dimitriseas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα ήθελα να κανω μια ερώτηση . Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσα αυτοκινητα μπορώ να φέρω στο όνομα μου . Έχω ένα στο όνομα μου και έχω φέρει και άλλο ένα για τον πατερα μου απ έξω. Θα χρειαστώ όμως και ένα δεύτερο μικρό για μένα. Ήθελα να ξέρω τι γίνεται Σ αυτές τις περιπτώσεις . Κάπου έχω ακούσει ότι μπορώ να εκτελωνισω μέχρι και 3 το χρόνο.. ισχύει κάτι τέτοιο η θα μου ρθει καμία καμπανα.
zx1234r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καλώς τον Τελικά τα άρχισε τα γαλλικά στο άλλο post γιαυτό κλειδώθηκε? χαχαχαχα
AristidisZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Αφού θες να μιλήσεις σοβαρά, γιατί δε πας σε έναν λογιστή να σου λύσει το πρόβλημά σου ; Θες που θες να την κάνεις την απατεωνιά, δε μπορείς να δείξεις λίγο σοβαρότητα και να πας να μάθεις πως μπορείς να καλυφθείς (αν γίνεται δηλαδή...) ; Και άντε σου λέω εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, θα αρκεστείς σε αυτό ; Δε σου κόβει τουλάχιστον να έχεις μια εμπεριστατωμένη άποψη για αυτό με το οποίο πας να μπλέξεις ;
zx1234r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πιθανολογώ πως το πρόβλημα δεν είναι στην εισαγωγή αλλά στην δήλωση του οχήματος στην φορολογική δήλωση ως τεκμήριο. Γιαυτό, όπως λένε όλοι οι συμφορουμίτες, ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗ! Μόνο αυτός ξέρει να σου πει λεπτομέρειες. Και ακόμα καλύτερα πάρε τον λογιστή σου και τον εκτελωνιστή σου και πηγαίνετε για έναν καφέ να τα συζητήσετε απο κοινού. Και έναν δικηγόρο μαζί..... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από zx1234r
dimitriseas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω πάει στο λογιστή μου δεν ξέρει πόσα μπορώ να φέρω. Δεν ξανασχοληθηκε.. Ήθελα να ξέρω που θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Δεν είμαι απατεώνας σταματήστε να κραζετε. Αν είναι κάποιος γνώστης ας απαντήσει. Δε θέλω αντιπαράθεση Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από dimitriseas
panoskatos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω αδερφέ, μια ερώτηση μόνο έχω να κάνω. Με ποιόν τρόπο αγοράζει κάποιος ένα αμάξι απ έξω? Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά? Αν θέλεις μου απαντάς..
dimitriseas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει μεγάλη διαδικασία . Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από dimitriseas 1
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Στις 23/1/2019 στις 6:16 ΜΜ, panoskatos είπε Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω αδερφέ, μια ερώτηση μόνο έχω να κάνω. Με ποιόν τρόπο αγοράζει κάποιος ένα αμάξι απ έξω? Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά? Αν θέλεις μου απαντάς.. Απλά πας στη μάντρα και το αγοράζεις απλά εκεί Βουλγαρία - Γερμανία τα έχουν φθηνότερα λόγο ότι τα αλλάζουν ποιο συχνά όχι όπως εδώ σε πουλάει ο άλλος το euro 4 και το 5 λες και ειναι καινούργια απο την εταιρία. Όσο για το να αγοράσεις και να πουλάς ίσως έχεις πρόβλημα στην φορολογική σου + ότι όλη η διαδικασία και η ταλαιπωρία να τα φέρνεις και να τα μεταπουλας πάλι δεν θα πιάσει τόπο γιατί πες παίρνεις το Χ αμάξι με 3000 θα το εκτελωνίσεις με άλλα 500 με χαρτιά κλπ ΠΧ. Μετά ποιος θα το πάρει στα 4000 ενώ το χαρτί θα λέει πρώτη άδεια Βουλγαρία μόνο κάποιος άσχετος να μου πεις..
dimitriseas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σπάνια να βρεις αμάξι σε μαντρα να έχει βουλγαρική άδεια. Όλα είναι από Γαλλία Ιταλία Γερμανία. Έχει αξιόλογες ευκαιρίες στα μικρά κυβικά Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από dimitriseas
DarthVader. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ Βουλγαρία μένω , μπορώ να πω πολύ καλύτερες τιμές εδώ Αλλά δεν συμφέρει πάντα να θες να κατεβάσεις αυτοκίνητο Ελλάδα
dimitriseas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μόνο τα μικρά συμφέρει. Και τώρα όλοι μικρά ψάχνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα