Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι η συμβατότητα κυρίως. 

Όχι ότι δεν πιστεύω τα λεγόμενα σου προς θεού δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω ότι ίδιο σύστημα δικό σου έπαιξε. Απλά  φοβάμαι μην το βρει σαν δικαιολογία το μαγαζί ότι δεν φταίει πχ η μητρική και φταίνε οι ram και αντε να βγάλεις άκρη μετά. 

Τεσπα αύριο θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, stormcraft είπε

Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι η συμβατότητα κυρίως. 

Όχι ότι δεν πιστεύω τα λεγόμενα σου προς θεού δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω ότι ίδιο σύστημα δικό σου έπαιξε. Απλά  φοβάμαι μην το βρει σαν δικαιολογία το μαγαζί ότι δεν φταίει πχ η μητρική και φταίνε οι ram και αντε να βγάλεις άκρη μετά. 

Τεσπα αύριο θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα 

Ρε φιλαράκι δηλαδή έλεος.

Άνοιξε το μαμημένο το MANUAL, σελ. 23-24, http://asrock.pc.cdn.bitgravity.com/Manual/Fatal1ty B450 Gaming K4.pdf

2 σελίδες νήμα μιλάς για ασυμβατότητες και το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις κάθε φορά τις μνήμες σε λάθος θέσεις.
Δεν είναι δύσκολο.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν αναφέρθηκα σε ασυμβατότητα διότι ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν όταν μίλησα με το κατάστημα που πήρα την μητρική και αναφέρω τον προβληματισμό μου διότι από το κατάστημα που πήρα τις μνήμες δεν δέχονται επιστροφή από την στιγμή που άνοιξα την συσκευασία. 

Από την αρχή είπα ότι δεν δοκίμασα σε όλες τις θέσεις και αυτο έχω σκοπό να κάνω αύριο που θα είμαι στον χώρο που είναι το pc. 

Και τέλος δεν σε αναγκάζει κάνεις να διαβάζεις το νημα, αν σε χαλάει το προσπερνάς

Επεξ/σία από stormcraft
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Δοκίμασε να μπουτάρεις με μια μνήμη. Αν δεν μπουτάρει με την μια δοκίμασε την άλλη.

2. Δες αν έχει μπει καλά το καλώδιο τροφοδοσίας της 1060

3. Κάνε reset το BIOS.

Επεξ/σία από geof40
Δημοσ.

καλημερα

δοκίμασα σήμερα όσα ειπώθηκαν παραπάνω

συγκεκριμένα:

• δοκιμή ενός dimm και στις 4 θέσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα (δοκιμάστηκαν και τα 2 dimm ξεχωριστά)
  • δοκιμή και των δυο μνημών στις θέσεις 2/4 , χωρίς αποτελεσμα
  • αφαίρεση μπαταρίας για κανα λεπτό πάνω από την μητρική, χωρίς αποτελσμα

θέλω να δοκιμάσω την κάρτα σε  άλλο pc να δω ότι όντως ποσταρει.

καμιά άλλη ενέργεια που έχω παραλείψει;

Δημοσ.

δεν το εχω κοιταξει θα δοκιμασω να το αλλαξω και θα  σας πω.

μολις δοκιμασα την καρτα γραφικων σε αλλο pc και δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

1. Αν οθονη συνδεδεμενη on board , δοκιμασε από pci-e αν εχεις μια extra καρτα γραφικων, με 1 μνημη εξ αρχης δοκιμη σε ολλα τα slot.

2. Νομιζω δεν χρειαζεται να αναφερω  αν εχες συνδεσει on board και τον 4πλό  κονεκτορα (2 χ μαυρα  &  2   χ  κιτρινα cables)

Αν δουλεψει, κατευθείαν upgrate bios και μετα μπαινεις στο bios , οριζεις σαν  vga την onboard 1η και σαν 2η την on board .

Ευχομαι καλα αποτελέσματα. 

Τροφοδοτικο που σου ειπε ο cabdik    ναι δικιο εχει

Δοκιμη ΕΚΤΟΣ board ολλες  οι φισσες του.

Βραχυκυκλώνεις μαυρο με πρασσινο   και αν αναψει ο.κ,  από τροφοδοτικο  check φωτο

psu_paperclip.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις βάλει M2 πανω στη motherboard?

Αν ναι, βγάλε τον και ξαναδοκίμασε. Αν σου δουλέψει, βάλε τον στην άλλη M2.

Επεξ/σία από S0f0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vagelisell είπε

1. Αν οθονη συνδεδεμενη on board , δοκιμασε από pci-e αν εχεις μια extra καρτα γραφικων, με 1 μνημη εξ αρχης δοκιμη σε ολλα τα slot.

2. Νομιζω δεν χρειαζεται να αναφερω  αν εχες συνδεσει on board και τον 4πλό  κονεκτορα (2 χ μαυρα  &  2   χ  κιτρινα cables)

Αν δουλεψει, κατευθείαν upgrate bios και μετα μπαινεις στο bios , οριζεις σαν  vga την onboard 1η και σαν 2η την on board .

Ευχομαι καλα αποτελέσματα. 

σε εχασα λιγο φιλε μου.

ολες οι δοκιμες εχουν γινει με την οθονη συνδεδεμενη πανω στην καρτα γραφικων (hdmi).

εχω δοκιμασει και τα 2 dimm μνημης που εχω σε ολες τις θεσεις ενα ενα ξεχωριστα αλλα τιποτα.

2 λεπτά πριν, S0f0s είπε

εχεις βάλει M2 πανω στη motherboard?

ναι εχω βαλει Μ2 πανω, γιατ

25 λεπτά πριν, cabdik είπε

τροφοδοτικο? ειναι οκ?  μην τυχον........και...? 

δοκιμασα και αλλο τροφοδοτικο αλλα τα ιδια παλι.

Επεξ/σία από stormcraft
  • Like 1
Δημοσ.

γιατι τρώει bandwith απο το pciexpress slot , βγαλε τον απο πάνω και δοκιμασε να δεις εαν αναβει χωρις δισκο

ιδια μητρικη εχω και ιδιες μνημες , slot 2+4 για dual channel. αλλα θα δοκιμαζα ενα-ενα τα dimm.

Δημοσ.

αν μπορεις,  ανεβασε και καμια φωτο του συστηματος να δουμε κι εμεις, μην τυχον ειναι κατι αλλο.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...