Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Έρωτάς η Asvine P20. Άνετα με βλεπω στο μελλον να παιρνω μια 2η.

Screenshot 2025-03-10 113956.png

Μεγειά! Και ωραίο χρώμα!!!!

• Like 1
  • Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 minutes ago, kitharas said:

Μεγειά! Και ωραίο χρώμα!!!!

Θελω τα φωτα σου. Ποιες απο αυτες προτεινεις ποιες περνουν Χ;

Screenshot 2025-03-10 120835.png

Δημοσ.
Στις 10/3/2025 στις 12:09 ΜΜ, mp44christos είπε

Θελω τα φωτα σου. Ποιες απο αυτες προτεινεις ποιες περνουν Χ;

Screenshot 2025-03-10 120835.png

Χαμός! Για να μαι ειλικρινής έχω τις περισσότερες (πλην Penbbs, pilot VP, Admok, Lorelei και λίγες Majohn), αλλά δεν έχω προλάβει να γράψω. Με έχει βολέψει πολύ η Faber Castell Essentio Fine και οι διάφορες Jinhao σε EF. Προτιμώ cartridges καθώς δε χρειάζεται να κουβαλάω μελάνια μαζί μου

Απο εμπειρία θα σου έλεγα ότι οι hongdian παίρνουν 10, οι Jinhao επίσης 10 αλλά με τις Majohn είναι λίγο τύχη. Η Majohn και η Asvine είναι εταιρείες "ομπρέλες" μικρών κατασκευαστών όπως έχω μάθει οπότε δεν είναι κάπως σταθερά τα μυτάκια τους. Μόνο τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και σταθερά καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, kitharas said:

Χαμός! Για να μαι ειλικρινής έχω τις περισσότερες (πλην Penbbs, pilot VP, Admok, Lorelei και λίγες Majohn), αλλά δεν έχω προλάβει να γράψω. Με έχει βολέψει πολύ η Faber Castell Essentio Fine και οι διάφορες Jinhao σε EF. Προτιμώ cartridges καθώς δε χρειάζεται να κουβαλάω μελάνια μαζί μου

Απο εμπειρία θα σου έλεγα ότι οι hongdian παίρνουν 10, οι Jinhao επίσης 10 αλλά με τις Majohn είναι λίγο τύχη. Η Majohn και η Asvine είναι εταιρείες "ομπρέλες" μικρών κατασκευαστών όπως έχω μάθει οπότε δεν είναι κάπως σταθερά τα μυτάκια τους. Μόνο τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και σταθερά καλά.

Απορώ πως δεν τις έχεις ολες. Και εγω εκει καταλήγω. Hongdian σειρές N και Α και Asvine. Παρήγγειλα τη v200. Μου ηρθε η Jinhao 10 οπως ειπες πολυ καλυτερη απο τη Majohn A1. Την admon m800 δεν την εχει δοκιμασει; Λενε καλα λογια.

Screenshot 2025-03-11 205251.png

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
16 ώρες πριν, mp44christos είπε

Απορώ πως δεν τις έχεις ολες. Και εγω εκει καταλήγω. Hongdian σειρές N και Α και Asvine. Παρήγγειλα τη v200. Μου ηρθε η Jinhao 10 οπως ειπες πολυ καλυτερη απο τη Majohn A1. Την admon m800 δεν την εχει δοκιμασει; Λενε καλα λογια.

Όχι, δε μαρέσει στυλιστικά

Γενικά προτιμώ μονόχρωμες, πιο industrial design πένες. Γιαυτό και μαρέσουν faber, Lamy, Pilot κλπ χωρίς πολλά πολλά...

Δημοσ.
3 hours ago, kitharas said:

Όχι, δε μαρέσει στυλιστικά

Γενικά προτιμώ μονόχρωμες, πιο industrial design πένες. Γιαυτό και μαρέσουν faber, Lamy, Pilot κλπ χωρίς πολλά πολλά...

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Πως μου χε ξεφύγει αυτό οεο;;;

Ωραίο δε λέω το έπιλο, αλλά θέλει χώρο...εγώ τις βάζω σε κασετίνες για αρχή, σαν βιβλία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kitharas said:

Σημερινή γραφή...

IMG_20250313_120727.jpg.b2fa37081388855e8d02e797097a1559.jpg

Με γιες. Περιμένω και εγω σήμερα/αυριο 4 πένες. Εσύ που φαντάζομαι χρησιμοποιείς πολύ χαρτί στα μαθήματα. Τι τετράδια χρησιμοποιείς για τις πενες;

Εδω μου ηρθαν Majohn P136, P139, Jinhao 9013, Hongdian N23

Screenshot 2025-03-13 133253.png

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, mp44christos είπε

Με γιες. Περιμένω και εγω σήμερα/αυριο 4 πένες. Εσύ που φαντάζομαι χρησιμοποιείς πολύ χαρτί στα μαθήματα. Τι τετράδια χρησιμοποιείς για τις πενες;

Σε ευχαριστώ.

Γενικά χρησιμοποιώ το φτηνότερο χαρτί και το φτηνότερο μελάνι.

Το συγκεκριμένο τετράδιο είναι ένα που είχε βγάλει κάποτε το Lidl και με βόλεψε. Διαφορετικά γράφω σε σημειωματάρια από AliExpress ή στην καλύτερη σε FlexBook. Αν δε τα ξέρεις τα τελευταία, είναι ελληνικά, 360 μοίρες άνοιγμα χωρίς να χαλάει και ικανοποιητικό χαρτί. Μακριά από Moleskine. Κακή ποιότητα για την πένα και πανάκριβα.

Δημοσ.
4 hours ago, kitharas said:

Σε ευχαριστώ.

Γενικά χρησιμοποιώ το φτηνότερο χαρτί και το φτηνότερο μελάνι.

Το συγκεκριμένο τετράδιο είναι ένα που είχε βγάλει κάποτε το Lidl και με βόλεψε. Διαφορετικά γράφω σε σημειωματάρια από AliExpress ή στην καλύτερη σε FlexBook. Αν δε τα ξέρεις τα τελευταία, είναι ελληνικά, 360 μοίρες άνοιγμα χωρίς να χαλάει και ικανοποιητικό χαρτί. Μακριά από Moleskine. Κακή ποιότητα για την πένα και πανάκριβα.

Πολυ ενδοαφερον τον flexbook παρειγγειλα ενα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το γκρουπ!!Platinum 3776 σε fine για πολλούς είναι σα να γράφεις πάνω στο χαρτί με βελόνα🤣🤣για εμένα προσωπικά είναι πολύ εύκολη στο γράψιμο!

IMG_20250317_143224_1.jpg

IMG_20250317_143746_1.jpg

IMG_20250317_143700_1_1.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, asdf84 said:

Καλησπέρα σε όλο το γκρουπ!!Platinum 3776 σε fine για πολλούς είναι σα να γράφεις πάνω στο χαρτί με βελόνα🤣🤣για εμένα προσωπικά είναι πολύ εύκολη στο γράψιμο!

IMG_20250317_143224_1.jpg

IMG_20250317_143746_1.jpg

IMG_20250317_143700_1_1.jpg

Τέτοια ωραία Γράμματα και καλλιτεχνία εγώ δε βλέπω ούτε στα όνειρα μου!

Δεν άντεξα με τις εκπτώσεις του αλι και παράγγειλα Hongdian n1s, n7, n12, a7, a9. Περιμένω ήδη N8 και N2. Το κάλο είναι ότι οκ σίγα σίγα  τελειώνω όλες τις hongdian και asvine.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Τέτοια ωραία Γράμματα και καλλιτεχνία εγώ δε βλέπω ούτε στα όνειρα μου!

Δεν άντεξα με τις εκπτώσεις του αλι και παράγγειλα Hongdian n1s, n7, n12, a7, a9. Περιμένω ήδη N8 και N2. Το κάλο είναι ότι οκ σίγα σίγα  τελειώνω όλες τις hongdian και asvine.

Με λίγη προσπάθεια σίγουρα μπορείς να το βελτιώσεις το πράγμα. Εύχομαι να τις χαρείς! Εγώ προσωπικά αυτή την στιγμή έχω περίπου  30  πένες(παλιότερα είχα περισσότερες αλλά έχω χαρίσει αρκετές) έχω σταματήσει να αγοράζω χρησιμοποιώ περίπου 13 (οι καλύτερες που έχω και είναι όλες διαμαντάκια).

Δημοσ.

Τι ωραία γράμματα! Εύγε! Εγώ πλέον έχω κολλήσει με τις Jinhao 10 λόγω ευκολίας...με έχουν σώσει, έχω καταργήσει τα στιλό...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...