherboard (cpu power) 4) Συνδέεις speaker στο motherboard 5) Βάζεις μπροστά το pc, αν δεν παίρνει μπροστά ή δεν ακούς ένα σπαστικό μπιπ τότε έχεις θέμα ή με το motherboard ή με την cpu ή με το τροφοδοτικό Το pc δεν χρειάζεται ούτε ram ούτε gpu για να αναφέρει ηχητικό σφάλμα, η cpu είναι αρκετή. Για να βρεις τι από τα παραπάνω έχει θέμα κάνε το εξής: Αν το τροφοδοτικό δουλεύει θα πρέπει το pc να παίρνει μπρος αλλά να μην κάνει τίποτα Αν το pc τελικά δουλεύει και δεν κάνει μπιπ τότε βάλε το χέρι σου στην cpu και δες αν ζεσταίνετε, αν είναι κρύα μάλλον τα έχει παίξει Αν τελικά και η cpu ζεσταίνετε τότε 90% έχεις προβληματικό motherboard φιλε μου σε ευχαριστω για την βοηθεια. απο οτι φαινεται βγαζοντας τον Μ2 το pc ποσταρε κανονικα το bios. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από stormcraft
orgixmh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, stormcraft είπε δεν βλεπω αλλη θεση για Μ2, κανω λαθος; θα κοιταξω το manual na δω αν εχει μια η δυο υποδοχες φιλε μου σε ευχαριστω για την βοηθεια. απο οτι φαινεται βγαζοντας τον Μ2 το pc ποσταρε κανονικα το bios. όταν πάει κάτι στραβά πάντα βγάζεις τα πάντα από πάνω και ακολουθείς αυτά που έγραψα, στο 90% των περιπτώσεων θα βρεις την βλάβη. Καλορίζικο λοιπόν και προσοχή με τους m.2 δεν σηκώνουν πολλά ζόρια. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από orgixmh 1
S0f0s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, stormcraft είπε δεν βλεπω αλλη θεση για Μ2, κανω λαθος; θα κοιταξω το manual na δω αν εχει μια η δυο υποδοχες
stormcraft Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, S0f0s είπε το βρηκα φιλε μου! τον εβαλα στην αλλη θεση και ολα οκ! Ελπιζω απο εδω και περα να μην εχω αλλα θεματα! πολυτιμη η βοηθεια σου να σαι καλα!!! οπως πολυτιμη και η βοηθεια ολων οσων προσφερθηκαν! σας ευχαριστώ πολυ ολους! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από stormcraft
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, stormcraft είπε το βρηκα φιλε μου! τον εβαλα στην αλλη θεση και ολα οκ! Ελπιζω απο εδω και περα να μην εχω αλλα θεματα! πολυτιμη η βοηθεια σου να σαι καλα!!! οπως πολυτιμη και η βοηθεια ολων οσων προσφερθηκαν! σας ευχαριστώ πολυ ολους! Η 1η Μ.2 θύρα αν χρησιμοποιηθεί τότε απενεργοποιεί την 2η pciex16 και όχι την 1η. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να έχεις θέμα. Εκτός και αν την gpu την είχες στην 2η pciex16. Κάνε update το bios και ξαναδοκίμασε τον Μ.2 στην 1η υποδοχή. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από BlueBlood7
stormcraft Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Η 1η Μ.2 θύρα αν χρησιμοποιηθεί τότε απενεργοποιεί την 2η pciex16 και όχι την 1η. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να έχεις θέμα. Εκτός και αν την gpu την είχες στην 2η pciex16. Κάνε update το bios και ξαναδοκίμασε τον Μ.2 στην 1η υποδοχή. Θα κάνω BIOS Update και θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα