el97639 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 μα ο λογος που μισω την apple ειναι οτι σκοτωνει την χρηστικοτητα για την ομορφια και πανω απο ολα για να πουλαει λυσεις για τα προβληματα που προκαλεσε (πχ bluetooth ακουστικα για την ελλειψη υποδοχης) Τωρα αρχισαν και οι κινεζοι τις βλακειες?
ardi21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Εβαλαν ηχειο κατω απο την οθονη. Για μενα επρεπε να βαλουν οθονη κατω απο το ηχειο. Θα πρεπει να επιβληθει προστιμο χαζομαρας σε οσους αγορασουν την συγκεκριμενη συσκευη. Ο λογος? Γιατι δινουν θαρρος στις εταιρειες να κανουν οτι ηλιθιοτητα τους κατεβει στο κεφαλι. 2
Axelq Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 "Μπορείς να μου δώσεις λίγο τον ασύρματο φορτιστή σου?"
Darthrevan7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μπαταρία έχει ? ¨η εξαρτάται από ηλεκτρομαγνητικά ραδιοκύματα Tesla ?
hammerd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 επειδη μετακινουμαι με τα μμμ, βλεπω αρκετους ηδη στα non-wireless να κουβαλανε μαζι τους ενα powerbank, γιατι οχι και στα wireless ???
Vangelis_D9 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Πρόλαβε η Meizu και σκότωσε το usb πριν την Apple.
calico Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δεν με νοιάζει η χρηστικότητα . Εμένα μου αρέσει . 1
George.Ember Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mονο σε εμενα αρεσει? Παιδια το μελλον ειναι. Αυτο που προσπαθει να μας πει ειναι πως οι θυρες και τα κουμπια και τα καλωδια ειναι ξεπερασμενα. Υπαρχουν και bluetooth ακουστικα ψειρες χρονια τωρα! Τι jack και sim? Οι sim εχουν γινει σαν το κεφαλι καρφιτσας ποια. ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΣΕ FULLSCREEN, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΒΛΙΤΖΕΚΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ!!! Εγω ψηφιζω ναι! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από George.Ember 1 1
TsoliasGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Και σε λίγα χρόνια... Και δεν είναι μακρυά... Ρολογακια χωρίς θύρες και οθόνη... Απλά ολογράμματα. Είναι η εξέλιξη και πρέπει να περάσει και από τα κινητά αυτά. Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιο καλό επίτευγμα θα βγει...
papars Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Το μικρόφωνο και αυτό πιεζοηλεκτρικό είναι; Επίσης το usb δεν είναι μόνο για φόρτιση. Πως κάνεις π.χ. recovery αν κολλήσει κάποια αναβάθμιση; Όμορφο, καλό σαν ιδέα, αλλά μάλλον proof of consept παρά το άμεσο μέλλον. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, George.Ember είπε Mονο σε εμενα αρεσει? Παιδια το μελλον ειναι. Αυτο που προσπαθει να μας πει ειναι πως οι θυρες και τα κουμπια και τα καλωδια ειναι ξεπερασμενα. Υπαρχουν και bluetooth ακουστικα ψειρες χρονια τωρα! Τι jack και sim? Οι sim εχουν γινει σαν το κεφαλι καρφιτσας ποια. ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΣΕ FULLSCREEN, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΒΛΙΤΖΕΚΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ!!! Εγω ψηφιζω ναι! καλα λες, απ το να χεις το καλωδιο μεσα στη μεση ας μη μπορει να χρησιμοποιησεις καθολου το κινητο οσο φορτιζει 😂
zygorito Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Τα καλώδια καλώς ή κακώς είναι ξεπερασμένα και δύσχρηστα πλέον. Όταν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις apt-X Bluetooth αδιάβροχο με €20, όσο περίπου κάνει ενα κανονικό ενσύρματο της προκοπής (δε μιλάω για airpods ειναι κατηγορία απο μόνα τους) τι να την κάνεις τη θύρα; Ιδιαίτερα στο γυμναστήριο που θες ελευθερία κινήσεων και να μην έχεις το τηλέφωνο στην τσέπη μην τυχόν και πέσει θα την καταλάβεις αμέσως τη διαφορά. Η ασύρματη φόρτιση και αυτή συνηθίζεται, πχ άμα είχε κάποιος samsung, LG ή nexus 6 (σαν το δικό μου το παλιό) που σπάνια το έβαζε με καλώδιο θα ξέρει -τώρα πλέον έχουν πολλά flagship κιόλας-. Υπάρχουν μικρά Qi αμα κάποιος θέλει να κουβαλήσει μαζί του και ξέρει ότι εκεί που θα πάει θα υπάρχει καλώδιο. 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε καλα λες, απ το να χεις το καλωδιο μεσα στη μεση ας μη μπορει να χρησιμοποιησεις καθολου το κινητο οσο φορτιζει 😂 υπάρχει τέτοιο ! https://www.aliexpress.com/item/BASEUS-Qi-Wireless-Charger-With-Sucker-Small-Size-10W-Quick-Charging-No-Block-Play-Games-When/32944716914.html
TechnoState Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, George.Ember είπε ..ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΣΕ FULLSCREEN, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΒΛΙΤΖΕΚΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ!!! .... ... τρέλανε με κ άλλο!...Πες μου ότι το κρεβάτι σου είναι ένα τεράστιο IQ° Charger-Qualcomm ™ Certified?!?? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
iwnas28 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 H ασυρματη φορτιση αυτου εδω ειναι γρηγοροτερη απο την ενσυρματη του S9 plus μου........
kokoviosR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Η γνωμη μου ως πελατης της εταιριας νομιζω εχει ιδιαιτερη αξια. Συμφωνω με ολους οσους λενε οτι κοβει σε λειτουργικοτητα και προβλεπω να παει απατο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα