mp44christos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Μου ηρθε το flexbook. Δεν το λεω fountain pen friendly με την καμια. Σε medium και πανω μυτες εχει bleedthrough. Και ποιο μικρο απο Α5. Λιγα ευρω παραπανω και περνω τις γνωστες μαρκες καλυτερα.
kitharas Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 22 ώρες πριν, mp44christos είπε Μου ηρθε το flexbook. Δεν το λεω fountain pen friendly με την καμια. Σε medium και πανω μυτες εχει bleedthrough. Και ποιο μικρο απο Α5. Λιγα ευρω παραπανω και περνω τις γνωστες μαρκες καλυτερα. Περίεργο...εγώ με τα μελάνια που χρησιμοποιώ δεν είχα ποτέ θέμα. Σε πήρα τζάμπα στο λαιμό μου
mp44christos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου On 21/03/2025 at 08:06, kitharas said: Περίεργο...εγώ με τα μελάνια που χρησιμοποιώ δεν είχα ποτέ θέμα. Σε πήρα τζάμπα στο λαιμό μου Ναι, δεν ξερω σε οτι βγαζει αρκετο μελανι εχει θεμα. Αν εισαι του EF δε θα εχεις θεμα. Μην ανησυχείς για 10 ευρω δε με εχει καταστρέψει. Εχω δωσει 200 ευρω στην τελευταια aliexpress sale περιμένω τα απαντα απο πενες.
kitharas Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 22/3/2025 στις 1:32 ΜΜ, mp44christos είπε Εχω δωσει 200 ευρω στην τελευταια aliexpress sale περιμένω τα απαντα απο πενες. Αυτό θέλω να το δω!!!!!!!!
mp44christos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 33 minutes ago, kitharas said: Αυτό θέλω να το δω!!!!!!!! Άστα βραστά. Θα πρέπει σιγα σιγα να πουλήσω καμία. Λέω αυτή την εβδομάδα να βάλω μερικές σε αγγελία. Περιμενω τις: Hongdian N6, n1s ,n12 ,n7 ,a9, a7 ,N2, N8 Majohn p139 #8 nib Asvine p20 (2η), v200 wingsung 630 Νομίζω λιγο ξέφυγα...
kitharas Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 4 ώρες πριν, mp44christos είπε Άστα βραστά. Θα πρέπει σιγα σιγα να πουλήσω καμία. Λέω αυτή την εβδομάδα να βάλω μερικές σε αγγελία. Περιμενω τις: Hongdian N6, n1s ,n12 ,n7 ,a9, a7 ,N2, N8 Majohn p139 #8 nib Asvine p20 (2η), v200 wingsung 630 Νομίζω λιγο ξέφυγα... Κράτα τες να παίζεις!!!! Δε νομίζω να βρεις κοινό να τις πουλήσεις εδώ...
mp44christos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 4 hours ago, kitharas said: Κράτα τες να παίζεις!!!! Δε νομίζω να βρεις κοινό να τις πουλήσεις εδώ... Ξερω δυσκολο. Τεσπα Οποιος ενδιαφερετε για majohn p139 #6 nib, pilot mr, hongdian blackforest, diplomat magnum να μου πει.
mp44christos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 24/03/2025 at 19:59, kitharas said: Κράτα τες να παίζεις!!!! Δε νομίζω να βρεις κοινό να τις πουλήσεις εδώ... Μου ηρθε η hongdian n8. Καταπληκτική. Βέβαια, καλυτερο tuning εχουν οι asvine. Edit: ηρθε και η asvine v200. Οτι και να πω ειναι λιγο... Επεξ/σία 27 Μαρτίου από mp44christos 1
kitharas Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 21 ώρες πριν, mp44christos είπε Μου ηρθε η hongdian n8. Καταπληκτική. Βέβαια, καλυτερο tuning εχουν οι asvine. Edit: ηρθε και η asvine v200. Οτι και να πω ειναι λιγο... Όνειρο η Asvine...όνειρο απλά! 1
kitharas Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 2:43 ΜΜ, mp44christos είπε Λίγο too much δεν είναι το #9;
mp44christos Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ Μου ηρθαν τα πρωτα απο το προσφατο aliexpress sale. Μενουν αλλες 7. Asvine είναι Asvine. To n8 nib στη majohn είναι καταπληκτικό και το Long knife ειναι πολυ ιδιαίτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα