Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 minutes ago, asdf84 said:

Η αλήθεια είναι ότι γράφει πάρα πολύ ωραία..ξερεις(τελείως φιλικά) εάν σταματούσες να αγοράζεις κινέζικες πένες συνεχώς και κρατούσες τα χρήματα, πίστεψε με με 350-400€ στο ebay μπορείς να βρεις Montblanc 149(εγώ έτσι έκανα)

where is the fun in that?

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mp44christos είπε

where is the fun in that?

Έχει και αυτό την πλάκα του, η αναμονή της αγοράς ενός πράγματος που ποθείς, να ψάξεις στο ebay για να κάνεις την σωστή αγορά.. Θεωρώ ότι έχει και αυτό κάποιο σκοπό.. Δεν ήθελα να σε προσβάλω πάντως εάν το πήρες έτσι..

Επεξ/σία από asdf84
Δημοσ.
Στις 7/4/2025 στις 11:26 ΠΜ, mp44christos είπε

wingsung 630. Απίστευτη και αυτή. Montblanc 149 δε θα παρω ποτε αρα ότι καλύτερο σε αυτο το σχήμα. Γράφει υπέροχα.,

Screenshot 2025-04-07 112228.png

Θα συμφωνήσω! Και πανέμορφη επίσης!

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, asdf84 said:

Έχει και αυτό την πλάκα του, η αναμονή της αγοράς ενός πράγματος που ποθείς, να ψάξεις στο για να κάνεις την σωστή αγορά.. Θεωρώ ότι έχει και αυτό κάποιο σκοπό.. Δεν ήθελα να σε προσβάλω πάντως εάν το πήρες έτσι..

Δε σε πήρα έτσι. Πλάκα κανω. Για μένα προς το παρόν το καλύτερο σε αυτό το χομπι είναι να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα και όχι μόνο 2 πένες για μια ζωη.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp44christos είπε

Δε σε πήρα έτσι. Πλάκα κανω. Για μένα προς το παρόν το καλύτερο σε αυτό το χομπι είναι να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα και όχι μόνο 2 πένες για μια ζωη.

Απλά και εγώ στο τέλος που είχα 50 πένες και βάλε έφτανα να στο σημείο να στεναχωριέμαι που δεν χρησιμοποιούσα κάποιες και άλλαξα άρδην τον τρόπο σκέψης μου..

Δημοσ.
Στις 8/4/2025 στις 7:08 ΜΜ, asdf84 είπε

Απλά και εγώ στο τέλος που είχα 50 πένες και βάλε έφτανα να στο σημείο να στεναχωριέμαι που δεν χρησιμοποιούσα κάποιες και άλλαξα άρδην τον τρόπο σκέψης μου..

Προσωπικά έχω κοντά στις 500 κινέζικες και ευρωπαικές οικονομικές πένες (πάρα πολλές σε διαφορετικά χρώματα) και μαρέσει η διαδικασία να αγοράζω ακόμα και αν δε γράφω με όλες. Ίσα ίσα αλλάζω συχνά πυκνά αυτές που γράφω και δε μπορώ να πω ότι μου λείπει μια Mont Blank που επειδή με ξέρω θα φοβάμαι να γράψω με αυτή μη τυχόν την χαλάσω ή την χάσω.
Διαφορετικός τρόπος σκέψης...πιο συλλεκτικός!

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
On 10/04/2025 at 13:49, kitharas said:

Προσωπικά έχω κοντά στις 500 κινέζικες και ευρωπαικές οικονομικές πένες (πάρα πολλές σε διαφορετικά χρώματα) και μαρέσει η διαδικασία να αγοράζω ακόμα και αν δε γράφω με όλες. Ίσα ίσα αλλάζω συχνά πυκνά αυτές που γράφω και δε μπορώ να πω ότι μου λείπει μια Mont Blank που επειδή με ξέρω θα φοβάμαι να γράψω με αυτή μη τυχόν την χαλάσω ή την χάσω.
Διαφορετικός τρόπος σκέψης...πιο συλλεκτικός!

Νομίζω εσύ μας έχεις ξεπεράσει... Νομίζω...

Το δια ταύτα είναι αυτό που λες. Είναι ποιο φρέσκια αίσθηση να αλλάζεις πένα. Άλλα όλα περί ορέξεως.

Από Asvine και hongdian τι έχεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

Νομίζω εσύ μας έχεις ξεπεράσει... Νομίζω...

Το δια ταύτα είναι αυτό που λες. Είναι ποιο φρέσκια αίσθηση να αλλάζεις πένα. Άλλα όλα περί ορέξεως.

Από Asvine και hongdian τι έχεις;

Λιγάκι....:p

Hongdian: 920, 920s, 817D, 817S, 620, 5019, A3, 1862, Black forest, black forest pro, black forest max, 525, C1, C3, 1837, A9, M1, M2, N11, 6023, 516, 1845, 1866, N8, N7, N6, N1S, N12,  
Asvine: P20, P30, V126

Όπως βλέπεις έχω μια προτίμηση στις Hongdian. Επίσης από το καθε μοντέλο έχω πολλά χρώματα. (κόλλημα!)

Δημοσ.
On 12/04/2025 at 14:04, kitharas said:

Λιγάκι....:p

Hongdian: 920, 920s, 817D, 817S, 620, 5019, A3, 1862, Black forest, black forest pro, black forest max, 525, C1, C3, 1837, A9, M1, M2, N11, 6023, 516, 1845, 1866, N8, N7, N6, N1S, N12,  
Asvine: P20, P30, V126

Όπως βλέπεις έχω μια προτίμηση στις Hongdian. Επίσης από το καθε μοντέλο έχω πολλά χρώματα. (κόλλημα!)

Με επηρέασες... Είχε πάλι aliespress sale και του τίναξα στα κουπόνια. Παράγγειλα μια asvine p30, wingsung 629, hongdian n7, N8 (τα εχω ηδη αλλα τα πηρα και σε αλλα χρώματα).

• Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mp44christos είπε

Με επηρέασες... Είχε πάλι aliespress sale και του τίναξα στα κουπόνια. Παράγγειλα μια asvine p30, wingsung 629, hongdian n7, N8 (τα εχω ηδη αλλα τα πηρα και σε αλλα χρώματα).

To haha επειδή μάλλον είμαι κακή επιρροή 😛
Η P30 είναι βαριά όμως, να το ξέρεις....

Α την 630 νομίζω την έχω επισης, ωραία μύτη έχει!

Δημοσ.

ευκαιρία να πάρεις άλλη μια jinhao 10. Ίσως και 2.

Έλαβα λίγο πριν φύγω για πατρικό την hongdian n2. Καλούτσικη αλλά η n7 είναι αρκετά βελτιωμένη θα έλεγα. 

Screenshot_20250419-003514.png

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mp44christos είπε

ευκαιρία να πάρεις άλλη μια jinhao 10. Ίσως και 2.

1, τις άλλες τις έχω 😛

11 ώρες πριν, mp44christos είπε

Έλαβα λίγο πριν φύγω για πατρικό την hongdian n2. Καλούτσικη αλλά η n7 είναι αρκετά βελτιωμένη θα έλεγα.

Καλορίζικη, ωραίο χρώμα μελάνι, αλλά πως μπορείς με Μ;;; Ειλικρινά, απορώ, ξέροντας ότι είμαι περίεργος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, kitharas said:

1, τις άλλες τις έχω 😛

Καλορίζικη, ωραίο χρώμα μελάνι, αλλά πως μπορείς με Μ;;; Ειλικρινά, απορώ, ξέροντας ότι είμαι περίεργος!

Ε ναι άνετα τις κάνεις συλλογή όλες. Πως και δεν έχει πάρει μύτη τις pilot? Με 85 ευρώ το έχει το penstore (μπορείς να την παραγγείλεις και στο φέρνουν). 

Αυτή ει αι ποιο πολύ Japanese medium. Αλλά γενικά μου αρέσουν πολύ medium και πάνω γτ προσφέρουν απαλό γράψιμο. 

Όλα τα μελάνια της diamine είναι πολύ καλά. 

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

Ε ναι άνετα τις κάνεις συλλογή όλες. Πως και δεν έχει πάρει μύτη τις pilot? Με 85 ευρώ το έχει το penstore (μπορείς να την παραγγείλεις και στο φέρνουν). 

Χμμ δε το χα σκεφτεί...ίσως πάρω, ίσως και όχι. Με αυτό το χρώμα πλέον συμπληρώνω τη συλλογή μου. Δε τα έχω όλα, μόνο τα μονόχρωμα και όχι τα "ροζ-κοκκινα κλπ" έχω.

Το μόνο M που μπορώ κάπως να γράψω είναι αυτό της Pilot. Και αυτό γιατί "Fine-ίζει"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...